Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chwalmy Pana

Przestańcie sie prowokować i obrażać nawzajem. Czy nie wiecie, że popychacie sie wzajemnie w ręce diabła? Pomyślcie że to nie internet tylko stoicie wszyscy razem w jednym pomieszczeniu. Chcecie sie pozarzynać? Słowo bardziej niż miecz rani!

Polecane posty

Gość Chwalmy Pana

✍️

Gość gość

masz rację,zrobiło się straszne to forum jeszcze tu zaglądam ale coraz mniej i z coraz większą  niechęcią

Przed chwilą, Gość gość napisał:

masz rację,zrobiło się straszne to forum jeszcze tu zaglądam ale coraz mniej i z coraz większą  niechęcią

Każdy tu każdego hejtuje (prawie)

Gość Gość
1 minutę temu, panama25 napisał:

Każdy tu każdego hejtuje (prawie)

Dla was każda krytyka to hejt. Nadużywacie tego słowa i myślicie że jesteście świętymi krowami nawet gdy pieprzycie głupoty to przecież nikt nie ma prawa ocenić negatywnie. To jest po prostu modne słowo od którego chce mi się autentycznie rzygac.

Gość prawikzmirzniety

ja bym nie obrażał, ale baby wiadomo jakie byly som i bedom

Gość iuu

Też zauważyłam, że pod każdym postem odpisują osoby obrażające innych. Pocieszam się, że to mimo wszystko jednostki, które próbują się odegrać za swoje nudne życie szaraczków i tylko w Internecie mogą być kimś pewnym siebie, bo w rzeczywistości ich na to nie stać.

Przed chwilą, Gość iuu napisał:

Też zauważyłam, że pod każdym postem odpisują osoby obrażające innych. Pocieszam się, że to mimo wszystko jednostki, które próbują się odegrać za swoje nudne życie szaraczków i tylko w Internecie mogą być kimś pewnym siebie, bo w rzeczywistości ich na to nie stać.

Popieram🙂

Gość prawikzmirzniety

ja moge slodzic, ale tylko ksiezniczkom, ksieżniczki jeszcze nie spotkalem:D

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Chwalmy Pana napisał:

✍️

Ty powiedz do mnie obraźliwe słowo a ja ciebie potraktuje ostrzem miecza. Kto będzie bardziej poszkodowany? 

Gość Gość
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Dla was każda krytyka to hejt. Nadużywacie tego słowa i myślicie że jesteście świętymi krowami nawet gdy pieprzycie głupoty to przecież nikt nie ma prawa ocenić negatywnie. To jest po prostu modne słowo od którego chce mi się autentycznie rzygac.

Dodatkowo stosują to słowo wybiórczo, kiedy im pasuje.

Gość Gość
2 godziny temu, Gość iuu napisał:

To facet o wielu nickach, pon oczywiście ma ciekawe życie,  jak na milionera przystało😉 tylko dlaczego wyzywa się w necie?😲

Gość Gość
2 godziny temu, LvciferAvgvstvs napisał:

"słowo bardziej niż miecz rani" - nie powiedział nikt kto dostał kosę w kichy.

Podejrzewałem cię o szersza perspektywę widzenia ale się pomyliłem, tylko kreujesz się na inteligenta a jesteś płytki jak rów melioracyjny 

Gość szaarriiikkk

Obszczymurki som i bendom...przykre i przerazliwe,ale jak sie o tym wie to sika sie na nich...co nie

9 godzin temu, Gość Gość napisał:

Podejrzewałem cię o szersza perspektywę widzenia ale się pomyliłem, tylko kreujesz się na inteligenta a jesteś płytki jak rów melioracyjny 

Na nic się nie kreuję, mało mnie obchodzi w jaki sposób uboga percepcja śmiertelników pozwala im na postrzeganie mnie.

Gość Chwalmy Pana
8 godzin temu, LvciferAvgvstvs napisał:

Na nic się nie kreuję, mało mnie obchodzi w jaki sposób uboga percepcja śmiertelników pozwala im na postrzeganie mnie.

Uważasz się za nadboga? Co sądzisz o Jezusie Chrystusie który umarł za nasze grzechy abyśmy mogli być zbawieni? 

4 godziny temu, Gość Chwalmy Pana napisał:

Uważasz się za nadboga? Co sądzisz o Jezusie Chrystusie który umarł za nasze grzechy abyśmy mogli być zbawieni? 

Był albo psychotycznym mistrzem manipulacji, albo biblia kłamie.

Gość Chwalmy Pana

https://www.youtube.com/watch?v=lCdHW_B6SKM

Gość Chwalmy Pana
Przed chwilą, martyna 33 napisał:

Fajne są również "Oceany" oraz "Duchu Święty". Warto posłuchać. 

moja ulubiona to "Nasz Bóg". Słucham Exodus 15 codziennie do snu, szukam gdzie można nabyć całą dyskografie, bo z YouTube ciężko sie słucha z reklamami pomiędzy.