Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów wojew opolsk 123

Piwosz Wrocław to jedno z ładniejszych miast w Polsce? Chyba na głowę upadłeś:D

Polecane posty

Ja w przeciwieństwie do Ciebie byłem we Wrocławiu a ty nie byłeś (często bywam we Wrocławiu) i nic pięknego tam nie widzę skoro Wrocław jest taki piękny to dlaczego połowa bądź więcej kamienic we Wrocławiu są obskurne walące się i zaniedbane oraz obdrapane grożące zawaleniem i w dodatku szare i brzydkie (cały Wrocław jest szary i brzydki) w dodatku we Wrocławiu są kamienice tak zniszczone że kręcą tam filmy wojenne i we Wrocławiu jest dużo dziurawych dróg

Często bywam niestety we Wrocławiu i widzę syf brzydote i obskurne obdrapane zagrzybione rozwalające się  kamienice w których ludzie nie mają nawet kibli w mieszkaniu i co dalej twierdzisz że Wrocław jest piękny? 

😮

Taka prawda, wieśniaku. 😎 Jeżeli nie dzisiaj, to jutro na pewno będę we Wrocławiu i zrobię parę zdjęć, żeby zamknąć ci jape. XD

Zamnkiesz mi jape tak? Osobie która jeździ często do Wrocławia i widzi setki jak nie tysiące obskurnych obdrapanych walących się kamienic które grożą zawaleniem zwłaszcza na przedmieściu oławskim i nadodrzu brochowie itd PS nie zamnkiesz mi japy bo jeżdżę do Wrocławia i widzę bo mam oczy i wytłumacz mi dlaczego nazwales mnie wieśniakiem tylko dlatego że mieszkam na wsi którą gardzisz i masz ludzi ze wsi za gorszych a sam jesteś z wiochy Konina 

Piwosz nazywasz mnie wieśniakiem a sam jesteś ze wsi (Konin to wieś nie miasto) gdyby nie wieś to byś w swoim Koninie z głodu zdechł