Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Głosowałem na G.  Brauna

Skandal! Dulkiewicz atakuje polski rząd w niemieckich mediach. Zapowiada przyjęcie muzułmańskich uchodźców.

Polecane posty

Gość Głosowałem na G.  Brauna

Teraz PO wskazówki trzeba do Niemca się fatygować. Mam nadzieję, że Rząd RP potrafi poradzić sobie z przekraczaniem kompetencji i działaniem przeciwko polityce i interesowi Państwa Polskiego. Ta funkcja przerasta tę kobiecinę. Mierna intelektualnie. Rząd powinien poważnie rozważyć odwołanie Dulkiewicz i ustanowienie w Gdańsku zarządu komisarycznego. Dość anarchii, dalszego okradania Gdańska i Polski.

Gość Gość

A co kto ukradł ?

Gość Gość

Spadaj na drzewo naziolu !

Gość gość
14 minut temu, Gość Głosowałem na G. Brauna napisał:

Teraz PO wskazówki trzeba do Niemca się fatygować. Mam nadzieję, że Rząd RP potrafi poradzić sobie z przekraczaniem kompetencji i działaniem przeciwko polityce i interesowi Państwa Polskiego. Ta funkcja przerasta tę kobiecinę. Mierna intelektualnie. Rząd powinien poważnie rozważyć odwołanie Dulkiewicz i ustanowienie w Gdańsku zarządu komisarycznego. Dość anarchii, dalszego okradania Gdańska i Polski.

Rząd nic nie zrobi, nie może odwołać prezydenta miasta. To, że jest mierna intelektualnie, to od razu widać, z resztą trzeba ...ą być, by wierzyć w to, ze ona będzie rządzić samodzielnie, to marionetka, jak Trzaskowski!

Gość Trzeba się zebrać

Prezydenta miasta przed upływem kadencji można odwołać poprzez referendum.Zostanie on odwołany zwykłą większością głosów, czyli 50 proc. plus jeden. Na takich samych zasadach odwołuje się wójta i burmistrza.