Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc

dlaczego faceci nie widza, ze kobieta ich kocha?

Polecane posty

Gość gosc

slepi sa?

Gość men

Wiedzą i widzą. Może nie ma on czasu ?

Gość Gość

Nie potrafią odczytywać bardzo skrytych sygnałów kobiet, które są nieczytelne i niewidoczne. 

Gość Jak jest?
2 minuty temu, Gość Gość napisał:

Nie potrafią odczytywać bardzo skrytych sygnałów kobiet, które są nieczytelne i niewidoczne. 

Może nie chcą?

Gość Xyz

A jak to okazujesz?

Gość Chce?
7 minut temu, Gość Xyz napisał:

A jak to okazujesz?

Jak to okazać by wiedział? 

Gość Gość

Bardziej otwarcie i zrozumiale. Faceci nie czytają w waszych myślach.

Gość Gość

widzimy, tylko po prostu zmagamy się z własnymi hamulcami i blokadami, uczucia zawsze są jawne, transparentne,

Gość ???
4 minuty temu, Gość Gość napisał:

Bardziej otwarcie i zrozumiale. Faceci nie czytają w waszych myślach.

Wyobraź sobie, że my w waszych też nie czytamy...to jak i gdzie powinno się takiego oświecić, żeby mi potem nie powiedział, że on to nic nie chciał tylko mi się coś przesłyszało? 

Gość gosc

wielu facetow otwarcie mowi, ze kobieta podrywajaca jest nachalna i ze wola sami zdobywac niz byc podrywanym przez kobiete, uwazaja to na natarczywosc albo desperacje

ale nie wszyscy, sa tez tacy co wola, by to kobieta ich poderwala, a jak czeka na ruch faceta to jest ksiezniczka

tylko skad kobiety maja wiedziec z ktorym typem faceta maja do czynienia?

uczucia facetow nigdy nie sa jawne, nigdy pierwsi nie wyznaja milosci, nie okazuja uczuc jesli kobieta ich im nie okaze, wola unosic sie duma, zgrywac niedostepnych i bawic sie w rozne gierki , bo to ich kreci

Gość gosc

zauwazyc mozna, ze bierni faceci tylko narzekaja

Gość Gosc
5 minut temu, Gość gosc napisał:

wielu facetow otwarcie mowi, ze kobieta podrywajaca jest nachalna i ze wola sami zdobywac niz byc podrywanym przez kobiete, uwazaja to na natarczywosc albo desperacje

ale nie wszyscy, sa tez tacy co wola, by to kobieta ich poderwala, a jak czeka na ruch faceta to jest ksiezniczka

uczucia facetow nigdy nie sa jawne, nigdy pierwsi nie wyznaja milosci, nie okazuja uczuc jesli kobieta ich im nie okaze, wola unosic sie duma, zgrywac niedostepnych i bawic sie w rozne gierki , bo to ich kreci

Nie wszyscy tacy są

Gość gość
3 godziny temu, Gość Gość napisał:

Kobiety grają uczuciami, mężczyzni prostym przekazem = domyśl się. To co dla kobiet jest jasne dla nas jest jakimś bełkotem nielogicznym. Nie jesteśmy w teleturnieju lecz w normalnym życiu i zamiast powiedzieć ,,fajnie się z tobą rozmawia" może lepiej ,,chciałabym się z tobą spotkać" niby to samo ale ?

Gość ...

po czym mamy widzieć po ruchu galek ocznych? Kobieta tez moze powiedzieć ze facetowi się przywidzialo, miałem tak

Gość Gość
4 godziny temu, Gość gosc napisał:

Wielu??? Raczej 1-2 procent góra chce "zdobywać". Większość chce w naturalny sposób poznawać kobiety, w szkole, na uczelni, na imprezach. Nawiązać normalnie rozmowę i jeśli zaiskrzy, to rozwijać znajomość. Przy staraniu takim samym obu stron.

Gość Gość
4 godziny temu, Gość gosc napisał:

zauwazyc mozna, ze bierni faceci tylko narzekaja

Bierne kobiety też.

Gość gość

Baby chcą żeby fajny facet się domyślił że go chcą, następnie ma o nie zabiegać, później zaspokoić, zapewnić środki do życia, zająć się wszystkimi obowiązkami i problemami, no i spełniać ich zachcianki cały czas zabiegając... No a one same chcą się ograniczyć do pierdzenia i zatruwania mu życia żeby nie było mu za lekko... Tak to wygląda, taką mają naturę i moralność, bo inteligencję można wykluczyć

Gość Ccc
3 godziny temu, Gość gość napisał:

Baby chcą żeby fajny facet się domyślił że go chcą, następnie ma o nie zabiegać, później zaspokoić, zapewnić środki do życia, zająć się wszystkimi obowiązkami i problemami, no i spełniać ich zachcianki cały czas zabiegając... No a one same chcą się ograniczyć do pierdzenia i zatruwania mu życia żeby nie było mu za lekko... Tak to wygląda, taką mają naturę i moralność, bo inteligencję można wykluczyć

Zakochałam się w Tobie! Skąd Ty mnie tak dobrze znasz?

Gość Koneser

Po prostu kobiety nie mają ciągot do wylizania dupy a ja wlasnie sie obsralem i czekam.

Gość Benio

Bywają takie przypadki gdy kobieta wysyła jednoznaczne sygnały do faceta, który jej się podoba, ale ten nie reaguje gdyż jest bardzo nieśmiały. On te sygnały doskonale rozumie, ale nie jest w stanie zachować się we właściwy sposób gdyż paraliżuje go nieśmiałość. Udaje więc, że nie widzi tych sygnałów. Wiem o czym piszę gdyż ja tak miałem. Taka nieśmiałość to prawdziwe przekleństwo. To najgorsze co może spotkać faceta. Piękna dziewczyna wysyła pozytywne sygnały, a on chciałby na nie odpowiedzieć, ale nie jest w stanie. Nie zrozumie tego ten, kto tego nie przeżył. 

Gość ...

Niesmialosc można zwalczyć a nie tlumaczyc swoja ...watosc, sam byłem nieśmiały

Gość Benio
55 minut temu, Gość ... napisał:

Niesmialosc można zwalczyć a nie tlumaczyc swoja ...watosc, sam byłem nieśmiały

Masz rację. Nieśmiałość można zwalczyć. Mnie się to udało.