Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Alicja

Agencja pracy Humanus Personalservice

Polecane posty

Go艣膰 Alicja

Witajcie 馃檪

M膮偶 ostatnio szuka sprawdzonej i pewnej agencji. Du偶o dobrego s艂yszeli艣my w艂a艣nie o聽Humanus Personalservice聽- ma kto艣 o nich jakie艣 informacje? Co my艣licie? Mo偶ecie poleci膰? 馃檪

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 xmajkax

Ch艂opak pracowa艂 jako spawacz w Niemczech, dobre warunki i dobra umowa, na kas臋 nie mia艂 co narzeka膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 xmajkax

Co do ofert to musi ju偶 sprawdzi膰 na stronie ich albo zadzwo艅 do nich

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wisa

S艂ysza艂am o ich ofercie, 偶e s膮 dobre pieni膮dze, ale wi臋cej nie mog臋 powiedzie膰, bo nie znam szczeg贸艂贸w.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maniek

A od nich do Niemiec czy w PL?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jaros艂aw

Je艣li si臋 jeszcze zastanawiacie czy wybra膰 si臋 do pracy z Humanusem, no to polecam!聽 Szczerze przyznam 偶e si臋 bardzo mi艂o zaskoczy艂em juz po pierwszym wyje藕dzie! Atrakcyjne warunki mia艂em zapewnione, zarobi艂em dobre pieniadze, a wiec polecam tez wam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Darek

Moja ulubiona. Nigdy ani nigdzie nie by艂em tak dobrze traktowany,jak tu w Humanusie. Wszystko zapewnione i dogadane. 呕adnych op贸藕nie艅 ani niemi艂ych niespodzianek,fajne benefity i du偶o u艣miechu,polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Wojtek

Ja ze wsp贸艂pracy z Humanusem jestem bardzo zadowolony. Dobre pieni膮dze, dobre warunki i stabilna umowa. Pracodawca dotrzymuje s艂owa, a wiec to ju偶 du偶y plus.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Adi

Mnie si臋 podoba艂o podczas ka偶dego wyjazdu do pracy z humanusem i mam nadziej臋 偶e jeszcze nie raz uda mi si臋 wyjechac.Zarobki super. Atmosfera te偶, a wiec wyjazdy z nimi to przyjemnos膰.

Udost臋pnij ten post

Porz膮dna agencja, m贸j brat pojecha艂 dzi臋ki nim do pracy i by艂 zadowolony. Pomogli z wszystkimi formalno艣ciami, dobre pieni膮dze zarobi艂 i og贸lnie ocenia pozytywnie.

Udost臋pnij ten post