Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy czopek na przeczyszczenie można połknąć?

Polecane posty

Gość gość

Mam problem, bo lekarz mi przepisał, a nie mam zamiaru wsadzać w pupę bo sie brzydzę, pomyślałam, że jak połknę to i tak w końcu tam dojdzie. Czy dobrze rozumuję?

Gość gość

???

Gość assss

Własnej doopy się brzydzisz? 😀 Lepiej nie jedz, bo to chyba z woskiem jest

Gość gość
9 minut temu, Gość assss napisał:

Własnej doopy się brzydzisz? 😀 Lepiej nie jedz, bo to chyba z woskiem jest

Nie doopy tylko tego co w środku. Próbowałam 2 razy na toalecie wsadzić ale mi sie wysunęły i wpadły do wody. W ulotce napisali, żeby głęboko wsadzić, a ja się brzydzę:( Połknąć też sie zastanawiam czy to tak można, czy mi nie zaszkodzi?

Gość Smakosz apostoł Jezusa
7 minut temu, Gość gość napisał:

Nie doopy tylko tego co w środku. Próbowałam 2 razy na toalecie wsadzić ale mi sie wysunęły i wpadły do wody. W ulotce napisali, żeby głęboko wsadzić, a ja się brzydzę:( Połknąć też sie zastanawiam czy to tak można, czy mi nie zaszkodzi?

Jeśli coś jest do dupy, to do dupy, ale po jednym chyba nic ci się nie stanie 🙂 Mogę ci pomóc z aplikacją tego czopka jak coś, zapraszam do Chojnic :*:*:* 

Gość gość

Odpowie ktoś, bo muszę się do badania przygotować?

Gość gość
2 minuty temu, Nowy Dzień Nowa Ja napisał:

🤣🤣🤣🤣🤣👍

Można. Połknąć można, ale działania spodziewabnego przez Ciebie chyba nie będzie 🤣🤣🤣🤣🤣👍

To tak nie działa 😂😂

Nie wiem, co w tym śmiesznego?  Mam problem, to co ja mam zrobić?

Gość gość

A może ma ktoś inny pomysł niż czopek, mniej inwazyjny? Bo w poniedziałek mam badanie i lekarz kazał mi się już przygotowywać, by dobrze wyszło?

Gość Gość
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Mam problem, bo lekarz mi przepisał, a nie mam zamiaru wsadzać w pupę bo sie brzydzę, pomyślałam, że jak połknę to i tak w końcu tam dojdzie. Czy dobrze rozumuję?

Rozumiem, że to prowokacja z twojej strony.

Gość Gość
32 minuty temu, Gość gość napisał:

Odpowie ktoś, bo muszę się do badania przygotować?

Idź do apteki i poproś coś na przeczyszczenie tylko powiedź, że nie w czopkach.

Gość gość
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

??? Na serio sie brzydzę, dlatego pytam czy są inne sposoby na przeczyszczenie, bo espumisan, dostałam doustnie. Tylko takie po których będę mogła iść na badanie, a nie będe pół dnia do kibelka latać.

Gość gość
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Idź do apteki i poproś coś na przeczyszczenie tylko powiedź, że nie w czopkach.

Ale czy coś polecacie, sprawdzonego? Bo w aptece to mi te czopki wcisneli, a wstydziłam się dopytać bo kolejka była i inni słuchali.

Gość gosc
14 minut temu, Gość gość napisał:

Ale czy coś polecacie, sprawdzonego? Bo w aptece to mi te czopki wcisneli, a wstydziłam się dopytać bo kolejka była i inni słuchali.

Potrzebujesz czegoś na przeczyszczenie? Kup zioła Normosan Fix. Zaparz wieczorem i wypij szklankę na noc, ale pamietaj nie nadużywaj tych ziół.

Gość gość
2 minuty temu, Gość gosc napisał:

Potrzebujesz czegoś na przeczyszczenie? Kup zioła Normosan Fix. Zaparz wieczorem i wypij szklankę na noc, ale pamietaj nie nadużywaj tych ziół.

Potrzebuję, przed badaniem sie oczyścić. A te zioła kupie w aptece?

Gość gość z miasta   Katowice

nie można, musisz czopek zapeklować sobie palcem w doopcie, a głęboko 😁👍

Gość gosc
13 minut temu, Gość gość napisał:

Potrzebuję, przed badaniem sie oczyścić. A te zioła kupie w aptece?

