Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rak jelita grubego

nie biegam nie ćwicze

Polecane posty

Gość rak jelita grubego

łajzo, chociaz ciałem umierałem i niewiele mogłem juz 10 lat temu kiedy była tu e. to miałem w sobie taki ogień żądzy i miłości, że gdybym miał doskonałe zdrowe ciało jednego z nich to całymi godzinami tylko bym sie z nią jebał, a jak ktoś by mi z telewizora powiedział, że mógłbym pół dnia biegać maratony i pompować bicepsy na siłce to chyba bym ze śmiechu umarł próbując zrozumieć jak można być tak głupim żeby marnować życie na sport, na jakąś rywalizacje z innymi napiętymi dupkami o medal itp. Próbuje zrozumieć co mnie zabiło i dlaczego ,czym jest nieskończona nienawisc zabierająca mnie wieczną śmiercią, czy to moze sam bóg mi udowadnia, ze moja pożądliwość była obrzydliwa, a oni porządni mężczyźni jak k. itp w jego oczach zasługuja na życie i spełnianie swoich pasji itp...Chociaz jakiś dobry jakby "bóg" z serca kiedy przegrałem powiedział mi ze smutkiem: "przykro mi synu ja przegrałem". Za każdym razem kiedy myślisz, ze sport jest super i dobry dla zdrowia, i dla małżeństwa itp jesteś głupsza niż moje ..., żryj więc ten kał ich i wdzięcz sie do nich