Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mały.miś

Pomocy co mam o tym myśleć?

Polecane posty

Na wstępie zaznaczam że piszę ten post w pełni poważnie

Od kilku dni biję się z myślami. Nie umiem  sobie zupełnie poradzić może wy mi pomożecie.

Jestem z chłopakiem 5 miesięcy. On jest obecnie na miesiąc za granicą, w celu szkolenia. Jestem z nim bardzo szczęśliwa i wiem że mnie kocha.

Na szkoleniu jest już tydzień. W pierwszych dniach moja rozpacz w zwiazku z tym że nie zobaczę go była ogromna. Teraz tęsknoty nie odczuwam tak bardzo. On powiedział mi że bardzo mu brakuje mojej osoby i że tęskni za moim dotykiem.

U mnie ostatnio pojawiło się pytanie które wywołało u mnie stresową reakcję- "czy na 100% jesteś hetero?". Myślałam nad tym bardzo długo i po przemyśleniach stwierdziłam że tak, jestem osobą heteroseksualną incydentalnie homoseksualną-1 stopień w skali Kinseya. Ten temat uważam już za zamknięty.

Dodam jeszcze że w ostatnich miesiącach miałam stres zwiazany z ewentualną ciążą w której nie jestem.

Problem w tym że po tym stresie związanym z myślami na temat orientacji nie umiałam normalnie z nim rozmawiać. Czułam się taka... Otumaniona? Chyba tak mogę to nazwać. Ciężko mi nawet było powiedzieć do niego "kocham cię!". Patrząc na wspólne zdjęcia co prawda uśmiechałam się ale nie była to tak mocna reakcja jak kiedyś. To wszystko w przeciągu niecałego dnia.

Czy myślicie że ta zmiana jest spowodowana rozłąką? A może tymi stresującymi dla mnie myślami? Bo chyba uczucie nie może zmienić się w jeden dzień. Szczególnie że czuję że pomału, ale bardzo wolno wszystko wraca do normy.

Gość 123

Ja mojego faceta głównie kocham, ale mam zwiechy jak mnie wkurzy to całe moje uczucie do niego gaśnie na dzień dwa potem wraca.

U mnie to normalne 🤪

55 minut temu, Gość 123 napisał:

Ja mojego faceta głównie kocham, ale mam zwiechy jak mnie wkurzy to całe moje uczucie do niego gaśnie na dzień dwa potem wraca.

U mnie to normalne 🤪

Czyli myślisz że wszystko się unormuje? Już dzisiaj lepiej mi się z nim rozmawia.

Gość gość

Może poproś jakąś koleżankę żeby cie zdrowo wymacała.

A potem zdecydujesz czy wolisz być z nią czy z nim.

7 minut temu, Gość gość napisał:

Może poproś jakąś koleżankę żeby cie zdrowo wymacała.

A potem zdecydujesz czy wolisz być z nią czy z nim.

Nie czuje potrzeby aby kolezanka mnie macała czekam az on wroci i to zrobi

Gość 123
55 minut temu, Mały.miś napisał:

Czyli myślisz że wszystko się unormuje? Już dzisiaj lepiej mi się z nim rozmawia.

U mnie się normuje tyle że ja jestem 14lat po ślubie.