Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 9494

Czy facet moze zachowywac sie w ten sposob jesli tylko zalezy mu na seksie?

Polecane posty

Gość 9494

Probuje sie przypodobac na rozne sposoby, nie odmawia pomocy, nasladuje mnie we wszystkim, idzie mi na reke we wszystkim i robi co ja chce - jak chce seksu w trojkacie to on tez, jak tylko oralny to on tez. jak ameba bez wlasnego zdania... czy tu chodzi o seks czy o cos wiecej bo juz zwatpilam???nie jestem dobra w analizach 😜 ale czasami mam wrazenie jakby chcial czegos wiecej a z drugiej strony ktory zakochany godzilby sie na trojkaty z facetem itp

Gość Gość
Przed chwilą, Gość 9494 napisał:

Probuje sie przypodobac na rozne sposoby, nie odmawia pomocy, nasladuje mnie we wszystkim, idzie mi na reke we wszystkim i robi co ja chce - jak chce seksu w trojkacie to on tez, jak tylko oralny to on tez. jak ameba bez wlasnego zdania... czy tu chodzi o seks czy o cos wiecej bo juz zwatpilam???nie jestem dobra w analizach 😜 ale czasami mam wrazenie jakby chcial czegos wiecej a z drugiej strony ktory zakochany godzilby sie na trojkaty z facetem itp

Zorganizuj trzech facetów ,do każdej dziury jednego + dwóch do rąk, moze się ten twój facet obudzi ? :))))))

Gość 9494

up

Gość Gość

Tryn co z ciebie za ekspert.

Gość Pustka

Poszukaj sobie psychiatry bo bedzie niedobrze. 

Gość Kiss

Może po prostu bardzo Cię lubi, bo i dlaczego nie? 😄