Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Rkstekz2

Czy się zakochałem? Jak z nią porozmawiać?!

Polecane posty

Siemka. Mam oto taki problem. Chodzę do 7 klasy i zauroczyłem się lub zakochałem w dziewczynie z 3 Gim. Skąd to wiem? Gdy ją widzę czuję zimno e klatce piersiowej, drżą mi nogi i strasznie się stresuje. Znam ją od dzieciństwa lecz kontakt się urwał chyba gdy miałem 5-6 lat. Ona mnie zawsze zaczepiała a ja jej nie lubiłem :P. Jednak teraz jest inaczej. Strasznie mi się podoba ale nie wiem czy ja jej też. Wiem że kilka razy przyłapała mnie jak się na nią patrzyłem i jeden raz się lekko uśmiechnęła. Chciałbym z nią pogadać ale coś się że ma dzieje i nie mogę się przełamać, szczególnie gdy jest przy klasie. Jestem od niej troszkę wyższy więc myślę że coś by z tego było (btw ludzie mi mówią że mam głos i wyglądam na 16 latka. Dzisiaj miałem z nią pogadać ale i dziwo nie wysiadła na tym przystanku co zawsze(ja też tam wysiadam). Boje się zagadać między innymi bo jest starsza i mogę przy niej wyglądać jak jej brat. Ma Facebook, ale chyba go nie używa tzn. wysłałem jej kiedyś wiadomość i jest wysłana ale nie odebrana

Gość ktosia

wiesz..w oczach można wszystko wyczytać..a ty co w nich widzisz?