Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slaby

eh jestem podatny na spadki ciśnienia nie pociągnę długo

Polecane posty

Gość slaby

dzisiaj ciśnienie spadło z 115000 hpa do 1000000 hpa różnica 15 hpa tylko aja już taki osłabiony ze masakra ;/ledwo oddycha człowiek jestem strasznie podatny na spadek ciśnienia na wzrost ujdzie ale nie na spadek;/ Nie wiem jak pociągnę dalej z ta pogodą jeśli 3 wojna światowa ma trwać 27 lat to niema szans bym przeżył:( góra 3 lata potem mi serce wysiądzie a mam 25 lat porażka ;(

Gość słaby

kiedys mi mierzyli ciśnienie to doktorka stwierdziła że mam wysokie sam juz nie wiem ale przy spadku ciśnienia jestem słaby np dzisiaj niedziela aja wykończony bym poszedł spać wręcz;/a nic nie robiłem a pracuje fizycznie 😕  jakiś słaby mam organizm 😞

Gość Gość

A wysokie to jakie jest

Gość słaby

Ponad normę XD juz nie pamietam ile to było ale pytała sie czy uprawiam sporty wyczynowe aja lubię sie czasem z masturbować;/ Ale zdrowie mam jakies słabe kulawe nie mam zdrowia ;/ z oczami problem z ciśnieniem powoli tez nie wiadomo co jest ani pracy powoli  nic tylko czekać aż wykituje 😞 moze tak ma być po prostu 😞 chciałbym cos osiągnąć  w życiu ale zdrowie mnie ogranicza wzrok a teraz praca tylko komputer i komputer jakbym chciał robotę związana z zawodem:(ale chyba tak nic nie osiągnę bo po prostu kitne ;/albo jestem takim pechowcem albo wisi na mnie klątwa jakaś 😞

Gość słaby pehowiec

chyba mam umżec i tyle albo sie meczyć i nic nie osiagnac tak bóg chce możecie twierdzić ze nie chce dobrze ale tak nie jest;/ ma mi sie nieukładac nic ma mi nie wychodzić  zdrowie nawalać i mam sie nawrócić a tak sie nie nawrócę chyba ze przed śmiercią.. Niechciał bym być przeciw Bogu bo poco ale dlaczego daje najwiecej talentów jednym adrugim jeden i kij a najgorsze jest to zę ten co ma 10 to trafi na jakis a ten co ma 1 to moze go nie znajsc nawet i on zostanie wtrącony do piekła żałosne;/noi sam bóg tworzy taki świat i potem kara ludzi zato zę byli tacy a nie ini a do siebie niema żadnych pretensji oto ze jednemu dał tyle ze  ma wszystko a iny  ma tyle talentów i takie żałosne że musi żyć z dnia na dzień. Coto za życie ?? jedni beda szanowani beda mogli niszczyć kobiety bo beda chciały sie znimi ruchac aini nie maja nic zdrowie im nawali nawet talentów nie odkryją ...a jest ta wizja boga naten swiat ,, nie rozumie jej i chyba nie zrozumie iteraz tez grzesze bo mówie prawde a nie mozna sie mu sprzeciwiać bo to złe bo ktos ma odmienne podejście czy zdanie;/ i albo go choroba dorznie albos ie cos zacznie psuc ;/

Gość slaby

Bog nas niekocha .wal sie moderatorze

Gość slaby

mam juz tak zrąbane podejście do zycia  ze Bog mnie sie chce pozbyć i temu choruje  niewiem czemu wierze lepiej niewierzyc masz wieksze szanse ze przed smiercia sie zmienisz..

Gość ...

niektorzy całe zycie sie puszczali i mogli a tu nic nie moge bo od razu przesrane , wkurza mnie to zycie