Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gość

DLACZEGO SAME BADZIEWIASTE TEMATY TU SĄ?

Polecane posty

Gość Gość

Gdzie są osoby co tworzyły literaturę wyższych lotów? Pytam się.

Gość Gość

Jakie wyższych lotów? Piertolenie o herbacie?

Gość Oiuytfg
Przed chwilą, Gość gość napisał:

Gość Gość

Czy ktoś może powstrzymać użytkownika "Młoda93", zanim pożre paszczą całą kafeterię?

Z góry dziękuję.

Co Ty od niej Chcesz psycholu. Te cioty Foxywadera i Eve_banitka ciotki zazdrosne ja hejtujecie z gościa 

Otpiertol się od Młodej ty bulwo ziemniaczana hahahahahhahaha psycholu 

47 minut temu, Gość Gość napisał:

Gdzie są osoby co tworzyły literaturę wyższych lotów? Pytam się.

Sołżenicyn umarł, Bułhakow umarł, a i Vonnegut nie żyje.

7 minut temu, Endriu Domyslny napisał:

Paru zapiło się. Najlepsi przeszli do "Pudelka" za kasę. Zostałem tylko ja 😎

Ty, Grochola i Coelho. :classic_sad:

1 minutę temu, Endriu Domyslny napisał:

Jesteś złośliwa! Uwłacza mi to zestawienie!😎

Weź, Grochola mówiła to samo.

Mam przestać być złośliwa? Przemyśl to jeszcze.

28 minut temu, Endriu Domyslny napisał:

Przemyśliwam. Myślę. Dalej myślę. Wiem! Pozostań złośliwą. Twoja spolegliwość zabija mnie na raty. Ile mam tej wódki kupić? W jakiej jesteś dzisiaj formie? Pijemy na ławce przed domem czy w łóżku? Na wannę już mnie nie namówisz, oj nie!😎 Ostatnio wyszedłem z niej po trzech dniach!😎 Zostawiłaś mnie tam samego!😎

Kup tyle ile udźwigniesz, nie ma co tak latać do sklepu co chwila. To jest strata energii (potem rozpiszę Ci na to wzór). Tylko nie pozwól wypić mi więcej niż 430 ml, bo zacznę robić się spolegliwa. Jestem w świetnej formie a nawet kondycji. Pić będziemy na ławce integrując się z tamtejszym menelstwem. Uwielbiam takie plenery. Weź mi czapkę, tylko jakąś dużą, bo mam duży mózg.

I nie kłam, bo Ty nigdy nie jesteś sam. Co mnie raz cieszy, raz smuci w zależności od Twojego towarzystwa.

Przed chwilą, Obatel napisał:

Bo mnie usuwasz sukwo. 

🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢🤢

Obawiam się, że to tylko Twoje fantazje, nie obchodzisz mnie wcale.

Gość Gość

Te trolle coraz głupsze 😒

38 minut temu, Endriu Domyslny napisał:

Transporter wystarczy [chyba]. Biustonosz i majtki też przynieść czy niekoniecznie? Tylko pytam.

Pachnące kobiecym podnieceniem majtki, to trofeum, które, mężczyzna ukradkiem zabiera do domu po randce, chowa do kieszeni spodni, żeby potem jeszcze w samotności, móc oddawać się wspomnieniom. Zabiera, nie przynosi. Rozumiesz? Tyle jeszcze musisz się nauczyć.

Kocham te Twoje złośliwości!😎 Ileż to już razy tutaj pisałem, że seks już jest niemodny? Zastąpiło go z powodzeniem wąchanie majtek😎

Seks ani trochę nie wyklucza się z wąchaniem majtek. Starość miesza Ci w głowie.

16 minut temu, Endriu Domyslny napisał:

Kocham te Twoje złośliwości!😎 Ileż to już razy tutaj pisałem, że seks już jest niemodny? Zastąpiło go z powodzeniem wąchanie majtek😎

A o tym, że jest niemodny, mogłeś powiedzieć mi wczoraj, zaplanowałam weekendową kolację z winem i orgią. Teraz orgia nie będzie pasowała do ciągle jeszcze modnego, portugalskiego czerwonego...

8 minut temu, Endriu Domyslny napisał:

....patykiem pisanego😎

Matko, notorycznie robisz ze mnie ostatnie ogniowo żulerskiego światka. Zapominasz, że jestem damą.

8 minut temu, Endriu Domyslny napisał:

Nie można odgrywać dwóch aktów jednocześnie!😎 Poskrom żądze!😎

Jestem totalnie nieokiełznana. Dwa lody jednocześnie, to to samo co dwa akty? Korci mnie czasem żeby spróbować. Próbowałeś już? 😉 

5 minut temu, Endriu Domyslny napisał:

Dwóch lodów nigdy😂 Zdecydowanie nie moje klimaty☺ Dwie kobiety w układzie są bardzo bliskie memu sercu. Musiałem w pamiętniku sprawdzić za radą nadinterpretatorki Giaa. Zresztą co ja tam wiem! Całe życie daję w palnik😎

Uważaj na siebie, bo kolejny przeszczep wątroby może się nie udać. Ja mam niestety wątrobę jak dziecko przed komunią, ostatnio nawet badałam. Nic tylko pić. 😞 

A układ laska Ty i inny mężczyzna miałby szansę zaistnieć?

10 minut temu, Endriu Domyslny napisał:

Nie. Nie toleruję w łóżku drugiego faceta. Nawet wtedy gdyby miał być tylko obserwatorem. Nie ma takiej opcji.

