Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kowalski

Dziewczyna kumpla

Polecane posty

Gość Kowalski

Witam mam pytanie do kobiet i muszę się wygadać a nie mam za bardzo komu wiec tak jest tak , Mam przyjaciółkę która znam od jakiś 5lat nigdy w sumie nie byłem za bardzo nią zainteresowany ale ostatniego razu coś się zmieniło i na jednej z imprez sie pocałowaliśmy tylko problem w tym ze ona ma chłopaka mieszkają razem od roku są ze sobą ale i tak przez ostatnie 2-3 tygodnie spotkaliśmy się u mnie i spędzaliśmy razem czas ona mówi ze czuje coś więcej do mnie niż do przyjaciela ale chce narazie wrócić do znajomosci bo nie chce nikogo ranić ... wczoraj tak samo na imprezie nie zachowywalismy się jak normalnie koledzy tylko trochę coś więcej i sama mi powiedziała ze była by ze mną ale jestem trochę nie odpowiedzialny sam już nie wiem co myśleć o tym :) pomożecie mi zrozumieć ? Jak z tego wybrnąć dodam ze bardzo mi zależy na niej ... ale już sam nie wiem

Gość marawstala

Sama nie wiem : ) 

10 minut temu, marawstala napisał:

Sama nie wiem : ) 

Jak masz twardy łeb i charakter to kieruj się sercem i kawa na ławę.. A jak nie to pomysl ile bulu sprawisz jej facetowi

Gość Kowal

No ale dla mnie jest niby sprawa taka ze no przecież jak by go kochała to nie gadała mi tez ze zależy jej na mnie itp nie ..

Gość Сука блять

Weź ją przelec i patrz na kumpla. Jeżeli sama jest zainteresowana, to korzystaj z okazji zanim ktoś inny ja przeleci. Baby już takie są, że jeden penis to dla nich za mało 🤷‍♂️

3 minuty temu, Gość Сука блять napisał:

Weź ją przelec i patrz na kumpla. Jeżeli sama jest zainteresowana, to korzystaj z okazji zanim ktoś inny ja przeleci. Baby już takie są, że jeden penis to dla nich za mało 🤷‍♂️

No ale jeżeli to dobry kolega to powinieneś pogadać z nim i kawa na ławę bo wpadniesz w Aklopotanie 

Gość marawstala

Jesli to dobry kolega to raczej nim przestanie byc jak sie dowie... Nawet jesli go zostawi to nie wiesz czy będziecie razem... Bo moze sie rozmyslic i Wasz trójkąt sie rozsypie : )

Gość Kowal

Nie znajomy to jest tylko ze względu na nia tak to znoszę ja tylko ze jest z nią 

Gość Kowal

Nie znajomy to jest tylko ze względu na nia tak to znoszę ja tylko ze jest z nią 

Gość Kowal

Nie znajomy to jest tylko ze względu na nią tak to znoszę go tylko ze jest z nią *