Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anonimm

Do kobiet szczere pytanie

Polecane posty

Gość paradoksy kobiece
1 godzinę temu, Gość anonimm napisał:

Lubicie czułych mężczyzn? Takich którzy chcą was przytulać, nazywać czule, patrzeć w oczy, całować na dobranoc.

chcą takich a w realu wybierają hoojków, więc gdzie tu logika

Gość szkoda gadać
4 minuty temu, Gość paradoksy kobiece napisał:

chcą takich a w realu wybierają hoojków, więc gdzie tu logika

Kobiety i logika to dwie sprzeczne rzeczy.

Gość gość

Tacy są dobrzy na mężów robocików, najlepiej żeby pracowali na drugim końcu świata i tylko przysyłali pieniądze... a emocji szukamy u gnoi, zyebów, sadystów i narkomanów, taka natura kobiety

Gość Kobieta 22 lata

Głupoty, na tych złych chłopców lecą dziewczynki, a na tych czułych, kobiety, kwestia dojrzałości

Gość gość

Taaa to dlaczego puszczają się te co mają dobrych mężów a nie złych? ...dziecinnieją z wiekiem? Czy swędzi dooopsko tak że zrobiłyby to nawet z psem?

6 godzin temu, Gość gość napisał:

Tacy są dobrzy na mężów robocików, najlepiej żeby pracowali na drugim końcu świata i tylko przysyłali pieniądze... a emocji szukamy u gnoi, zyebów, sadystów i narkomanów, taka natura kobiety

Moralizuj dalej i patrz jak przestaję być gnojem.

Gość goscia
Przed chwilą, LvciferAvgvstvs napisał:

Moralizuj dalej i patrz jak przestaję być gnojem.

ciebie i tak nikt nie chce chyba ze glupia ftustratka wiec kogo pbvhodxi co robisz ze swoim zyciem i tak do zwiazku sie nie nadajesz zaburzencu wiec trzymaj sir swojego targetu

Gość Gość

Oczywiście, że tak. Może nie aż za bardzo czuły bo to może się stać męczące. Ale przynajmniej taki którego sposób bycia jest nienachalny i nie wymuszony. Taki w sam raz. Po zbliżeniu złapie cię za rękę na chwilę. Odgarnie kosmyk włosów z twarzy, Pocaluje w usta i powie - dziękuję, jesteś cudowna. Takie drobne gesty a tak wiele znaczące. 

Przed chwilą, Gość goscia napisał:

ciebie i tak nikt nie chce chyba ze glupia ftustratka wiec kogo pbvhodxi co robisz ze swoim zyciem i tak do zwiazku sie nie nadajesz zaburzencu wiec trzymaj sir swojego targetu

Więcej literówek psycholu.

Gość gosc
28 minut temu, LvciferAvgvstvs napisał:

Więcej literówek psycholu.

Literowki nie zmieniają faktu bycia przez ciebie sfrustrowanym zaburzeńcem wykolejeńcem 😆

Gość Gość
5 godzin temu, Gość gość napisał:

Taaa to dlaczego puszczają się te co mają dobrych mężów a nie złych? ...dziecinnieją z wiekiem? Czy swędzi dooopsko tak że zrobiłyby to nawet z psem?

Jaki to wg ciebie jest dobry mąż? Taki co pracuje, nie bije? To za mało mój drogi. Dobry mąż to taki który cię nie neguje, nie ubliza, nie tlamsi psychicznie i nie leci za swoją ...nieytą mamusią o której wie dobrze ze nie ma racji. Z dobrym mężem możesz rozmawiać o wszystkim,jest twoim najlepszym przyjacielem. On nie stawia zakazów ani nakazów. Takiemu byłabym dozgonnie wierna i kochała nad życie. Taka była moja ideologia dobrego męża na początkach mojego małżeństwa. Szybko jednak zdałam sobie sprawę, że tak nie da rady. Trzeba kłamać, łgać w żywe oczy żeby się jakoś normalnie trzymać. Przykre ale prawdziwe. 

Gość ech
16 minut temu, Gość Gość napisał:

Jaki to wg ciebie jest dobry mąż? Taki co pracuje, nie bije? To za mało mój drogi. Dobry mąż to taki który cię nie neguje, nie ubliza, nie tlamsi psychicznie i nie leci za swoją ...nieytą mamusią o której wie dobrze ze nie ma racji. Z dobrym mężem możesz rozmawiać o wszystkim,jest twoim najlepszym przyjacielem. On nie stawia zakazów ani nakazów. Takiemu byłabym dozgonnie wierna i kochała nad życie. Taka była moja ideologia dobrego męża na początkach mojego małżeństwa. Szybko jednak zdałam sobie sprawę, że tak nie da rady. Trzeba kłamać, łgać w żywe oczy żeby się jakoś normalnie trzymać. Przykre ale prawdziwe. 

Jestem taki, jak opisujesz i żadna nie jest mną zainteresowana.

Gość ...
6 godzin temu, Gość Kobieta 22 lata napisał:

Głupoty, na tych złych chłopców lecą dziewczynki, a na tych czułych, kobiety, kwestia dojrzałości

1 godzinę temu, panama25 napisał:

Ja uwielbiam czułych mężczyzn😊💜

52 minuty temu, bella napisał:

Sama jestem bardzo czuła więc mężczyzna, który okazywałby mi tyle samo czułości, jest na plus. 😊

Gdzie się ukrywacie? Szukam takiej, jak wy i nie mogę znaleźć 😞

Gość Gosc.
10 godzin temu, Gość anonimm napisał:

Lubicie czułych mężczyzn? Takich którzy chcą was przytulać, nazywać czule, patrzeć w oczy, całować na dobranoc.

