Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sandraaa

Strasznie mnie bawią ci forumowi desperaci

Polecane posty

Gość Sandraaa

Jakaś dziewczyna coś napiszę i już kilku desperatów podaję swój e-mail hahahahha. Co za hołota, co za desperacja. Co oni chcą niby osiągnąć? Wyślą zdjęcie swojego narządu kopulacyjnego i czego niby oczekują? Seksu lub nagich fotek? Pochwały za odwagę? Skąd się to zjawisko bierze? Już wolę czytać wypowiedzi forumowych prawiczków bo oni w przeciwieństwie do was mają jakieś hobby i zajęcia. Trochę co prawda jwst irytujące ich użalanie się nad sobą ale jest do zniesienia. Wkurzają mnie niesamowicie prostackie pytania takich napaleńców? Ledwo się przedstawiają i już zaczynają wysyłać swoje zdjecia przyrodzenia lub filmiki jak się masturbują. Dlatego właśnie unikam już czatów. Fuj! Kto z takim czymś się umawia.

Gość Gość

Jestem facetem i też mnie bawi takie zachowanie. Jakoś nigdy mi nie przyszło do głowy by robić zdjęcie swoich intymnych miejsc. Może mimo swoich 30 lat jestem jakiś staromodny, ale wolę z dziewczyną rozmawiać niż wysyłać sobie jakieś durne zdjecia. Jakoś nie wyobram sobie by jakakolwiek dziewczyna wysłała komuś takiemu jakąkolwiek odppwiedź lub własne zdjęcie choćby w ubraniu.

Gość Nikt istotny
40 minut temu, Gość Sandraaa napisał:

Jakaś dziewczyna coś napiszę i już kilku desperatów podaję swój e-mail hahahahha. Co za hołota, co za desperacja. Co oni chcą niby osiągnąć? Wyślą zdjęcie swojego narządu kopulacyjnego i czego niby oczekują? Seksu lub nagich fotek? Pochwały za odwagę? Skąd się to zjawisko bierze? Już wolę czytać wypowiedzi forumowych prawiczków bo oni w przeciwieństwie do was mają jakieś hobby i zajęcia. Trochę co prawda jwst irytujące ich użalanie się nad sobą ale jest do zniesienia. Wkurzają mnie niesamowicie prostackie pytania takich napaleńców? Ledwo się przedstawiają i już zaczynają wysyłać swoje zdjecia przyrodzenia lub filmiki jak się masturbują. Dlatego właśnie unikam już czatów. Fuj! Kto z takim czymś się umawia.

Odezwała się piękność nocy listopadowej, której nikt patykiem nie chce ruszyć a jedyne co ją przeleci to deszcz ze śniegiem :)))))