Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rak

czy ze mnie jest nieudacznik?

Polecane posty

Gość rak

Powiedzcie mi jak uważacie  Bo ja się niestety tak czuje ;(  że jestem nieudacznik mam 27lat , mieszkam obecnie z rodzicami, dziewczyne mam , samochód też i czasem też podróżuje gdzieś po świecie ale mam prace swoją i planuje sobie cos wynając jakas kawalerke chodz niestety jestem w słabej sytuacji finansowej zarabiam tak 2300-2500zł prace mam lecz nie taką która by była moich marzeń, samochód też prawo jazdy też mam rózne kategorie, angielski znam dobrze niemiecki podstawe, staram się zdobyć jakaś lepsza dobra prace chodź póki co bez skutku. Czuje się tak bo nawet nie potrafie zdobyć takiej pracy która mnie interesuje i by mi zapewniła dobre warunki aby mieć życie komfortowe,  pracowalem w dwóch fachach i niestety nie szło mi wiec odeszłem, daże do tego bym sie całkowicie usamodzielnil lecz bez efektów 😞  więc jak sądzicie tutaj czy ja jestem nieudacznikiem ? 

Gość Gość

Skróć do dwóch zdań albo wypierdalaj.

Cóż Ci powiedzieć, około 50% ludzi w tym kraju jest w twojej sytuacji

Gość rak

a po czym to poznajesz że około 50% az jest w takiej sytuacji jak ja ?

Gość rak

chodzi mi o to że nie potrafie się ustawić , zawodowo się nie spełniam ani tez nie jestem w stanie wynając sobie kawalerki bo ostatnio duże mam wydatki 

Gość jsj

💁‍♀️   ...  ... j s j

Gość rak

a ty uwazasz ze z pensji 2500zł powinen być w stanie utrzymać kawalerke i samochód? Oprócz tego też musze miec pieniadze na jedzenie i jakieś tam przyjemności