Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pokrzywdzona

Podatki dla bogatych

Polecane posty

Gość Pokrzywdzona

Drogie koleżanki spotkała mnie wczoraj ochydna sytuacja! Kiedy byłam z moimi maluszkami (olunia 4 i olafek 2 lat) w kolejce do kasy gdzie mialam pol wózka zakupów powiedzialam chłopakowi żeby mnie przrpuscil on z głupim uśmiechem powiedzial że to nie ma sensu bo ma tylko 2 produkty! Ja musialam czekać z zakupami!!!!! Gdy wyszłam zobaczyłam jego jak wychodzi z innego sklepu i idzie do nowego shevroleta! Pomyślałam ze mamy jak ja powinny mieć specjalne karty do ułatwień by takie typy musiały nam ustępować miejsc i na które szło by 10% ich podatkow. Bogaty i bez dzietny ma łatwo a nie to co mamy co zajmują się dziećmi 24 godziny dziennie. Podoba wam sie pomysł tych kart? 

Gość Nazwa

Ach ta zazdrość Matki Polki...

Gość gosc

A kto ci matko Polko kazał robić sobie dzieci? Masz przecież wolną wolę, sama wybrałaś macierzyństwo dzieci i pełnie konsekwencji takiego czynu - czyli odpowiedzialność, trudy itd

Tamten facet wybrał bezdzietność, to wybór jego wolnej woli, ma do tego prawo

Powinnaś mieć do siebie pretensje a nie do niego, widać że z totalną niedojrzałością podeszłaś do założenia rodziny, bo to nie tylko szczęście i miłość, ale i trudy dnia codziennego, nie da się tylko brać, trzeba też dać coś od siebie, sama przecież tego chciałaś

Gość Pokrzywdzona

Bo poszedł na latwizne! To moje dzieci beda robić na jego emeryture i powinien za to placic i szanować matki! Rodzinę założyłam bo chciałam moj facet pracuje w angli a ja sama je wychowuje i naleza mi się ułatwienia i to ze nasze dzieci beda utrzymywać bez dzietnych na emeryturze 

Gość Gość

XD i moze dziesięcine bo Ci się do roboty nie chcę iść? Kobiety teraz dzielą się na dwie grupy:

Pierwsza. Mądrzejsze, inteligentniejsze kobiety sukcesu i są zadbane. 

Druga: Roszczeniowe baby co myślą że mając dzieciaki wszystko im się należy.