Tak w aptece. Jak nie będzie w jednej to kupisz w innej. Tylko kup fix w saszetkach, jak herbata, bo takie zwykłe nie bedzie ci się chciało parzyć. A jeżeli nie będzie fix to już trudno, weź jakie będą.  Powodzenia 🙂

22 minuty temu, Gość Gość napisał:

czego sie brzydzisz wlasnej doopy? 

doopa jest od srania, ale nie tylko, jelito grube czyli twoja doopa najszybciej wchlania medykamenty, ale i przerózne syfy typu Wernera czy inne wirusy😁

ładuj śmiało 😁👍

Gość gość
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Tak w aptece. Jak nie będzie w jednej to kupisz w innej. Tylko kup fix w saszetkach, jak herbata, bo takie zwykłe nie bedzie ci się chciało parzyć. A jeżeli nie będzie fix to już trudno, weź jakie będą.  Powodzenia 🙂

Dziękuję, myślałam, ze nikt mi nic już nie poleci. Idę do apteki, może nikt poza sprzedawcą, nie będzie wiedział do czego to 🙂 Dam znać.

3 minuty temu, Gość gość z miasta Katowice napisał:

nie można, musisz czopek zapeklować sobie palcem w doopcie, a głęboko 😁👍

Jednak nie muszę zapeklować. I całe szczęście bo na sama myśl, nie dobrze mi sie robi😜

watka nasaczona wódką wsadzoną w doope podobno potrafi dac niezlego alko kopa autorko😁

tanio szybko i ekonomicznie👌😎

Gość gosc
12 minut temu, Gość gość napisał:

Dziękuję, myślałam, ze nikt mi nic już nie poleci. Idę do apteki, może nikt poza sprzedawcą, nie będzie wiedział do czego to 🙂 Dam znać.

No przecież to ludzka rzecz. Poproś Normosan Fix14. Pełna nazwa. Daj znać 🙂

4 minuty temu, Gość gość napisał:

Jednak nie muszę zapeklować. I całe szczęście bo na sama myśl, nie dobrze mi sie robi😜

a co to za wstyd wsadzic sobie palec w tylek? 

Gość gość
1 godzinę temu, Gość gosc napisał:

No przecież to ludzka rzecz. Poproś Normosan Fix14. Pełna nazwa. Daj znać 🙂

Właśnie wróciłam, okazało się, ze herbatka tania jak barszcz ok, 5 zł za 20 torebek, a za 10 czopków, dałam 6 zł. Herbatka sie parzy i muszę przyznać, że pachnie, przyjemnie, nie wiem jak smakuję ale zdecydowanie wolę ją wypić,  nawet jak jest niesmaczna, niż wsadzać sobie czopek, na sama myśl mnie mdli🤢 

1 godzinę temu, Gość gość z miasta Katowice napisał:

watka nasaczona wódką wsadzoną w doope podobno potrafi dac niezlego alko kopa autorko😁

tanio szybko i ekonomicznie👌😎

1 godzinę temu, Gość gość z miasta Katowice napisał:

a co to za wstyd wsadzic sobie palec w tylek? 

Czy ty jesteś normalny?

Gość gosc

autorko za zadne skarby nie polykaj czpka, moze b. źle na ciebie zadzialac , (juz nie mowiac ze jest za duzy )

pewnie w najgorszym razie umrzesz

Gość gość
11 minut temu, Gość gosc napisał:

autorko za zadne skarby nie polykaj czpka, moze b. źle na ciebie zadzialac , (juz nie mowiac ze jest za duzy )

pewnie w najgorszym razie umrzesz

Na szczęście, już nie mam takiego dylematy, bo wypiłam herbatkę i smakuje lepiej niż się spodziewałam 🙂 To, ze czopek ja za duży to wiedziałam, dlatego pokroiłam go na 3 kawałki ale jakoś nie miałam odwagi połknąć i całe szczęście 🙂

Gość gosc
50 minut temu, Gość gość napisał:

Właśnie wróciłam, okazało się, ze herbatka tania jak barszcz ok, 5 zł za 20 torebek, a za 10 czopków, dałam 6 zł. Herbatka sie parzy i muszę przyznać, że pachnie, przyjemnie, nie wiem jak smakuję ale zdecydowanie wolę ją wypić,  nawet jak jest niesmaczna, niż wsadzać sobie czopek, na sama myśl mnie mdli🤢 

Do samego smaku mozna się przyzwyczaić. Po paru godzinach powinna zadziałać ale rozumiem,że jadłaś kolację? Jeżeli z rana poczujesz jakieś skurcze, lekkie bóle brzucha to znaczy, że działa. Nic się nie martw.

