Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Iwoba

2 randki i milczy

Polecane posty

Gość Iwoba

Malo pisal przed randka ale zainteresowal mnie wiec nie odmowilam randki. Na randce bylo swietnie. Podziekowal za spotkanie zaprosil na nastepna randke. Po drugiej to ja napisalam odpisal nie powiem . Ale do dzis milczal wiec dzis napisalam co slychac znowu odpisal byl bardzo mily 😉 ale znowu mnie nigdzie nie zaprosil. Trzeci raz pisac nie bede ... moje pytanie czy to znaczy ze nie jest zainteresowany ?  I w rakim razie odpisuje ? Jak wyczuc ze facetowi sie podobam ? Albo ze nie ? Niby jest bardzo mily itp ale nie zaprasza mnie nigdzie ... 

Gość moze

zadzwoń do wrozki 😜

Gość był tu yeti

Nie dałaś doopy na drugiej randce to ile ma czekać? teraz faceci chcą roohać od razu, są niecierpliwi. Jak masz z tym problem to szukaj bardziej cierpliwego który się bardziej tobą interesuje a nie olewa. Chyba że lubisz być olewana i to cie trzyma przy nim.

Gość jórek ogurek

zapomnij o nim, macie inne potrzeby

Gość Gosfv

Czyli mimo ze odpisuje ylto mnie olewa? To wlasnie potrzebowalam uslyszec bo mi aie spodobal i chyba mnie troche zamriczylo 🙂 stad te pisanie do niego 🙂

Gość Iwobaghh

A on niby jakie ma potrzeby? 

Gość noniee
9 minut temu, Gość Iwobaghh napisał:

A on niby jakie ma potrzeby? 

a ty co nie widzisz ???

Gość Gość

Chłopak wyraźnie czeka żebyś pokazała mu, że tobie też zależy. Czyli że teraz ty coś zaproponujesz. On zaproponował dwie randki, może teraz ty ruszyłabyś pupę.

Gość Iwoba

Pisze do niego .... utrzymuje kontakt wiec chyba widac ze mi sie podoba. Ale zeby randke zaproponowac to juz przesada. Kto tu jest facetem. Troche inicjatywy.... 

Gość Iwoba

nie bede sie narzucac. Wie gdzie mnie znalesc i wiedzial jak zalrodic na poprzedniecdwie randki. 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość Iwoba napisał:

nie bede sie narzucac. Wie gdzie mnie znalesc i wiedzial jak zalrodic na poprzedniecdwie randki. 

ZNALEŹĆ głąbie! :D

Gość Lorenzo01
2 godziny temu, Gość Iwoba napisał:

Pomijając błędy ortograficzne to właśnie tutaj jest problem. Mamy równouprawnienie, więc albo ruszysz doope i sama coś zapropnujesz albo mówiąc kolokwialnie "rób sobie dobrze sama". 

Ile razy ma facet proponować spotkanie ? Piłka leży po Twojej stronie. Relacje są zdrowe jak rzeczy wychodzą 50/50. Nie tylko ze spotkaniami, ale również np. z płaceniem za rachunki jak idziecie do knajpy. 

Gość Lorenzo01

Osobiście jak poznaję dziewczynę, która tylko mi pokazuje zainteresowanie, a ja mam cały czas wymyślać spotkania i najlepiej jeszcze płacić za wszystko to - NEXT. 

Gość gość
3 godziny temu, Gość Iwoba napisał:

Pisze do niego .... utrzymuje kontakt wiec chyba widac ze mi sie podoba. Ale zeby randke zaproponowac to juz przesada. Kto tu jest facetem. Troche inicjatywy....  

Facet wykazał inicjatywę dwukrotnie zapraszając Cię na randkę. Teraz Twoja kolej. Jak nie chcesz to trudno, może kolejna kobieta nie będzie taką księżniczką więc lepiej dla niego.

Gość ania

witam, proponuje napisac, ze chcesz sie odwdzieczyc za spotkania i zapraszasz na kolejne, bedzie to spacer😎, z sympatyczna dziewczyna czyli toba 😉. Czytajac co tu panowie napisaliscie, to sie nie dziwcie, ze sami jestescie, jestescie strasznie roszczeniowi i tyle w temacie. pozdrawiam ania😎

Gość Takajaja

Mamy 21 wiek. Co Ci szkodzi teraz Ty zaproponuj spotkanie jeśli Tobie zależy chociaż trochę. Korona Ci z głowy nie spadnie. A to nie średniowiecze gdzie kobiecie było wstyd wyjść z inicjatywą. Facet może odnieść wrażenie że Tobie nie zależy. Zaproponuj spotkanie raz. Jak nie zareaguje to olej. 

Gość Autorka tmm

Gdyby pisal utrzymywal kontalt to moglabym go zaprosic. Jednak on milczy. Ja napisalam dwa razy od tamtego spotkania a on ani razu. Moze po prostu nie jest zainteresowany a ja nie chce wyjsc na desperatke ktora mu sie narzuca...

Gość Gość
4 minuty temu, Gość Autorka tmm napisał:

Gdyby pisal utrzymywal kontalt to moglabym go zaprosic. Jednak on milczy. Ja napisalam dwa razy od tamtego spotkania a on ani razu. Moze po prostu nie jest zainteresowany a ja nie chce wyjsc na desperatke ktora mu sie narzuca...

Było nie dawać na drugiej randce, latałby z ogonem za tobą.

Gość gosc autorka tmm

nawet sie jeszcze nie całowalismy i jakos nie biega...

Gość Gość
1 minutę temu, Gość gosc autorka tmm napisał:

nawet sie jeszcze nie całowalismy i jakos nie biega...

To może dlatego??Nie mogłaś główki przechylić, oczka zmróżyć i usta rozchylić?

Gość Gość
15 godzin temu, Gość ania napisał:

witam, proponuje napisac, ze chcesz sie odwdzieczyc za spotkania i zapraszasz na kolejne, bedzie to spacer😎, z sympatyczna dziewczyna czyli toba 😉. Czytajac co tu panowie napisaliscie, to sie nie dziwcie, ze sami jestescie, jestescie strasznie roszczeniowi i tyle w temacie. pozdrawiam ania😎

To właśnie ty lala i przygłupie pokroju autorki są roszczeniowe. Chłopak zaproponował dwie randki, a ta nic i jeszcze pisze o nim, że trochę inicjatywy! Żałosna i obłudna pipa, szkoda chłopaka dla takiej ....ki.

Gość równa iluzja
16 godzin temu, Gość Lorenzo01 napisał:

Osobiście jak poznaję dziewczynę, która tylko mi pokazuje zainteresowanie, a ja mam cały czas wymyślać spotkania i najlepiej jeszcze płacić za wszystko to - NEXT. 

Dokładnie, one chcą równouprawnienie ale tylko tam gdzie mają coś do zyskania, bo w randkowaniu chcą być zdobywane i traktowane jak księżniczki, a ja bym równego kumpla nigdy tak nie traktował więc to samo z laską która chce być równa. Same o to walczyły przecież aby być równe.

Gość o czym tu gadamy
9 godzin temu, Gość Autorka tmm napisał:

Wydał kase na 2 randki a dałaś mu choć cycka potrzymać? no właśnie