Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najpiękniejsza jest miłość gdzie nie ma seksu

Polecane posty

Gość Gość

Znowu jakieś aseksualne dziwadło zakłada tematy.

Gość sylwias
3 godziny temu, Gość Gosc napisał:

Ciekawe z ilu tu piszących nie uprawia seksu ? Czy tylko tak klepie by klepać ?

ja nie uprawiam od 9 lat i zgadzam się z autorem ,po tym wiadomo jak silna jest więź między dwojgiem ludzi,więź duchowa którą seks by zagłuszył lub całkiem zniszczył...a tak wiadomo co naprawdę łączy ludzi.Do seksu ludzie nie potrzebują miłości ,idą do burdelu i czy to znaczy że kochają? absolutnie nie!Najpierw  silna więź,pewność czym to uczucie jest a z czasem może coś więcej lub nie bo po co?,tez uważam że to najszczerszy,najczystszy i najbardziej niewinny rodzaj miłości,niezwykle cementuje związek.

Gość Gość
2 minuty temu, Gość sylwias napisał:

ja nie uprawiam od 9 lat i zgadzam się z autorem ,po tym wiadomo jak silna jest więź między dwojgiem ludzi,więź duchowa którą seks by zagłuszył lub całkiem zniszczył...a tak wiadomo co naprawdę łączy ludzi.Do seksu ludzie nie potrzebują miłości ,idą do burdelu i czy to znaczy że kochają? absolutnie nie!Najpierw  silna więź,pewność czym to uczucie jest a z czasem może coś więcej lub nie bo po co?,tez uważam że to najszczerszy,najczystszy i najbardziej niewinny rodzaj miłości,niezwykle cementuje związek.

Wychodzi na to że twoja wiez z mężem nie istnieje od lat a mimo to z nim siedziesz bo uroilas sobie że coś mu kiedyś obiecałas. Mało tego potepiasz inne kobiety za to że są mądrzejsze i wychodzą z bagna.

8 minut temu, Gość sylwias napisał:

Skoro nie uprawiasz z nim seksu rozumiem, że nie przeszkadza Ci, że on uprawia seks z innymi? Nie ma zdrady skoro w sfera w której można zdradzać w małżeństwie nie istnieje...

Gość Amen
Przed chwilą, LvciferAvgvstvs napisał:

Nie ma miłości piękniejszej i brzydszej, każda jest wyjątkowa.

Nie cpaj tyle bo się robisz ckliwy. Szatanistonihilistom takie gadki nie przystojo. 

Przed chwilą, Gość Amen napisał:

Nie cpaj tyle bo się robisz ckliwy. Szatanistonihilistom takie gadki nie przystojo. 

Z nihilistami mam tyle wspólnego, że przybijam ich do krzyża na golgocie.

Gość Superstar
3 minuty temu, LvciferAvgvstvs napisał:

Z nihilistami mam tyle wspólnego, że przybijam ich do krzyża na golgocie.

Dzizus krajst.