Przestrzegam Cię jednak jeszcze raz. Jak nie trzeba to nie pij.

Gość gosc

To nie to, że jest szkodliwa. Wszystko robione z umiarem jest ok. Te zioła są przeczyszczajace. Na dłuższą metę rozleniwiają jelita a i jeżeli ktoś je pije codziennie bez opamiętania to z czasem musi zwiększać dawkę i dochodzi do różnych  niedobrych dolegliwości. Z resztą na opakowaniu poczytaj ostrzeżenia. Serio piszą samą prawdę.

Gość gość
23 minuty temu, Gość gosc napisał:

Do samego smaku mozna się przyzwyczaić. Po paru godzinach powinna zadziałać ale rozumiem,że jadłaś kolację? Jeżeli z rana poczujesz jakieś skurcze, lekkie bóle brzucha to znaczy, że działa. Nic się nie martw.

Przestrzegam Cię jednak jeszcze raz. Jak nie trzeba to nie pij.

Smak zbytnio nie odbiega od rumianku albo mięty z rumiankiem, myślałam, że gorzej będzie. Nie jadłam kolacji, tzn. obiadokolacje po 18" jadłam, a co powinnam cos wcześniej zjeść? To czuje coś, że rano albo w nocy czeka mnie dłuższe posiedzenie 🙂

Ok. dla smaku jej nie pije tylko ze względu na te badanie, ale dziękuje za ostrzeżenie 🙂

Jeszcze raz dziękuję 🙂

Gość gosc
19 minut temu, Gość gość napisał:

Smak zbytnio nie odbiega od rumianku albo mięty z rumiankiem, myślałam, że gorzej będzie. Nie jadłam kolacji, tzn. obiadokolacje po 18" jadłam, a co powinnam cos wcześniej zjeść? To czuje coś, że rano albo w nocy czeka mnie dłuższe posiedzenie 🙂

Ok. dla smaku jej nie pije tylko ze względu na te badanie, ale dziękuje za ostrzeżenie 🙂

Jeszcze raz dziękuję 🙂

To zbieranina jakiś ziół jest. Powinnaś coś zjeść bo wtedy łatwiej rano coś zrobić.

Jak się obudzisz to powinnaś coś zrobić. Powiem Ci, że sama też ma takie wielkie opory ze wszelkimi czopkami różnej maści 😁

Ale nigdy przenigdy nie aplikuj sobie to co na dół zalecone, do góry 😂 rozbawiłaś mnie tym.

Nie ma za co. Wszystkiego dobrego i powodzenia jutro 🙂

Gość gość
16 minut temu, Gość gosc napisał:

To zbieranina jakiś ziół jest. Powinnaś coś zjeść bo wtedy łatwiej rano coś zrobić.

Jak się obudzisz to powinnaś coś zrobić. Powiem Ci, że sama też ma takie wielkie opory ze wszelkimi czopkami różnej maści 😁

Ale nigdy przenigdy nie aplikuj sobie to co na dół zalecone, do góry 😂 rozbawiłaś mnie tym.

Nie ma za co. Wszystkiego dobrego i powodzenia jutro 🙂

Ok. idę spać za raz ale jakąś małą kanapeczkę zjem w takim razie 🙂

Żeby, mnie w nocy potrzeba nie obudziła 🙂 

Nie no nie zamierzam tego robić, w druga stronę tym bardziej nie czyli z góry na dół, ciesze sie że nie jestem z tymi oporami sama 🙂 bo niektórzy mnie za wariatkę chyba mieli. Dla mnie to teraz też śmiesznie brzmi ale jak miałam to zrobić, na samą myśl mnie mdliło ale uznałam, że skoro muszę, to może doustnie czopek, może też podziała 😎

Dziękuję, czuję, że będzie sukces 🙂