Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 666666

Jak zapomniec

Polecane posty

Gość 666666

Jak zapomniec o kims o kim nie chce juz myslec? O kim kogo bardzo kochalam a on mnie skrzywdzil? Minelo pol roku a ja dalej wieczorami i w nocy za nim placze. Nie umiem sobie z tym poradzic. Chodze na randki probuje zajac sobie jakos wolny czas ale i tak to wszystko wraca. Chyba naprawde go po prostu kochalam...boli mnie ro ze on tak odpuscil, nie walczyl o mnie... jak sobie z tym poradzic? Jak wybic sibie te wszystkie chwile i jego z glowy?

Gość gość

Byliście razem? 

Gość Gość  gość gość

Byliście parą ?

Gość Abc

On musi widzieć że świetnie bawisz się  bez niego, że wyglądasz świetnie i możesz mieć każdego a jego masz gdzieś. Inaczej lipa

Gość trumna i cmentarz
4 godziny temu, Gość 666666 napisał:

Jak zapomniec o kims o kim nie chce juz myslec? O kim kogo bardzo kochalam a on mnie skrzywdzil? Minelo pol roku a ja dalej wieczorami i w nocy za nim placze. Nie umiem sobie z tym poradzic. Chodze na randki probuje zajac sobie jakos wolny czas ale i tak to wszystko wraca. Chyba naprawde go po prostu kochalam...boli mnie ro ze on tak odpuscil, nie walczyl o mnie... jak sobie z tym poradzic? Jak wybic sibie te wszystkie chwile i jego z glowy?

Zacznik myśleć że umarł, nie ma go i nie będzie, to sprawe bardzo ułatwi na dobre.

Gość 666666

Mozna powiedziec ze bylismy razem. Znalismy sie rok, pol bylismy razem. On bardzo o mnie zabiegal, staral sie. Tak naprawde wszystko wychodzilo od niego, wspolne plany na przyszłość, o mieszkaniu, o slubie nawet o dziecku itd. Bylam zdystansowana bardzo, balam sie szybko w to angazowac dlatwgo zajelo mi to pol roku ale on robił wszystko zeby mnie rozkochac w sobie, zebym uwierzyla ze jestem ta jedyna, ze nie moze beze mnie zyc,no w koncu mu sie udalo. Zakochalam sie i to tak naprawdę. A on mnie zdradzil a potem bez slowa zostawil. Czuje sie strasznie oszukana, nie wiem czy to co mowil to prawda czy robil to z premedytacja,wstyd mi ze uwierzylam mu w to wszystko... Chce o nim zapomniec, miec go gdzies tak jak on. Zostawil mnie i nie interesowało go co ze mna po prostu juz sie nie odezwal. Nie chce juz rozumiec dlaczego tak postapil, po co... Chce go usunac ze swoich myśli i glowy ale jak mam ro zrobić?

Gość kapiszon

Faceta bardziej interesowała pogoń niż zdobycz, są i tacy. Polecam zająć się czymś, np. nauką języka.

Gość Gość  gość gość

Widujecie sie czasami ?

Gość 666666

Nie, nie widujemy sie. On jest z innego miasta dość kawałek ode mnie. Nie wiem jak bym zareagowala gdybym miala go teraz spotkac. Tym bardziej ze o zdradzie dowiedzialam sie od znajomych a z nim juz nawet potem sie nie widzialam. Nawet nie jestem wściekła po prostu przykro mi i do niedawna zadawalam sobie pytanie dlaczego tak postapil, czy kochal? Ale już nie chce znac odpowiedzi. Po prostu czasami mi bardzo teskno za nim i za tym co bylo i to mnie dobija...