Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaraza

Lecąc na wygląd nie znajdziecie żadnej miłości

Polecane posty

Gość zaraza

jedynie rozczarowanie i porażka was czeka

Gość typowy facet

a kto powiedział że my szukamy miłości?

Gość Gość
18 minut temu, Gość typowy facet napisał:

Kazdy człowiek prędzej czy późnej szuka miłości bo każdy ma takie same potrzeby, nie tylko kobiety, faceci tez. 

Gość Gość

Wygląd jest bardzo ważny, ta druga osoba musi się podobać.

Gość gość

A do czego facetowi potrzebna kobieta która mu się nie podoba i z którą nie pragnie cielesnej bliskości? Co taka kobieta może mu dać czego nie może zaoferować na przykład kolega?

Gość zapiekanka
3 godziny temu, Gość typowy facet napisał:

wiekszość z was piesków szuka tylko zabawki do ruch/ania, wiemy

Gość yakób
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Wygląd jest bardzo ważny, ta druga osoba musi się podobać.

a jak z czasem uroda minie to co? wymiana na inny model?

Gość echosonda
50 minut temu, Gość gość napisał:

A do czego facetowi potrzebna kobieta która mu się nie podoba i z którą nie pragnie cielesnej bliskości? Co taka kobieta może mu dać czego nie może zaoferować na przykład kolega?

Eh, pustak jesteś, nic nie rozumiesz

Gość Gość

Ludzie którzy sądzą że wygląd nie ma znaczenia w związku jest śmieszny i chyba jest prawikiem który wierzy że uda się osiągnąć satysfakcję seksualną z kimś kto mam się totalnie nie podoba fizycznie. Bynajmniej nie chodzi o to że ktoś ma być ideałem pięknym ale żeby nas kręcił. Obudź się stulejo i skończ się obrażać na rzeczywistośc.

Gość każdemu co innego

Jednego kręci modelka/model a innego puszysta z cycem, każdy lubi co innego, więc nie pitol że wygląd to jakieś mistyczne cudo i że musi być taki nie inny. Pozatym wygląd tylko przyciąga początkowo bo potem powszednieje i nic wtedy po nim, kumasz?

Gość Gość
5 minut temu, Gość każdemu co innego napisał:

Jednego kręci modelka/model a innego puszysta z cycem, każdy lubi co innego, więc nie pitol że wygląd to jakieś mistyczne cudo i że musi być taki nie inny. Pozatym wygląd tylko przyciąga początkowo bo potem powszednieje i nic wtedy po nim, kumasz?

Napisałam tak jakby to...samo? Wszystko powszednieje no i co z tego? To nie dbaj o siebie za młodu bo i tak będzie stary. To jest twoja logika. Poza tym twoja mantra jakoby kobiety leciały tylko ma wygląd jest z dupy wzięta. Nie obracaj się wśród ludzi mało inteligentnych to twoje problemy znikną.

Gość Alf

No to miałem szczęście. Spotkałem atrakcyjną i wartościową dziewczynę. To był fart. Przyznaję to. Warto było czekać. Szukałem partnerki kilka lat. W tym okresie zignorowałem kilka fajnych dziewczyn, którym się podobałem, a które nie podobały mi się z wyglądu. Już powoli docierało do mnie, że nie ma sensu szukać ładnej  gdyż wszystkie takie od dawna były już zajęte. Miałem już nawet na oku siostrę mojej koleżanki. Z wyglądu przeciętna, ale fajna z charakteru. Jej atutem był duży biust i piękne, zadbane paznokcie. Felerem było tzw.niskie zawieszenie. Podobałem się jej. Nie dostałbym od niej kosza. Jednak w ostatniej chwili, wręcz przez przypadek poznałem moją wymarzoną drugą połówkę. Okazała się nią zgrabna dziewczyna o pięknej twarzy i o długich, ciemnych włosach. Dobra, spokojna, wartościowa. Taka, o której marzyłem. 

Natura nas tak zaprogramowała. Wygląd przyciąga, wabi, ale zatrzymuje dopasowanie.

31 minut temu, Młoda93 napisał:

Podobać się fizycznie facetowi i widzieć w jego oczach pożądanie, to jedna z najbardziej podniecających rzeczy w relacjach damsko męskich. 

Zapewne.