Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myszkamiki

Pseudo zwiazek w jednym M

Polecane posty

Gość Myszkamiki

Witajcie. 

Postanowilam napisac to aby poznac wasze zdanie i rady (mam serdecznie dosc mojej obecnej sytuacji). 

Otoz tak:

Od ponad roku jestem w zwiazku z mlodszym mezczyzna (ja 32 on 29) niby niewielka roznica ale jednak wielkie roznice! 

Po roku zdecydowalismy sie na wspolne mieszkanie/ mieszkalismy wczesniej blisko siebie i kazde z nas placilo 4000 zl za czynsz - tak wiec teraz placimy polowe (bo kazdy po 2000zl) to z mojego punktu widzenia jedyny plus calej sytuacji. 

Oczywiscie kazdy ma jakies wady  przymykalam oko na jego niesamowite balaganiarstwo- podam przyklady sytuacji anyscir mogly zrozumiec 

nadmienie ze nir mial zadnych onowiazkow procz sprzatania po sobie i wynoszenia smieci czego i tak nie robil 

- sypialnia zamienila sie w smietnik- lezaly papierki w lozku pod na szafce jakies buteli po wodzie skarpetki a nawet jedzenie i staly talerze na podlodze 

- smieci wynosil na balkon jak zebrala sie wieksza ilosc to wynosil 

- nie pomywal po sobie -ok ale nie znosil talerzu ani do zlewu ani do zmywarki- donosil na blat lub chowal ponszafksch bym nie widziala lub zostawiantam gdzie zjadl i na go kladl kolejne smieci

- w lazience rozrzucal brudne ubrania po blacie albo desce klozetowej . Jak cos kapnelo jemu z pasty do zebow a to kapnelo. Istny chlew w zlewie i na blacie 

(opisuje cos co sprzatalam co drugi dzien) w koncu powiedzialam dosc! 

OCZYWISCIE ROBILAM Z TEGO POWODU AWANTURY  wiec dzwonil po kolezankach i kolegach mowiac ze go gnebie i nie da sie ze mna wytrzymac - nie mowil dlaczego . Jego znajomi uwazaja mnie za ...ke i nie chca mnie znac  dodam ze przez rok nie zdazyl mnie przedstawic nikomu. 

Byl miesiac bez auta i pozyczal ode mnie auto „na chwile” wychodzil nie mowiac nic wracal po paru godzinach - rekord wyjechaloim autem z Lodzi... do bialoruskiej granicy- dowiedzialam sie bo przyszedl mandat... kiedy ja znalazlam sie dwa dni bez auta byl zajety- nie pomogl  musialam jezdzic taxi 

wtedy przestalismy ze soba sypiac 

na miesiac przed tym wszystkim stal sie jieczuly nie przytulal sie do mnie ani mnie 

przestalismy sypiac

w koncu przeprowadzil sie z sypialni do salonu i tam spi  

prosilam zeby sie wyprwadzil ale nie chce a mi z jednej strony na reke placneie 2000 za mieszkanie a nie 4000 ale do rzeczy 

POZNALAM KOGOS  KTO ZNA MOJA SYTUACJE - DOJRZALY MEZCZYZNA - w zasadzie to znamy sie juz jakis czas ale cos miedzy nami sie zmienilo . Wyjezdzam z nim na wakacje za kilka dni i chcialabym w koncu mojemu delikwentowi w domu powiedziec ze droga wolna a on ciagle obstaje przy tym ze jestesmy para (choc nie sypiamy od stycznia a mamy polowe marca) nie dotyka mnie i nie przytula od tego samego czasu - 

co taki dewiant ma w glowie bo ja juz dopasowuje sie do sytuacji i traktuje go jako wspollokatora bo rzeczywiscie NIC NAS NIE LACZY jednak on rzucil tekstem ze jak sie dowie ze sie z kims umawiam na boku to rozwali mi karoere  co gorsza moze to zrobic bo niedawno dowiedzialam sie paru ciekawych rzeczy na jego temat jak „zalatwil swoje eks” . Ja jestem osoba ktora wystawi go na pozarcie najgoszym z podziemia lodzi jelsi spadnie mi wlos z glowy ale co ja mam do jasnej cholery robic? Nie dajcie rad typu wynies sie bo umowa najmu jest na mnie albo wyrzuc go bo rozpeta sie pieklo