Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna

Wierzyłam mu

Polecane posty

Gość Dziewczyna

Zakochałam się w kimś kto jest zajęty. Nigdy nie przyznał się do tego. Mówił, że ma nadzieje, że między nami coś będzie poważnego, ze chciałby. On jest w związku, z nią przebywa w wolnym czasie.  Załamałam się 

Gość Takajaja

Standard. Nie licz więcej niż na rmans. 

Gość gość
3 minuty temu, Gość Takajaja napisał:

Standard. Nie licz więcej niż na rmans. 

Zgadzam się. 

Gość gość

Zakochałaś się w kłamcy i oszuście? Przepisz mu jeszcze majątek jak go tak kochasz...

Gość kindylud
13 godzin temu, Gość Dziewczyna napisał:

Zakochałam się w kimś kto jest zajęty. Nigdy nie przyznał się do tego. Mówił, że ma nadzieje, że między nami coś będzie poważnego, ze chciałby. On jest w związku, z nią przebywa w wolnym czasie.  Załamałam się 

nauczka na następny raz, zapamiętasz dobrze

Jesteś w nim zakochana on jest w związku to zadaj sobie pytanie czy warto mieszać się jakiś romans?. Bo skrzywdzisz siebie i jak wyjdzie wszystko na jaw to i inną osobę ich uczucie rozwalisz jak domek z kart a on i tak nie będzie z tobą 

Gość Gość
Przed chwilą, Aneczka9999 napisał:

Jesteś w nim zakochana on jest w związku to zadaj sobie pytanie czy warto mieszać się jakiś romans?. Bo skrzywdzisz siebie i jak wyjdzie wszystko na jaw to i inną osobę ich uczucie rozwalisz jak domek z kart a on i tak nie będzie z tobą 

Dokladnie. Nie badz naiwna. On Cie urabia piekbymi slowkami bo chce dobrac Ci sie do majtek, a to z nia jest i ja pewnie kocha. Nie badz glupia i nie idz z nim do lozka! Na 100% zostalabys tylko kochanka a on jej by nie zostawil. Klasyk gatunku. Jak chcesz sie z niego wyleczyc to urwij kontakt. Szybciej zapomnisz o nim i pokazesz ze masz honor i nie jestes naiwna gaska za jaka on Cie uwaza. Najlepsze co mozesz zrobic to olac go definitywnie.

Gość Gość

Nie zapomnij na koniec poinformować jego baby co odwala. 

Gość Kiyono
1 godzinę temu, Gość Gość napisał:

Nie zapomnij na koniec poinformować jego baby co odwala. 

Na początku, czyli teraz niech poinformuje, ponieważ na końcu to oznacza szerzenie patologii!

Gość gosc

Kolejny zaburzeniec. I tak na pewno kocha bardzo tą z którą jest, chyba na głowę upadlście. Koles jest tak wielką szuja a tu złego słowa o nim nie ma. I tak autorko, ja bym poinformowała ją o tym, i olała ich raz a dobrze. Na życie w kłamstwie i oszustwie nie zasługuje nikt, to juz szczyt porazki tego cżłowieka że robi bagno z życia ludzi wokół i na to przyzwolenia takiego jakie obecnie panuje byc nie powinno. To często niszczy ludziom życie a ten tfu facet to szuja, mówiąc delikatnie.

Gość ...

Jeśli chcesz znaleźć odpowiedź na wszystkie Twoje wątpliwości , chcesz poznać przyczyny problemu i wiedzie  co Cię czeka w przyszłości napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość Dziewczyna
Dnia 13.03.2019 o 04:37, Gość gość napisał:

Zakochałaś się w kłamcy i oszuście? Przepisz mu jeszcze majątek jak go tak kochasz...

A skąd mogłam wiedzieć że to oszust? Przecież gdybym wiedziała to bym w ogóle nie wchodziła w tą znajomość. 

Gość Dziewczyna
Dnia 13.03.2019 o 08:08, Aneczka9999 napisał:

Nie mam zamiar wchodzić w żadne romans. Po prostu oddałam mu serce, a teraz pozostałam z niczym. Wyszło wszystko na jaw. Nie mam zamiaru brnąc w coś co nie ma przyszłości. Z resztą nigdy nie interesowali mnie zajęci mężczyźni. Po prostu czuje się okropnie. 

Gość Dziewczyna

Najgorsze z tego wszystkiego jest to, że on wcale nie ma żadnej skruchy, wręcz wyśmiał się gdy wszystko wyszło na jaw. 

Gość Gość
6 minut temu, Gość Dziewczyna napisał:

Nie mam zamiar wchodzić w żadne romans. Po prostu oddałam mu serce, a teraz pozostałam z niczym. Wyszło wszystko na jaw. Nie mam zamiaru brnąc w coś co nie ma przyszłości. Z resztą nigdy nie interesowali mnie zajęci mężczyźni. Po prostu czuje się okropnie. 

Tylko serce mu oddałaś? To jeszcze pół biedy :)

Gość gosc
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Tylko serce mu oddałaś? To jeszcze pół biedy 🙂

widać że nigdy nie miałęs zdeptanego serca i nie wiesz jak to boli, jak ciężko się podniesć...zapewne kolejna stuleja co seks mu tylko w głowie a myślenie i emocje zostawił daleko w tyle

Gość Dziewczyna
5 minut temu, Gość gosc napisał:

widać że nigdy nie miałęs zdeptanego serca i nie wiesz jak to boli, jak ciężko się podniesć...zapewne kolejna stuleja co seks mu tylko w głowie a myślenie i emocje zostawił daleko w tyle

Zapewne masz racje. 

Gość gosc

Tak, ale to co mnie przeraża najbardziej to te przyzwolenie i przymykanie oczu na takie występki i naiwność ich własnych kobiet. To przeraża. Ta wszechobecna hipokryzja. Z takim podejściem ludzi wokół niewiele się zmieni.

Gość Gość

Jak komukolwiek zaufać 

Gość Millenka
3 minuty temu, Gość gosc napisał:

Tak, ale to co mnie przeraża najbardziej to te przyzwolenie i przymykanie oczu na takie występki i naiwność ich własnych kobiet. To przeraża. Ta wszechobecna hipokryzja. Z takim podejściem ludzi wokół niewiele się zmieni.

Niektórzy są świetnymi aktorami. Kłamstwa mają we krwi, na zawołanie wymyślają bajki.