Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...owo

Obciagnelam na 1 randce

Polecane posty

Gość ...owo

Wlasnie wrocilam z randkim bylo to pierwsze spotkanie z tym mezczyzna. Po randce odwiozl mnie do domu. Nie stett troche sie napilam i piescilosmy sie w samochodzie po czym ja mu obviagnelam do konca. Czy on jeszcze zadzwoni? Bardzo mi na nim zalezy

Gość michalowska

odezwie sie jak będzie mial chcice albo będzie mu sie nudzic,tacy sa mezczyzni zadowoleni jak im sie robi ale po wszystkim i tak mysla ....

Gość gość jak gość

Jako facet powiem Ci że raczej zrobiłaś błąd.Pamiętajcie drogie panie że aby zdobyć faceta trzeba trzymać go na pewien dystans ale nie oznacza to że trzeba się do niego bardzo dystansować.Wszystko z wyczuciem.Obciągnięcie do końca na pierwszej randce jest raczej brakiem dystansu a jakaś mikro-pieszczota na początek jest utrzymaniem odpowiedniego dystansu(np.przytrzymywanie dłużej dłoni albo ust blisko jego ust).Jeżeli facet nie akceptuje zasady utrzymywania odpowiedniego dystansu to znaczy że albo jest typem zwykłego napaleńca albo dana kobieta nie ma dla niego większego znaczenia i w obu przypadkach na 99 procent nic z tego poważniejszego nie będzie.

Nie oznacza to jednak że on nie zadzwoni.Może zadzwonić ale musisz teraz wyczuć czy zadzwoni dlatego bo uważa Cię za źródło szybkiego seksu czy ma w sobie coś bardziej wartościowego i będzie potrafił akceptować zasadę odpowiedniego dystansu.

Gość Marek

Nic sie nie stało gliwa do góry, będzie dobrze i nieprzejmuj sie .

Gość myszka

Ja tez obciaglam  i to z polykiem na pierwszej randce bo chcialam poznac jego sprzet czy warto sie umawac  czy bedzie mial mnie czym bzykac jak sie zdecyduje  po tym zdecydowalam sie na druga randke bo takiego banana to jeszcze nie mialam w sobie

Gość Moniamonia

A pocalunek z jezyczkiem na drugiej randce jest ok? 

Gość Mam dość kobiet

A potem dziewczyny mówią, że liczą się tylko uczucia... Właśnie z tego powodu pół roku żyje w celibacie.

Gość pawel

Chętnie poznam jakąś dziewczynę Ostrowiec Świętokrzyski i okolice. chetny.chetny@onet.pl

Gość Gosc

A pozniej zazwie cie latwa a pozniej pojdzie do innej a jak inna nie da to bedzie wracal do Cb.

Gość Dfddd

Faceci sa durni. Sami sobie obciagajcie swoje paly

Gość Gosc

Nic strasznego ja bym Cię  bardziej polubil po tym

Gość qwerty
Dnia ‎03‎.‎03‎.‎2019 o 02:20, Gość ...owo napisał:

Wlasnie wrocilam z randkim bylo to pierwsze spotkanie z tym mezczyzna. Po randce odwiozl mnie do domu. Nie stett troche sie napilam i piescilosmy sie w samochodzie po czym ja mu obviagnelam do konca. Czy on jeszcze zadzwoni? Bardzo mi na nim zalezy

obciągniesz 20 cm ?

Gość Nuna
Dnia 5.03.2019 o 05:03, Gość qwerty napisał:

obciągniesz 20 cm ?

Spoko obciagne nawet i 23 cm ale pozniej  moja balbinka tez by go w sobie chciala miec

Gość Znak zapytania
Dnia 3.03.2019 o 02:20, Gość ...owo napisał:

U mnie miałabyś sporego plusa. Oczywiście zależy od jakości loda. Jak pogryziony to zapomnij.

Dla mnie laski odważne na pierwszej randce absolutnie nie są spalone.