Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zgredek12

Iść do psychologa? Doradzi ktoś mądry

Polecane posty

Pracowałam w dużej firmie ,gdzie było wiele dziewczyn ,poznałam tam chłopaka.  Na randce zadałam mu pytanie, która dziewczyna mu się najbardziej podoba z firmy ,odpowiedział ze owa piękna Julia (myślałam że wymieni mnie ) Robił prezenty, po pracy czekała mnie kolacja z swieczakami ,mówił ze jestem najpiękniejsza, potem zauważyłam ze często wchodzi na swoje koleżanki na fb , ogląda inne kobiety gdy mnie nie ma , wytłumaczył się tym że robił to bo ja nie miałam odpowiedniego koloru włosów, i nie nosiłam ciasnych spodni,była sytuacja gdzie ja wymieniłam ze Tomek był najprzystojniejszym facetem z którym się spotkałam a on również wymienił kogoś innego (jak zwykle nie wymienil mnie )opowiadał ze jego gwiazda z telewizji ma idealną figurę często patrzył się na inne ,zaczęłam robić awatury przestał to robić, ale ja wciąż awaturuje się ze patrzy na inne ,on twierdzi ze mi się wydaje ,nie lubię wychodzić do sklepów bo mogą być tam piękne kobiety w jego typie o blond włosach,jestem starsznie zazdrosna o wszystko , często kloce się o stare rzeczy co powiedział kiedyś i dlaczego tak zrobił.  A gdy się kąpie robie to szybko bo myślę że może wtedy oglądać inne co robić udać się do psychologa czemu tak się dzieje 

Gość gwoli wyjasnienia

Tu nie psycholog jest potrzebny tylko inny facet 🙂 Ten sie nie zmieni. Ty potrzebujesz bardziej dojrzalego i odpowiedzialnego partnera a nie takiego fircyka. Uciekaj jak najszybciej zanim calkiem zryje ci psychike.

Gość tak

Psycholog nie. Psychoterapeuta to dobre rozwiązanie. Masz niskie poczucie własnej wartości.