Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

patrykf2

Co te dziewczyny we mnie widzą?

Polecane posty

Jestem na takim portalu i są dziewczyny co pisały do mnie 2 czy nawet 3 razy więc to chyba nie fejki. Łamanej polszczyzny też nie ma. Piszą np że jestem przeuroczym lub interesującym mężczyzną. Jedna pisała że musimy się poznać i ogólnie, że nie wie co ma powiedzieć. Nawet że jestem przystojny. Ślą mi całuski. Uważam, że jestem po prostu za brzydki dla nich i mnie to dziwi że wydają się być mną zainteresowane. Te wszystkie zachowania dziewczyn zaczęły się kiedy zmieniłem szkołę. Mam 25 lat a im jestem starszy odczuwam że jest tego więcej. Wolę się za bardzo nie porywać na randki bo chciałbym wtedy móc coś więcej zaoferować.

Gość go123
5 minut temu, patrykf2 napisał:

Jestem na takim portalu i są dziewczyny co pisały do mnie 2 czy nawet 3 razy więc to chyba nie fejki. Łamanej polszczyzny też nie ma. Piszą np że jestem przeuroczym lub interesującym mężczyzną. Jedna pisała że musimy się poznać i ogólnie, że nie wie co ma powiedzieć. Nawet że jestem przystojny. Ślą mi całuski. Uważam, że jestem po prostu za brzydki dla nich i mnie to dziwi że wydają się być mną zainteresowane. Te wszystkie zachowania dziewczyn zaczęły się kiedy zmieniłem szkołę. Mam 25 lat a im jestem starszy odczuwam że jest tego więcej. Wolę się za bardzo nie porywać na randki bo chciałbym wtedy móc coś więcej zaoferować.

Najwyraźniej masz coś w sobie 🙂 

Gość gosc

loool smieszny jestes taki pipuś

Gość gość

Z pewnością wyczuwają z daleka bardzo duży... potencjał Twojej inteligencji. Dziewczyny mają intuicję. Ja Ci to mówię!😂

Gość michalowska

Fotka.pl?na takim portalu,każdy dostaje mnóstwo wiadomości i komplementów to nic nadzwyczajnego.

Gość Gośc

Może masz tak zwane to coś w sobie.Taką tajemiczą siłę.

Można powiedzieć że mam podobnie Gdyż jestem zwykłym facetem z zawodowym wykształceniem nie szczególnie przystojnym nie bogatym.

A związała się zemną bardzo piękna kobieta Wykształcona piękna. Mogła by mieć nie jednego faceta przystojnego bogatego. A wybrała właśnie mnie. Jestem z tego powodu bardzo szczęśliwy i jest mam razem cudownie.

Możliwe że coś takiego istnieje :-) Czasami chyba sam wygląd zewnętrzny to nie wszystko by mieć ładną partnerkę. Też mam wykształcenie zawodowe. O to fajnie :-)

Gość SlavE
Dnia 3.03.2019 o 13:37, Gość Gośc napisał:

Może masz tak zwane to coś w sobie.Taką tajemiczą siłę.

Można powiedzieć że mam podobnie Gdyż jestem zwykłym facetem z zawodowym wykształceniem nie szczególnie przystojnym nie bogatym.

A związała się zemną bardzo piękna kobieta Wykształcona piękna. Mogła by mieć nie jednego faceta przystojnego bogatego. A wybrała właśnie mnie. Jestem z tego powodu bardzo szczęśliwy i jest mam razem cudownie.

To uważaj, bo pewnie ...i się z innymi na lewo i prawo, może nawet ze mną, masz pieniądze masz wszystko 🙂