Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość reksio

Czy matka zdradza ojca?

Polecane posty

Gość reksio

Witam. Nie wiem co mam począć, matka po 50, ojciec pracuje za granicą zdarzyło się, że akurat od dłuższego czasu przebywam w domu ponieważ mam problemy zdrowotne. I widzę że chyba coś jest nie tak. Matka ciągle nosi telefon przy sobie, zamyka sie w łazience jak z kimś rozmowia, wyjeżdza o różnych porach w ciągu tygodnia na 2h i przyjeżdza. Np. wczoraj po pracy sie wykapala i widzialem jak zalozyla czerwona bielizne bo przeswitywala jej przez sweter po czym wyjechala na 2h do kolezanki, gdzie ta niby kolezanka dzien wczesniej u nas byla i pojechalem sprawdzic ale jej tam nie bylo. Nie wiem czy wpadam w pranoje ale to jest mozliwe 10 lat temu ja nakrylem jak filtrowala z sasiadem przez smsy ale nic z tym nie zrobilem. Wogole wczoraj byla jakas agresywna, kupila kurtke z kapturem i zawsze zabiera ja ze soba. Nie moge nic sprawdzic w telefonie bo brat jej kupil iphona i teraz tam nikt nie ma dostepu. Nie wiem co o tym wszystkim myslec.

Gość Gość

Przykra sprawa ojciec zagranica brak na miejscu lepiej tego nie ruszaj możesz rozwalić związek to są dorosłe osoby i odpowiadają za siebie jak chcesz uratować związek to ojciec musi wrócić z zagranicy wtedy matka nie będzie szukać a ojcu nic nie mów tylko to że powinien wrócić bo miejsce chłopa jest przy kobiecie albo niech matka jedzie do niego

Gość reksio

A ja wlasnie chcialbym rozwalic ten zwiazek bo to od dluszego czasu jest jakas patologia. A sory jesli matka to akceptuje ze ojciec za granica to nie powinna sie tu puszczac w domu tylko siedziec, a ciagle od ojca pieniadze na utrzymanie domu chce, a jezdzi i sie pieprzy niewiadomo z kim chce kupic nadajnik gps taki lepszy wloze jej do samochodu i wszystko bede wiedzial. A ja matki ktora daje na boku nie bede mial nigdy szacunku. 

Gość gosc

U mnie to samo. Tylko ojciec zdradzał. I fakt szacunku do niego nie mam i raczej już mieć nie będę.