Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy czopek na przeczyszczenie można połknąć?

Polecane posty

Gość gosc
45 minut temu, Gość gość napisał:

Ok. idę spać za raz ale jakąś małą kanapeczkę zjem w takim razie 🙂

Żeby, mnie w nocy potrzeba nie obudziła 🙂 

Nie no nie zamierzam tego robić, w druga stronę tym bardziej nie czyli z góry na dół, ciesze sie że nie jestem z tymi oporami sama 🙂 bo niektórzy mnie za wariatkę chyba mieli. Dla mnie to teraz też śmiesznie brzmi ale jak miałam to zrobić, na samą myśl mnie mdliło ale uznałam, że skoro muszę, to może doustnie czopek, może też podziała 😎

Dziękuję, czuję, że będzie sukces 🙂 

Powinnaś zjeść przed ziołami, no ale może też będzie ok 😉

Daj znać czy poszło jakoś jutro i jak badanie 😀

Nie będę tutaj może opisywała jak ja się z czopkami męczę a niektóre muszę brać 😂no ale juz jestem w tym prawie mistrzem. Ty nie musisz brać, tylko wystąpiła u Ciebie sporadyczna sytuacja tak więc jeżeli coś może zastąpić czopkowanie to czemu sobie nie pomóc w inny sposób 🙂

Dobrej nocy.

Gość gość
13 godzin temu, Gość gosc napisał:

To zbieranina jakiś ziół jest. Powinnaś coś zjeść bo wtedy łatwiej rano coś zrobić.

Jak się obudzisz to powinnaś coś zrobić. Powiem Ci, że sama też ma takie wielkie opory ze wszelkimi czopkami różnej maści 😁

Ale nigdy przenigdy nie aplikuj sobie to co na dół zalecone, do góry 😂 rozbawiłaś mnie tym.

Nie ma za co. Wszystkiego dobrego i powodzenia jutro 🙂

UUUU, efekty przerosły moje oczekiwania, byłam właśnie drugi raz, a rano mama powiedziała, że tak nasmrodziłam, że nie da sie wejść, a poszłam po 4" rano jak wszyscy spali, bo tak mi zaczęło w brzuchu bulgotać, i rozsadzać, że wolałam nie czekać dłużej. Długo nie czekałam usiadłam, zakuło kilka razy w brzuchu, jakby mi ktoś pięścią przyłożył i poszło, dla pewności posiedziałam z pół godziny i poszłam dalej spać. Wstałam po 6"  mama wchodzi do łazienki i od razu na całe mieszkanie, co tak śmierdzi!? Mieszkamy w trójkę z mamą i tatą, tata spał razem z mamą, więc od razu wiadomo było, że to ja popsułam powietrze 😜

Gość gość

Dopiero zobaczyłam, że jeszcze napisałaś. 

"Daj znać czy poszło jakoś jutro i jak badanie" relacje z działania już zdałam ale badanie w poniedziałek rano ale mam się porządnie oczyścić, dlatego lekarz kazał czopek na noc brać, przez 3 doby wcześniej. Dziś chyba nie wezmę tych ziół, dopiero jutro i po jutrze, bo działają na prawdę dobrze i nie chcę przesadzić. 

"Nie będę tutaj może opisywała jak ja się z czopkami męczę a niektóre muszę brać no ale juz jestem w tym prawie mistrzem." Współczuję, ja jak dzieckiem byłam i mama wsadzała mi jak gorączkę miałam, na spędzenie, to do dziś te uczucie pamiętam. a sam jaj, bym miała go palcem popychać to to aż mnie dreszcz bierze, dlatego jeszcze raz dziekuję za ziółka 🙂

Gość gość

Jeszcze raz dzięki 🙂

Gość Smakosz

DAJ FOTE JAK NASRRAŁAŚ

Gość gosc
8 godzin temu, Gość gość napisał:

