Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tosziro

Dzisiaj agencja pracy się ze mną skontaktowała w sprawie pracy w niemczech

Polecane posty

teraz nie wiem co zrobic czy ...(alać z tego burdelu już teraz, czy posiedzieć jeszcze z pół roku zarobić tu trochę kasy i dopiero wypie(rdolić z jakimś własnym hajsem 

2 minuty temu, mаn on the moon napisał:

JUŻ JECHAŁEŚ W UBIEGŁBYM ROKU DO AMSTERDAMU 😄

ale wtedy nie podjąłem żadnych kroków ku temu i było to takie pierd___dolenie 3 po 3 a teraz są już konkrety i teraz nie wiem co zrobić, tym bardziej, że we wtorek mam rozmowe o prace w polsce za 3,5 tysiaca brutto miesiecznie i chyba na chwile obecna wolalbym te 3,5 w polsce niz juz teraz wypie(rdalac do niemiec z pusta kieszenia ale jak mnie nie zatrudnia za te 3,5 w polsce to juz nie widze innej opcji dla siebie niz zagranica a i tak planuje wyje__-bac stad na stale maksymalnie za 2-3 lata jak bede mial te 26 czy 27 lata 

najgorsze jest to ze nie mam nikogo kto chetnie tez wyjechalby z polski i wtedy jechac sobie chociaz w 2 osoby to juz lepiej i pewniej jest dla czlowieka miec ze soba kogos kogo sie dobrze zna i mozna zaufac takiej osobie 

no i w poniedzialek mam jedna robote do sprawdzenia na magazynie ale za niewolnicza najnizsza stawke w polskim bur)(delu wiec raczej malo jestem tym zainteresowany xD licze na ta robote za 3,5 kola bo rekruter mi narobil nadziei i mam nadzieje ze cos moze z tego wypalic niech ktos mi powie ile 3,5 brutto wyjdzie na netto? ile 2,5? 2,7? coś około 3ki bedzie?