Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sfrustrowana bardzo

Brak seksu w małżeństwie.

Polecane posty

Gość Sfrustrowana bardzo

Hej, mam problem który ciągnie się od jakichś 3-4 lat. Głupio o tym pisać, ale może ktoś z Was miał podobny problem albo wpadnie na to co może być przyczyną. Otóż mój mąż nie chce się kochać. Problem pojawił się po urodzeniu dziecka czyli dwa lata po ślubie. Tyle, że na początku nie był aż tak nasilony jak teraz. W tym momencie wygląda to tak, że nawet jeżeli ja chcę coś zainicjować to mąż absolutnie o seksie nie chce słyszeć. Zawsze ma 1000 wymówek i gdyby były one racjonalne to pewnie nie przejmowałabym się aż tak, ale niestety każda z wymówek jest ...yczna :( Oczywiście seks nie jest dla mnie najważniejszy, ale fakt, że nie mam żadnej bliskości z mężem już przez tyle czasu doprowadza mnie do okropnej frustracji :/ aaa no i dodam jeszcze, że po urodzeniu dziecka nie zapuściłam się w żaden sposób no i miałam cesarkę więc to też nie w tym leży problem. Kochankę na 99% wykluczam.

Gość Ewa

Witaj. Czy Twoj mąż ma stresująca pracę? Jakieś problemy ze zdrowiem? Musi być  jakąś przyczyna. 

Moze ma problemy np. z erekcja, wstydzi się o tym mówić i ucieka.... Przydałaby się szczera rozmowa...

Niestety jego zachowanie moze również świadczyć o posiadaniu kogoś na boku, kto spełnia jego potrzeby w tej dziedzinie.... 

Gość kumplowanie

zajmij się domem, dzieciem i gotowaniem a nie tylko roohanie w głowie, facet ma dosyć że cała uwaga poszła na bachora a jak będzie roohał to dorobi drugiego i spadnie na 5ty plan za psem, kumasz?

Gość baby są durne

facet nie chce seksu bo nie chce dodatkowych wydatków i obowiązków związanych z następnym bachorem, czego tu autorka nie rozumie, prosta piłka jest

Gość Ewa
13 minut temu, Gość baby są durne napisał:

facet nie chce seksu bo nie chce dodatkowych wydatków i obowiązków związanych z następnym bachorem, czego tu autorka nie rozumie, prosta piłka jest

Jest jeszcze coś takiego jak zabezpieczenie. To nie 19wiek że seks = dziecko. 

Gość cenna sperma
1 godzinę temu, Gość Ewa napisał:

Jest jeszcze coś takiego jak zabezpieczenie. To nie 19wiek że seks = dziecko. 

dla faceta każdy seks to dziecko, szczególnie gdy baba zrobi sabotaż, a często to robią

Gość gość

Autorka tylko potwierdza że baba bez bolca dostaje pierd...ca! Są jak zwierzęta, instynkt a nie myślenie czy uczucia

Gość labolatorium

baby nie mają uczuć, wiele razy potwierdzone

Gość Sfrustrowana bardzo

Raz w rzeczach męża znalazłam strapon ale żeby facet tego używał.Niby do czego

Gość Gosc

Może stwierdził że jednak jest gejem i kobieta go nie pociąga.  Takie przypadki tez są.  Może też jeśli miałaś cesarke brzydzi się szramy na brzuchu.  Musisz postarać się to od niego wyciągnąć żeby Ci powiedział o co chodzi bo napewno o coś chodzi 

Gość Doda

Dlaczego wykluczasz, ze kogoś moze miec?

Gość muminki srają

każdy facet może zostać gejem jak jego baba urodzi bachora bo cały świat się przekręca  o 180

Gość Xxx
14 godzin temu, Gość Sfrustrowana bardzo napisał:

Zawsze ma 1000 wymówek i gdyby były one racjonalne to pewnie nie przejmowałabym się aż tak, ale niestety każda z wymówek jest ...yczna 

A jakie to wymówki? Nie potrafisz z nim rozmawiać,  spytaj się o co mu chodzi?