Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ala290

Dlaczego nie mam okresu

Polecane posty

Gość Ala290

Otóż do grudnia miałam normalny okres, ale w styczniu kiedy mi się spóźniał zaczęłam panikowac i okres był słabszy, w lutym z kolei był za wcześnie, a teraz spóźnia mi się już 4 dni. Robiłam 4 testy, wyszły negatywne, byłam nawet u ginekologa i powiedział, że na 1000% nie jestem w ciąży, więc co może być nie tak? Prawidłowo zawsze miałam jak w zegarku, co 28 dni, a teraz nie wiem co robić. Cały czas panikuje, sprawdzam brzuch, piersi, nie mogę już racjonalnie myśleć 😞

Gość Xxx

Stres wyluzuj się weź odprezajaca kąpiel 

Gość Ala290

Ale nawet kąpiel już nie pomaga. 😞

Gość zaz

4 dni to żadne spóźnienie. Daj na luz. Widać to zaburzenia hormonalne.

Gość Dominika

@Ala290; A co z zabezpieczeniem, może tutaj leży problem. Nie wiem jakie stosujesz, ale ja miałam nieregularne miesiączki i zawsze była ta obawa, żeby nie wpaść. A jak człowiek w stresie to też przyjemność z seksu średnia. Stąd decyzja o takiej na stałe antykoncepcji, dostałam tabletki z małą dawką hormonów, belarę. Pierwszy miesiąc to tak średnio się czułam i jeszcze dodatkowo była gumka, ale teraz luzik i wszystko jak w zegarku. Może warto rozważyć :)

Gość Monia

Okres może się spóźnić nawet do 2 tygodni przez wiele czynników więc spokojnie, polecam potem wyliczać sobie dni płodne za pomocą testera afrodyta bo wszystko może się rozregulować a tester jest bardzo precyzyjny :)

Gość Ala290

Dziękuję za rady!! Dzisiaj właśnie dostałam okresu, niepotrzebnie się tylko martwiłam i panikowałam. Co do wyliczeń, mam specjalna aplikacje, która mi wylicza wszystko. 😄