Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niunia

Interesuje mnie bdsm

Polecane posty

Gość Niunia

Interesuje mnie bdsm. Chciałabym kiedyś tego spróbować chociaż minimalnie.  związane ręce. Kilka klapsow. Itd nwm jak to zaproponować mojemu chłopakowi jesteśmy 3 lata że sobą ale on jest taki że nie uderzy mnie nie da mi klapsa.. A związać mnie też pewnie głupio by się z tym czuł. Nwm jak to zrobić. Ale jak o tym myślę to wydaje mi się fajne. 

Gość GOŚć

A rozmawialiście w ogóle o tym otwarcie? 

Gość Niunia
Dnia 21.03.2019 o 18:21, Gość GOŚć napisał:

Nie

Gość Niunia
Dnia 21.03.2019 o 18:21, Gość GOŚć napisał:

Nie wiem jak zacząć ten temat bo wiem że dla niego to wstydliwy temat.. 

Gość Gość

Komercyjne badziewie

Gość Gość GOŚć
Dnia 22.03.2019 o 20:31, Gość Niunia napisał:

Nie wiem jak zacząć ten temat bo wiem że dla niego to wstydliwy temat.. 

Małymi kroczkami. myślę, że takie tematy warto, a nawet trzeba, w związku poruszać. Nie musisz od razu zaczynać z grubej rury. Może przejmij inicjatywę, zaproponuj jakiś drobny, interesujący gadżet erotyczny. Spróbujcie czegoś nowego, ale na początek niezbyt odważnego. Zapytaj, co go kręci, a potem powiedz, że, na przykład, chciałabyś spróbować opcji, w której podczas pieszczot będziesz przywiązana bądź przykuta do łóżka... myślę, że jeśli zdradzisz, że bardzo tego chcesz, jest duża szansa, że Twój partner chętnie tego spróbuje! Mężczyźni lubią zadowalać swoje kobiety i są w stanie zrobić wiele, by te były naprawdę usatysfakcjonowane życiem seksualnym:) jeśli postawisz pierwszy krok, potem może być już tylko łatwiej i lepiej! nic nie tracisz... jeśli nie zapytasz, nie zapoczątkujesz rozmowy - nigdy się nie przekonasz, co Twój partner naprawdę sądzi o tego typu igraszkach. Ale jeśli podejmiesz próbę zasygnalizowania mu, czego chciałabyś spróbować, to jest spora szansa, że będziesz pozytywnie zaskoczona! Powiedz, że nie chodzi Ci o to, by każdy seks wyglądał w ten sposób, ale zaznacz, że zależy Ci na wprowadzeniu czegoś nowego, innego... 🙂 Jak zapatrujesz się na taką rozmowę?

Gość Lewak
Dnia 8.03.2019 o 21:04, Gość Niunia napisał:

Interesuje mnie bdsm. Chciałabym kiedyś tego spróbować chociaż minimalnie.  związane ręce. Kilka klapsow. Itd nwm jak to zaproponować mojemu chłopakowi jesteśmy 3 lata że sobą ale on jest taki że nie uderzy mnie nie da mi klapsa.. A związać mnie też pewnie głupio by się z tym czuł. Nwm jak to zrobić. Ale jak o tym myślę to wydaje mi się fajne. 

syfiasty masz związek jak nie możesz otwarcie powiedzieć co czujesz, współczuję