Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pocoinnaplec

Możecie mi wytłumaczyć dlaczego ludzie mający dwóch synów lub dwie córki często chcą robic dalej póki nie zrobią dziecka odmiennej płci? Ale PO CO?

Polecane posty

Gość Gosc
2 godziny temu, Gość pypek napisał:

Proponuję się dokształcić w zakresie biologii i doczytać co decyduje o płci dziecka. 

Akurat w zakresie biologii jestem doksztalcona  , co nie w plywaja na fakt , ze facet liczy iz z nowa partnerka  splodzi  syna i bardzo czesto  tak jest,  z pierwsza ma dwie trzy corki a z nowa rodzi  sie  chlopiec 

Biologia swoje a zycie  swoje 

2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Ja chodziłam z ojcem na ryby i grałam z nim w piłkę na boisku. Uwielbiałam męskie zajęcia i do tej pory nie jestem typem babki, która uwielbia plotki i latanie po sklepach. Wciskacie dzieci na siłę w stereotypowe role, a potem płaczecie, że nie są takie jak sobie wymarzycie. Mi na szczęście nikt lalek na siłę nie kupował, bo zawsze wolałam bawić się klockami, a na urodziny marzyłam o teleskopie, a nie nowej Barbie.

I jesteś lesbijką ?

Gość Gość
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

O matko i ty rodzisz te dzieci dla świata? No to straszne. Gdybym potem nie mogła z tym dzieckiem nawet zjeść obiadu albo zadzwonić do niego żeby podrzucił mnie do lekarza to wolałabym nie mieć go wogole. Dzieci się ma po to żeby mieć rodzinę a rodzina sobie pomaga. Ja pomagam dziecku a ono mnie. Na tym to polega a nie urodzić wychować i wywalić w świat. No to dziwne podejście.

No to współczuję twojej przyszłej synowej. Rodzisz sobie towarzyszów życia i oczekujesz że będą spełniać twoje potrzeby emocjonalne? Co ty bidulo zrobisz jak ci za granicę uciekną albo do innego miasta do lepszej pracy na przykład? Położysz się pod pociąg? Ale kurzyna...współczuję małego rozumu. Wozic do lekarza? Nie masz chłopa od tego? Sama zrób prawo jazdy matko kwoko. A jak nie to taryfą.

Gość Gość
24 minuty temu, Gość Gość napisał:

No to współczuję twojej przyszłej synowej. Rodzisz sobie towarzyszów życia i oczekujesz że będą spełniać twoje potrzeby emocjonalne? Co ty bidulo zrobisz jak ci za granicę uciekną albo do innego miasta do lepszej pracy na przykład? Położysz się pod pociąg? Ale kurzyna...współczuję małego rozumu. Wozic do lekarza? Nie masz chłopa od tego? Sama zrób prawo jazdy matko kwoko. A jak nie to taryfą.

To ja współczuję twojej synowej bo z tonu wypowiedzi wnioskuję że jesteś chamską i wulgarną osobą. Dla Twojej wiadomości mam syna w innym mieście z synową. I czasem jest tak że trzeba sobie pomóc. Albo ja im np z wnukami albo oni mnie kiedy np złamałam rękę. Prawo jazdy mam ale jak widzisz czasem jest taka sytuacja że nie da się kierować czy nawet głupich zakupów sobie zrobić jak człowiek z jedną ręką zostaje. A chłopa już nie mam więc uważaj bo możesz i ty kiedyś się w takiej sytuacji znaleźć. Widać że jeszcze życia nie znasz. A syn z synową mi chętnie pomagają i ja im również np kiedy wnuki są u mnie na wakacjach a oni mogą sobie odpocząć więc nad nikim nie wisze bo widzisz od tego jest rodzina żeby sobie pomagać.

Gość hahaha
5 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Akurat w zakresie biologii jestem doksztalcona  , co nie w plywaja na fakt , ze facet liczy iz z nowa partnerka  splodzi  syna i bardzo czesto  tak jest,  z pierwsza ma dwie trzy corki a z nowa rodzi  sie  chlopiec

spłodzony przez sąsiada 😄 

Gość KKK
11 godzin temu, Gość Gosc napisał:

Prawda, dlatego wiekszosc ludzi chce parki.  Dlatego moja siostra tak chciala tej dziewczynki po jednym, a potem drugim chlopcu.

A mi się wydaje że tu chodzi o przekazanie nazwiska, dumę,że ma syna. Przekaże dziedzictwo dalej a córka raczej będzie miała inne nazwisko 

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość KKK napisał:

A mi się wydaje że tu chodzi o przekazanie nazwiska, dumę,że ma syna. Przekaże dziedzictwo dalej a córka raczej będzie miała inne nazwisko 

Jakiś ...yzm z tym przekazywaniem nazwiska.