Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosc154

mlody wyglad

Polecane posty

Gość Gosc154

Mam bardzo mlody wyglad, mam 30 lat a wygladam jak dziewczynka. Wszyscy mi na to zwracaja uwage. Przez to wstydze sie gdzies wychodzic. Co sadzicie o ludziach tak mlodo wygladajacych?

Gość gość

A to ciekawe bo wszystkie kobiety robią wszystko źeby wyglądać młodo a ty narzekasz na młody wygląd

Gość gość

bo w niektórych zawodach ceni się wypisane na twarzy lata doświadczeń 

Gość tee
13 minut temu, Gość gość napisał:

A to ciekawe bo wszystkie kobiety robią wszystko źeby wyglądać młodo a ty narzekasz na młody wygląd

Po pierwsze, 'wszystkie kobiety' od razu dyskredytuje Twoją wypowiedź. 'Większość kobiet" i już jest lepiej.

Po drugie, autorka pisze, że wygląda jak dziewczynka. Ta 'większość' kobiet wolałaby jednak wyglądać jak dwudziestolatka a nie jak dziecko, bo wtedy ludzie nie traktują jej poważnie. "Większość" kobiet chce być po prostu atrakcyjna, podobać się innym, zwłaszcza mężczyznom, a większości z nich podobają się młode, ale jednak kobiety.

A do autorki, nie przejmuj się tym, że wyglądasz młodo, nie żyjesz na świecie po to, żeby spełniać wymagania estetyczne innych osób. Pokaż im swoim zachowaniem, że jesteś dojrzałą osobą. A jak naprawdę bardzo Ci to przeszkadza, zrób sobie bardziej "dojrzałą" fryzurę i noś "dorosłe" ubrania. Ja bym jednak, mimo wszystko, to olała i była sobą, a innych miała w.. gdzieś ;)

Gość Gość154

Dzięki za odpowiedz :)