Oczywiście. 

Gość szkoda gadać
Przed chwilą, Gość ... napisał:

No bo one wszystkie tak piszą, a jak przychodzi co do czego, to się okazuje, że jednak nie są zainteresowane.

Gość ech
29 minut temu, Gość szkoda gadać napisał:

No bo one wszystkie tak piszą, a jak przychodzi co do czego, to się okazuje, że jednak nie są zainteresowane.

I nagle zaczynają pragnąć czułości, jak już się wyszaleją z cwaniaczkami, którzy się z nimi zabawiają i zostawiają. A potem już uroda przemija, cwaniaczki ich nie chcą, więc zaczynają doceniać prawdziwe wartości.

Gość gfcgf
11 godzin temu, Gość anonimm napisał:

Ja teraz z takim jestem i to najlepszy zwiazek w moim zyciu :)

53 minuty temu, Gość ... napisał:

Serio szukasz takiej?😊😘

Gość ...
1 minutę temu, panama25 napisał:

Serio szukasz takiej?😊😘

Oczywiście😍😊😘

Gość Inna

Oczywiście że kobiety lubią takich mężczyzn. Tylko facet powinien być i męski i czuły i troskliwy. To wszystko tworzy idealnego mężczyznę, którego chce większość kobiet. Każda chce być szanowana, czuć się bezpiecznie i mieć wsparcie w swoim mężczyźnie. To czy jest przystojny, szalony czy spokojny to indywidualny wybór i ocena każdej z nas. 

Ogólnie brutali raczej nie lubi żadna szanująca się kobieta.

29 minut temu, Gość ... napisał:

Oczywiście😍😊😘

Rozumiem, że to całusek dla mnie😊

Gość ...
2 minuty temu, panama25 napisał:

Rozumiem, że to całusek dla mnie😊

A twój był dla mnie? 😄 😊😄

Odwzajemniłem 🙂

Gość Szczęśliwa

Prawda jest też taka, że ci cwaniacy częściej mają odwagę podejść i normalnie zagadać, a ci czuli i kochani się nie wychylają. W moim życiu spotkałam paru takich cwaniaków co mnie podrywało, a ten czuły, tylko jeden,  mój ówczesny przyjaciel, wstydził się przez półtora roku wyznać mi swoje uczucia. Teraz jesteśmy we wspaniałym związku, polecam brać na partnerów swoich przyjaciół, o ile oczywiście jest jakaś chemia, bo nigdy nie byłam tak szczęśliwa jak z nim jestem 😄

4 minuty temu, Gość ... napisał:

A twój był dla mnie? 😄 😊😄

Odwzajemniłem 🙂

Ofcourse😀👍

Gość ...
9 minut temu, Gość Szczęśliwa napisał:

Prawda jest też taka, że ci cwaniacy częściej mają odwagę podejść i normalnie zagadać, a ci czuli i kochani się nie wychylają. W moim życiu spotkałam paru takich cwaniaków co mnie podrywało, a ten czuły, tylko jeden,  mój ówczesny przyjaciel, wstydził się przez półtora roku wyznać mi swoje uczucia. Teraz jesteśmy we wspaniałym związku, polecam brać na partnerów swoich przyjaciół, o ile oczywiście jest jakaś chemia, bo nigdy nie byłam tak szczęśliwa jak z nim jestem 😄

Coś w tym jest. Ale po prostu ci czuli często są nieśmiali i boją się odrzucenia, bo już go wiele razy zaznali albo po prostu nie wiedzą, czy mają u was jakiekolwiek szanse, zwłaszcza jeśli nigdy nie byli w związku, nie mają doświadczenia w relacjach damsko-męskich lub po prostu mają niską samoocenę i nie wiedzą, jak wam zaimponować, jak z wami rozmawiać ani jak odczytywać wasze sygnały.

11 minut temu, panama25 napisał:

Ofcourse😀👍

Chociaż wirtualnie mogę zaznać namiastki miłości 😉😄

20 minut temu, Gość ... napisał:

Coś w tym jest. Ale po prostu ci czuli często są nieśmiali i boją się odrzucenia, bo już go wiele razy zaznali albo po prostu nie wiedzą, czy mają u was jakiekolwiek szanse, zwłaszcza jeśli nigdy nie byli w związku, nie mają doświadczenia w relacjach damsko-męskich lub po prostu mają niską samoocenę i nie wiedzą, jak wam zaimponować, jak z wami rozmawiać ani jak odczytywać wasze sygnały.

Chociaż wirtualnie mogę zaznać namiastki miłości 😉😄

Możesz rozkoszować się nią do woli 😉😁

Gość ...
2 minuty temu, panama25 napisał:

Możesz rozkoszować się nią do woli 😉😁

Wolałbym w realu 😄😉 

Gość Gość
2 godziny temu, Gość ech napisał:

Nie wierzę, nie ma takich mężczyzn. 

Gość Gość
2 godziny temu, Gość ech napisał:

Nie wierzę, nie ma takich mężczyzn.