Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Abel509

Wyglądam jak dziecko i niewyobrażam sobie pracy

Polecane posty

Gość Abel509

Witam jestem 19 letnim chłopakiem który od lat najmłodszych był raczej zawsze sam bez znajomych i przyjaciół poza paroma ale teraz jestem całkiem sam jedyne co mnie.przy życiu trzyma to rodzice... Chciałbym podzielić się moim potężnym problemem ponieważ nie umiem w żaden inny sposób się z tego wytłumaczyć. W wieku 15 lat zachorowałem na depresję bałem się wszystkiego coraz bardziej ze względu na swój harakter moim rozwiesnicy szli do przodu a ja ciągle w miejscu oczywiście wiem że tego nie zmienię wiele z tego że taki jestem to moja wina ale i wina moich rodziców którzy mnie nie dopilnowali. Dziś wyglądam na 14 lat chudy niski strasznie mnie to boli... Czasem mam ochotę się zajebać... Ale nie dał bym rady teraz tego zrobić... Nie wiem co z pracą jestem strasznie nieporadny muszę wszytko robić przez mamę czuje się coraz gorzej nie wiem czy iść do psychiatry czy nie. Eh nie zdałem nawet szkoły dobrze i jestem tak naprawdę w ciężkiej sytuacji. Nie mam własnego zdania druga rodzina chce rządzić moim życiem nie wiem co robić. Jestem tak zdesperowany ciągle tylko myślę jak skrócić te Cierpienie. Nie pisze już nic więcej mam dość...

Gość gosc

Współczuję 

Gość Abel509

Na dodatek jestem tak brzydki, że nawet mój katecheta nie chciał mnie molestować.