Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk 123

Jakie jest najbrzydsze po Wrocławiu i Łodzi miasto w Polsce? Waszym zdaniem?

Polecane posty

😄

Gość Alamomo

Bez jakiejkolwiek urazy ale na Slasku-Bytom,Sosnowiec i takie tam.Wroclaw jest spoko w porownaniu do nich.

Ładne kamienice tak? A byłeś kiedyś we Wrocławiu? Nie nie nie nie nie i jeszcze raz nie więc zamknij ryj skoro Wrocław jest taki "piękny" to dlaczego połowa kamienic we Wrocławiu grozi zawaleniem i są obskurne walące się i zaniedbane? Bywam we Wrocławiu i jakoś w tym zasranym mieście nie widzę nic pięknego tylko same obskurne obdrapane kamienice 

Nazywasz mnie wieśniakiem tylko dlatego że mieszkam na wsi którą gardzisz? Gdyby nie wieś i ludzie ze wsi to byś z głodu w twoim zaduupiastym śmiesznym  niewojewódzkim (w przeciwieństwie do Opola) "mieście" Konin sronin z głodu zdechł! 

Nazywasz mnie wieśniakiem tylko dlatego że mieszkam na wsi którą gardzisz? Gdyby nie wieś i ludzie ze wsi to byś z głodu w twoim zaduupiastym śmiesznym  niewojewódzkim (w przeciwieństwie do Opola) "mieście" Konin sronin z głodu zdechł! 

Gość gosc

Łódź

29 minut temu, Gość Namysłów wojew opolsk 123 napisał:

BYŁEM. A TY BYŁEŚ, KURRWIU? BO Z TEGO CO WIDZIAŁEM NA JEDNYM Z TWOICH ŻAŁOSNYCH FILMÓW, WROCŁAW ZNASZ OD DUPY STRONY

CO ROBIŁEŚ NA LEGNICKIEJ KOŁO MONGOLII I PO CO TAM BYŁEŚ JA SIĘ PYTAM 

WROCŁAW WEDŁUG CIEBIE WYGLĄDA JAK TAMTE OKOLICE? TO SIĘ SROGO MYLISZ XD

Gość ...

Koszalin jest brzydki

Mylę się tak? Bywam we Wrocławiu często od dziecka tam jeżdżę i byłem na rynku Ostrowie tumskim ogrodzie botanicznym, w Zoo oraz afrykarium, hali stulecia, jeździłem tam do szpitala jak mój wujek leżał tam w szpitalu byłem tam u rodziny, byłem tam w panoramie raclawickiej, ogrodzie japońskim jeździłem tam też przez rok do psychiatry itd i co dalej twierdzisz że Wrocławia nie znam? 

6 minut temu, Gość Namysłów wojew opolsk 123 napisał:

Mylę się tak? Bywam we Wrocławiu często od dziecka tam jeżdżę i byłem na rynku Ostrowie tumskim ogrodzie botanicznym, w Zoo oraz afrykarium, hali stulecia, jeździłem tam do szpitala jak mój wujek leżał tam w szpitalu byłem tam u rodziny, byłem tam w panoramie raclawickiej, ogrodzie japońskim jeździłem tam też przez rok do psychiatry itd i co dalej twierdzisz że Wrocławia nie znam? 

TAK, A TAŃCZYŁEŚ W ZAKLĘTYCH REWIRACH KIEDYŚ? JEŚLI NIE TO NIE MAMY O CZYM ROZMAWIAĆ. 

Gość Namysłów wojew opolsk 123.

Piwosz a byłeś kiedys w Opolu? Jeśli nie to nie mamy o czym rozmawiać bo w Opolu jestem często i Opole jest sto razy lepsze niż Wrocław i Wrocław do Opola się nie umywa 

Gość Namysłów wojew opolsk 123.

Piwosz pytam byłeś kiedyś w Stolicy Polskiej Piosenki i Polskiej Wenecji czyli w Opolu? Nie wierzysz że Opole to stolica Polskiej Piosenki to wpisz sobie w Google stolica Polskiej Piosenki i wyszukaj sobie i wpisz sobie Opole polska Wenecją i poczytaj 

1 minutę temu, Gość Namysłów wojew opolsk 123. napisał:

Piwosz a byłeś kiedys w Opolu? Jeśli nie to nie mamy o czym rozmawiać bo w Opolu jestem często i Opole jest sto razy lepsze niż Wrocław i Wrocław do Opola się nie umywa 

BYŁEM DWA LATA TEMU NA KONCERCIE, KTÓRY BYŁ DARMOWY. WABIĄ DO TEJ DZIURY, A JEEBIE TAM GÓWNEM I NIEMCAMI, NCPP SSIE PAŁĘ I KURRWA NIGDY WIĘCEJ. 

1 minutę temu, Gość Namysłów wojew opolsk 123. napisał:

Piwosz pytam byłeś kiedyś w Stolicy Polskiej Piosenki i Polskiej Wenecji czyli w Opolu? Nie wierzysz że Opole to stolica Polskiej Piosenki to wpisz sobie w Google stolica Polskiej Piosenki i wyszukaj sobie i wpisz sobie Opole polska Wenecją i poczytaj 

Hahaha, WENECJI. Proszę Cię, nie obrażaj Włochów. XD

Opole to dziura? Koncerty w Opolu nie są darmowe bilety w NCPP na koncerty kosztują od 100-250 złotych PS skoro Opole mające 128 tysięcy mieszkańców w dodatku jako stolica województwa jest dziurą to czym jest twój niewojewódzki 80 tysięczny Konin który nawet teatru, amfiteatru i filharmonii nie ma, a Opole ma teatry ma filharmonie, Zoo amfiteatr itd skoro Opole to dziura to czym jest mniejszy od Opola konin? Jest  Megadziurą 

Opole to dziura? Koncerty w Opolu nie są darmowe bilety w NCPP na koncerty kosztują od 100-250 złotych PS skoro Opole mające 128 tysięcy mieszkańców w dodatku jako stolica województwa jest dziurą to czym jest twój niewojewódzki 80 tysięczny Konin który nawet teatru, amfiteatru i filharmonii nie ma, a Opole ma teatry ma filharmonie, Zoo amfiteatr itd skoro Opole to dziura to czym jest mniejszy od Opola konin? Jest  Megadziurą 

Konin to dziura 

Gość jepac namyslowskiego pedo

wypierdalaj namyslowska kurfo pedofilska!!!