UUUU, efekty przerosły moje oczekiwania, byłam właśnie drugi raz, a rano mama powiedziała, że tak nasmrodziłam, że nie da sie wejść, a poszłam po 4" rano jak wszyscy spali, bo tak mi zaczęło w brzuchu bulgotać, i rozsadzać, że wolałam nie czekać dłużej. Długo nie czekałam usiadłam, zakuło kilka razy w brzuchu, jakby mi ktoś pięścią przyłożył i poszło, dla pewności posiedziałam z pół godziny i poszłam dalej spać. Wstałam po 6"  mama wchodzi do łazienki i od razu na całe mieszkanie, co tak śmierdzi!? Mieszkamy w trójkę z mamą i tatą, tata spał razem z mamą, więc od razu wiadomo było, że to ja popsułam powietrze 😜

😂 obrazowo opisałaś😂 ale cieszę się, że Ci pomogło i na przyszłość już wiesz co robić 🙂

Nie ma za co dziękować 🙂

Gość gosc
7 godzin temu, Gość gość napisał:

Dopiero zobaczyłam, że jeszcze napisałaś. 

"Daj znać czy poszło jakoś jutro i jak badanie" relacje z działania już zdałam ale badanie w poniedziałek rano ale mam się porządnie oczyścić, dlatego lekarz kazał czopek na noc brać, przez 3 doby wcześniej. Dziś chyba nie wezmę tych ziół, dopiero jutro i po jutrze, bo działają na prawdę dobrze i nie chcę przesadzić. 

"Nie będę tutaj może opisywała jak ja się z czopkami męczę a niektóre muszę brać no ale juz jestem w tym prawie mistrzem." Współczuję, ja jak dzieckiem byłam i mama wsadzała mi jak gorączkę miałam, na spędzenie, to do dziś te uczucie pamiętam. a sam jaj, bym miała go palcem popychać to to aż mnie dreszcz bierze, dlatego jeszcze raz dziekuję za ziółka 🙂

Do badania możesz wypić. Potem pofolguj, już nie trzeba 🙂

Nie ma sprawy 🙂

Gość gość
38 minut temu, Gość gosc napisał:

Do badania możesz wypić. Potem pofolguj, już nie trzeba 🙂

Nie ma sprawy 🙂

Ok, bo zwykle nie mam w tej kwestii problemów, muszę się wyczyścić do badania 🙂 To wezmę wieczorem z niedzieli na poniedziałek i będzie ok, bo dziś 3 razy byłam ale za trzecim to tak bardziej na wszelki wypadek, bo nie chciałam wpadki 🙂 

Dam znać w poniedziałek, po badaniu 🙂

Gość gosc
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

Ok, bo zwykle nie mam w tej kwestii problemów, muszę się wyczyścić do badania 🙂 To wezmę wieczorem z niedzieli na poniedziałek i będzie ok, bo dziś 3 razy byłam ale za trzecim to tak bardziej na wszelki wypadek, bo nie chciałam wpadki 🙂 

Dam znać w poniedziałek, po badaniu 🙂

Dobrze. Powodzenia 🙂

Gość gość
Dnia 8.03.2019 o 22:42, Gość gosc napisał:

Dobrze. Powodzenia 🙂

Byłam na badaniu USG i sukces, wszystko ładnie było widać 🙂 Tak mnie wyczyściło, ze wczoraj to sama woda robiłam wieczorem, a dziś przed samym badaniem też do toalety musiałam iść. Najważniejsze, że bez czopka sie obeszło, jeszcze raz dziękuję 🙂

Gość man on the moon

wypierdalaj 😁✋

Gość gość

sam spier...

Gość gość
Dnia 7.03.2019 o 20:02, Gość gość z miasta Katowice napisał:

watka nasaczona wódką wsadzoną w doope podobno potrafi dac niezlego alko kopa autorko😁

tanio szybko i ekonomicznie👌😎

koterba dlaczego przypisujesz munowi w innym temacie swoje żulerskie tricki alkoholiku?