Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kasandra222

Nie potrafię schudnąć przez tabletki anty?

Polecane posty

Zeszłego roku byłam na diecie, nie jadłam pieczywa, pilnowałam się ogólnie z jedzeniem dodatkowo biegałam i raz za kiedy spinning i schudłam ponad 6 kg. Wyglądałam dobrze. Czułam się świetnie bo kg może nie były tak ważne jak ciało, nie miałam boczków itd. Teraz od grudnia jest masakra, przytyłam jak zaczęłam brać tabletki Yaz (przepisane na trądzik) i czuje się strasznie. Biegam, ćwiczę tabate w domu teraz częściej bo biegam jak jest trochę cieplej. Wiec głównie tabata i spinning i nic waga stoi.. błagam co robić nienawidzę na siebie patrzeć, moje ciało jest obleśne.. pomocy 

Gość Reania

Coś robisz źle. Zacznij liczyć kalorie bo może Ci się wydaje że jest ok a w rzeczywistości jesz więcej niż spalasz. 

Gość sgsgsd

próbowałam najpierw diet i same w sobie nie były złe, niektóre dawały jakiś efekt. Jednak zrozumiałam po dłuższym czasie że problem leży w mojej słabej przemianie materii. Dopiero tabletki na odchudzanie slimcea pomogły mi z tym problemem. Przyśpieszyły przemianę materii i dodatkowo pomogły w pohamowaniu głodu. Dzięki nim schudłam o wiele więcej.

Gość EWA

Kilka miesięcy temu wykupiłam dietę i trening na stronie Fabryki Siły. Serdecznie mogę polecić   Posiłki różnorodne i zbilansowane.

Dieta jest również układana pod osoby cierpiące na cukrzycę czy problemy z tarczycą, dobierana pod twój typ metabolizmu, a co najważniejsze bezpieczna w porównaniu do super diet 1000 kcal

Uważam, że warto spróbować. Jeżeli chcesz zachęcam do skorzystania z linka a dostaniesz nawet 3 miesiące gratis do zakupu planu!   

www.fabrykasily.pl/plany_treningowe?poleca=ewa8207234