Zrobiło się jakoś poważnie, wchodzimy na grząskie tereny, bo czuję wilgoć. Świruję, ale wybaw nas jakoś od tego, skoro zachciało Ci się gadać o seksie, zboczeńcu.😛 

Czujesz wilgoć, bo u mnie nastała pora deszczowa. Roboty stanęły. Przerwa technologiczna. Siedzę i nudzę się. We wtorek wracam do domu na tygodniowy urlop. Do wtorku bedę pił. Kuszeńko, powiedz Ty mnie, boś mądra kobieta, czy też tak masz? Żyję, istnieję, funkcjonuję, pracuje, ogarniam siebie i życie...w ułamku sekundy wraca wspomnienie o kimś. Ta krótka jak błyskawica myśl sprawia, że mam resztę dnia spie/rdo/lone.

Nie mam tak, Endrju. Życie mnie rozpieszcza w tym względzie, albo przynajmniej jest dla mnie łaskawe. Wszystko co kocham, co dla mnie ważne, mam blisko. To ja jestem wykolejona, to ja wszystko pie/przę, szukam wrażeń, tracę ostrość, oddalam się, uciekam, zamykam i chciałabym być ciągle na fali wznoszącej. Nikt za tym nie jest w stanie nadążyć, ale jest ktoś, kto uparcie próbuje. Jestem szczęściarą. 🙂 

Gość Gość

Fajnie Wam to wyszło ☺

Gość Gość

Pasujecie do siebie 😄

3 minuty temu, Endriu Domyslny napisał:

Przy Tobie jestem przegrywem☺

Wcale nie. Nie chciałam tego powiedzieć. Tęsknić jest rzeczą ludzką, czuć smutek też. Nieludzką rzeczą jest to co robię ja. Nie jestem z tego absolutnie dumna. Chciałabym umieć inaczej, ale nie umiem. Dopiero się uczę. 😞 

Wiesz co myślę, myślę, że jestem lekko Autystyczna, albo mam Aspargera. Szybko chłonę wiedzę a emocjonalnie jestem wciąż pokraczna, wciąż w przedszkolu.

Dobranoc. 🙂 

Gość Gość
4 minuty temu, Kusza Myślivski napisał:

Wcale nie. Nie chciałam tego powiedzieć. Tęsknić jest rzeczą ludzką, czuć smutek też. Nieludzką rzeczą jest to co robię ja. Nie jestem z tego absolutnie dumna. Chciałabym umieć inaczej, ale nie umiem. Dopiero się uczę. 😞 

Wiesz co myślę, myślę, że jestem lekko Autystyczna, albo mam Aspargera. Szybko chłonę wiedzę a emocjonalnie jestem wciąż pokraczna, wciąż w przedszkolu.

Dobranoc. 🙂 

To dlatego radzisz sobie tak dobrze na hejterskim forum.

Przed chwilą, Gość Gość napisał:

To dlatego radzisz sobie tak dobrze na hejterskim forum.

No wiesz, do Ciebie to nawet nie mam startu. Zaczynaj. 🙂 

Gość Gość
5 minut temu, Endriu Domyslny napisał:

Jesteśmy mistrzami. Kusza i ja, jej uczeń😎 

Wazeliniasz 😜😆

Gość Gość
Przed chwilą, Obatel napisał:

👉👌👉👌👉👌👉👌👉👌👉👌👉👌👉👌

Weź Ty już idź spać 😝

Na pierwszym miejscu zawsze stawiam uczucia, emocje, uśmiech, umiejętność rozmowy od serca, błysk w oku, dotyk ręką policzka, chwila skupienia. Brzydzę się chwaleniem wiedzą, brzydzę poprawnością polityczną. Używanie trudnych słów uważam za skrajny ...yzm. Żyć prosto, wąchać świeży chleb prosto z piekarni, wypić szklankę mleka, popatrzeć na zachód słońca....

Wiem o tym. Wiem to o Tobie. 🙂 I bardzo wysoko cenię Twoją wrażliwość. Też jestem wrażliwa, tyko trochę inaczej. Czy to Ci przeszkadza w byciu moim kumplem od wygłupów?

Przed chwilą, Endriu Domyslny napisał:

Nie spłycaj tego co nas w jakiś tam sposób łączy. Nie jesteś manipulantką, nie jesteś tchórzem, wiec jest ok. Spoko laska jesteś☺ Muszę już iść. Cześć.

Absolutnie nie miałam zamiaru. 🙂 Jeszcze raz dobranoc. 

4 godziny temu, Kusza Myślivski napisał:

Kup tyle ile udźwigniesz, nie ma co tak latać do sklepu co chwila. To jest strata energii (potem rozpiszę Ci na to wzór). Tylko nie pozwól wypić mi więcej niż 430 ml, bo zacznę robić się spolegliwa. 

Kuszo, uwielbiam czytać Twoje riposty, ale chyba nie znasz znaczenia słowa "spolegliwy"? Mam nadzieję, że nie urazi Cię moja uwaga, ot taka ciekawostka 😊

Gość gość
5 minut temu, Lena.Wawa. napisał:

Kuszo, uwielbiam czytać Twoje riposty, ale chyba nie znasz znaczenia słowa "spolegliwy"? Mam nadzieję, że nie urazi Cię moja uwaga, ot taka ciekawostka 😊

Spolegliwy to taki, który łatwo ustępuje i podporządkowuje się innym

Kusza pod wpływem więcej niż 430 ml stanie się spolegliwa 😉

Lenka czytaj z większym zrozumieniem a nie tylko uwielbieniem 😉