Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P.J.

A.M. sądziłem że być może...

Polecane posty

Gość P.J.

tu byłaś, że odebrałaś sygnał ode mnie, że będziesz chciała zacząć naszą relację od nowa, ale najwyraźniej myliłem się, łudziłem się niepotrzebnie, gdyby Tobie choć odrobinę zależało to np. odwiedziła byś mnie w pracy pod byle pretekstem, nie wiem gdzie pracujesz, czy mieszkasz z rodzicami czy z kimś już zgłupiałem, ale przecież nie mamy kontaktu i nie wiem gdzie i jak go szukać mam, zresztą nie chciałaś go ode mnie... może wogóle  tu nie byłaś nigdy, przykro mi, takie życie nie...

Gość gosc

Przemek?

Gość P.J.

Piotr ! Jest autorem tych słów.

Gość Nie szukasz

Kontaktu tylko  prowokujesz  i Tak  bez niezmienie 

Gość P.J.

Nie jest moją intencją prowokacja, nie wiesz o czym myślę, marzę, nie wiem jak mam znaleźć z Tobą porozumienie, jak znaleźć z Tobą kontakt, skoro na co dzień nie widujemy się, nie wiem gdzie pracujesz, czy nadal mieszkasz z rodzicami, myślałem że może odwiedzisz swoją mamę w pracy i będę widział jak przechodzisz deptakiem mógłbym zawołać Ciebie ... Agnieszko i byśmy porozmawiali...nie raz myślałem żeby podjechać pod blok i zadzwonić i zapytać czy zastałem Agnieszkę, ale obawiam się i reakcji Twoich bliskich na moją osobę, jak również słów że np. już tam nie mieszkasz...np. tym że może nie będziesz chciała ze mną porozmawiać i splawisz mnie...mam dylematy nie rozumiesz mnie