Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia

Co mam z wredna kolezanka z pracy

Polecane posty

Gość Gosia

Od paru miesiecy pracuje w nowym miejscu. Mam dobre stanowisko i dosc wynagajace zajecia. Jednym z dzialow kieruje dziewczyna, ktora nie podlega mi bezposrednio ale w hierarchii stanowisk jest ode mnie duzo nizej i wykonuje moje polecenia. Od poczatku zachowywala sie podejrzanie, zwracala mi uwage niegrzecznie, przy mnie i innych osobach uzywala wulgaryzmow, ma ciagle jakies wahania nastroju. Ostatnio nie wyrazilam.zgody na jej pewien pomysl i dowiedzialam sie, obrabia mi d, opowiada ludziom ze donosze i sie wywyzszam, klamie i wymysla glupoty na moj temat. Dodam ze mam 30 lat, ona jest 3 lata starsza.

Jak mam z nia zrobic porzadek? Psuje mi komfort pracy. Czekam na rady 🙂

Gość polecamci

burek pie.rdolisz o kim?

Gość Gomesz

Podobno jak w zyciu pewni ludzie sie mocno o cos prosili to w koncu to dostana a pozniej nie ma juz odwrotu i zadna sila tego nie zmieni.

Gość polecamci

o co?

Gość Gosia

Ktos mial podobny problem?

Gość prawda

musisz to natychmiast uciąć w kulturalny sposób jeśli zwraca ci uwagę to zapytaj ją żeby uzasadniła gdzie popełniłeś błąd i że merytoryczne uwagi są cenne a tutaj dostrzegasz tylko i wyłącznie prostrację kiedy przeklina to powiedz że to nie rynsztok Musisz ją trochę temperować i pokazać kto rządzi

Gość prawda

musisz to natychmiast uciąć w kulturalny sposób jeśli zwraca ci uwagę to zapytaj ją żeby uzasadniła gdzie popełniłeś błąd i że merytoryczne uwagi są cenne a tutaj dostrzegasz tylko i wyłącznie prostrację kiedy przeklina to powiedz że to nie rynsztok Musisz ją trochę temperować i pokazać kto rządzi

Gość ...

Jeśli chcesz znaleźć odpowiedź na wszystkie Twoje wątpliwości , chcesz poznać przyczyny problemu i wiedzie  co Cię czeka w przyszłości napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl