Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 kardyna艂

Co powinienem zrobi膰???

Polecane posty

Go艣膰 kardyna艂

Witam.

Pozna艂em rok temu wspania艂膮 kobiet臋 wdow臋-oboje jeste艣my po 50-tce. Wszystko uk艂ada艂o si臋 dobrze ,dop贸ki c贸rka po 30-tce,聽zam臋偶na i ma dzieci zacz臋艂a ingerowa膰 w matki 偶ycie a i ja to zacz膮艂em odczuwa膰 od mojej kobiety.Pytam jak trzeba by膰 zdeterminowanym cz艂owiekiem,aby pods艂uch matce zak艂ada膰 w telefonie, zabrania膰 si臋 spotyka膰 ze mn膮 ,bo za wcze艣nie jeszcze- po 艣mierci ojca min臋艂o 2 lata i 5 miesi臋cy,ale聽 chce matk臋 pozna膰 z go艣ciem聽聽z 6 milionow膮 will膮 (nie jest za wcze艣nie),szanta偶uje i zabrania si臋 widywa膰 z wnukami.Fakt ,偶e matka dla dobra tak uwa偶a艂a,ok艂amywa艂a c贸rk臋 ,偶e zerwali艣my,a聽byli艣my ze sob膮.Matka pod wp艂ywem c贸rki zmienia decyzje co do nas i mam m臋tlik.Tu mnie kocha a zn贸w m贸wi ,偶e ona c贸rki nie zostawi, bo nie mo偶e jej straci膰 a co z nami dalej聽 zastanowi si臋. to znowu zrywa ze mn膮 i m贸wi ,偶e m贸wi艂a tak np.Kocham ci臋 ,t臋skni臋-bo tak chcia艂em s艂ysze膰 a teraz dowali艂a ,abym list do c贸rki napisa艂,bo zn贸w c贸rka wp艂yn臋艂a na matk臋 i si臋 chce ze mn膮 rozsta膰.Powiedzia艂a,偶e chce z c贸rk膮 porozmawia膰 na nasz temat i zadecyduje co dalej.Gdybym mojej kobiety nie kocha艂 -ju偶 bym dawno j膮 zostawi艂,ale nie umiem bez niej 偶y膰.Matka to moje zdanie dzieci si臋 boi i nie umie postawi膰 jasno spraw臋,rodzina i przyjaciele te偶 jej m贸wili,偶e powinna si臋 odci膮膰 od dzieci,ale jeden telefon c贸rki do matki i ko艂o si臋 zamyka.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ahoy

Zakonczyc sprawe jak najszybciej i znalezc dorosla partnerke. Co to znaczy "nie umiem bez niej zyc"? A z nia potrafisz?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Szczerze? Szkoda by mi by艂o 偶ycia na tak膮 szarpanin臋. Po prostu postaw jej ultimatum, albo Ty, albo doros艂e dziecko. Innego wyj艣cia nie ma, a 偶ycie ucieka...

Udost臋pnij ten post