Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko pytam

Dlaczego z kobietami z zagranicy mogę normalnie rozmawiać godzinami, a Polki nie chcą ze mną rozmawiać w ogóle

Polecane posty

Gość tylko pytam

Jak w temacie. Zagranicą poznawałem wiele kobiet, z większością mogłem rozmawiać o wielu rzeczach i to przez długi czas. Czasem nawet same inicjowały rozmowę. W Polsce mimo że to ja zazwyczaj inicjuję rozmowę, to kobiety nie chcą ze mną rozmawiać, a jeśli już, to robią to od niechcenia i po paru minutach rozmowa się kończy. Z czego to wynika?

Gość gość

Bo polski internet już ciebie zna jak zły szeląg 🙂

Gość Andżelika

He? A o czym?

Gość tylko pytam
28 minut temu, Gość gość napisał:

Bo polski internet już ciebie zna jak zły szeląg 🙂

Nie mówię o internecie, tylko rozmowach na żywo.

6 minut temu, Gość Andżelika napisał:

He? A o czym?

O czymkolwiek.

Gość jaaajko
39 minut temu, Gość tylko pytam napisał:

Jak w temacie. Zagranicą poznawałem wiele kobiet, z większością mogłem rozmawiać o wielu rzeczach i to przez długi czas. Czasem nawet same inicjowały rozmowę. W Polsce mimo że to ja zazwyczaj inicjuję rozmowę, to kobiety nie chcą ze mną rozmawiać, a jeśli już, to robią to od niechcenia i po paru minutach rozmowa się kończy. Z czego to wynika?

bo w PL są psychicznie rąbnięte księżniczki, to przez klimat

Gość Adam

Bo dla Polek jak mowisz ze mieszkasz zagranica to juz na starcie masz  przekreslone. Tobie sie moze wydaje ze to jakis raj ale dla wiekszosc polek po prostu nic specjalnego bo w polsce ludzie zyja znacznie lepiej choc z mniejsza kasa ale rodzina i znajomymi i zawsze u  siebie . Wiec nikomu to nie imponuje raczej uznawane jest za duza wade. Wiec stad brak zainteresowania rozmowa z toba.

Gość tylko pytam

najlepiej się gadało z bułgarkami

Gość tylko pytam
3 godziny temu, Gość Adam napisał:

Bo dla Polek jak mowisz ze mieszkasz zagranica to juz na starcie masz  przekreslone. Tobie sie moze wydaje ze to jakis raj ale dla wiekszosc polek po prostu nic specjalnego bo w polsce ludzie zyja znacznie lepiej choc z mniejsza kasa ale rodzina i znajomymi i zawsze u  siebie . Wiec nikomu to nie imponuje raczej uznawane jest za duza wade. Wiec stad brak zainteresowania rozmowa z toba.

Nie mieszkam za granicą, tylko tam pracowałem przez wakacje.

Gość tylko pytam
3 godziny temu, Gość tylko pytam napisał:

najlepiej się gadało z bułgarkami

Nie podszywaj się.

Gość Seni
3 godziny temu, Gość Adam napisał:

Wiekszych głupot nie czytałam😂

Gość szkoda gadać
Dnia 9.03.2019 o 10:36, Gość Seni napisał:

Wiekszych głupot nie czytałam😂

No dokładnie. Przecież jak się Polce trafi obcokrajowiec, to się do niego klei jak muchy do g00vna.

Gość gosc

Mi sie nie chce gadac z mezczyznami ot tak bo nie mam o czym i nudna jestem i po co. Nie lubie jak ludzie czegos ode mnie wymagaja, po pracy mam dosyc i tylko marze zeby byc w domu i ubrac sie w dres i najesc i chce mi sie spac. Jak jakis gada to sie to urywa, ale jakos bardzo mi nie zalezy takze tego  Zreszta zwiazku nie planuje. Mnostwo ludzi duzo przecie pieprzy wokol ze az glowa boli takie zamuły takie jak ja no chyba najlatwiej w pracy czy w szkole poznac kogos bo ma sie o czym gadac chociaz.

Gość tylko pytam
Przed chwilą, Gość gosc napisał:

Mi sie nie chce gadac z mezczyznami ot tak bo nie mam o czym i nudna jestem i po co. Nie lubie jak ludzie czegos ode mnie wymagaja, po pracy mam dosyc i tylko marze zeby byc w domu i ubrac sie w dres i najesc i chce mi sie spac. Jak jakis gada to sie to urywa, ale jakos bardzo mi nie zalezy takze tego  Zreszta zwiazku nie planuje. Mnostwo ludzi duzo przecie pieprzy wokol ze az glowa boli takie zamuły takie jak ja no chyba najlatwiej w pracy czy w szkole poznac kogos bo ma sie o czym gadac chociaz.

No właśnie nawet znajomi na uczelni nie chcą ze mną rozmawiać. Pogadają ze mną chwilę od niechcenia i tyle.

Gość kry
Dnia 8.03.2019 o 23:57, Gość Adam napisał:

W PL rodzina i znajomi co by cie w łyżce wody utopili, haha

Gość Gość

Prowo.

Gość tylko pytam
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Prowo.

To nie prowo, tylko długotrwałe obserwacje.

Gość szkoda gadać

Bo Polki rozmawiają tylko z obcokrajowcami (najchętniej murzynami i Arabami), a na Polaka spojrzą tylko, jeśli jest przystojny lub bogaty, inaczej go ignorują, podczas gdy obcokrajowiec może być brzydki i biedny.