Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porządek naturalny

Czy ktoś może być wykształcony i inteligentny ale tępy?

Polecane posty

Gość gość
13 minut temu, Gość CarlosUjoz napisał:

Przeklamywac?Dobre sobie.Haha.Ze mnie elektronika z wyksztalcenia chcesz ...e robic w tym temacie.Takie teksty mozesz wciskac innym.

kiedyś sam zbudowałem nadajnik radiowy FM ze schematu z lutownicą w rękach, sam nawijałem cewke którą regulowało się częstotliwość, także ten. Dobra nara gościu, idź z myślą, że jesteś lepszy od ludzi którzy nie mają kija w dupie jak ty 😄 

7 minut temu, Gość gość napisał:

kiedyś sam zbudowałem nadajnik radiowy FM ze schematu z lutownicą w rękach, sam nawijałem cewke którą regulowało się częstotliwość, także ten. Dobra nara gościu, idź z myślą, że jesteś lepszy od ludzi którzy nie mają kija w dupie jak ty 😄 

Co z tego skoro jesteś prawiczkiem.

Gość gość
Przed chwilą, LvciferAvgvstvs napisał:

Co z tego skoro jesteś prawiczkiem.

aha ok 😄

Gość wykształcona

Nie wiem jak to nazwać ale mam taką znajomą co;  jest po studiach podobno jakieś 2 kierunki ekonomia i zarządzanie, , mąz własna działąlność i prowadzi mu biuro,  jest chamska pyskata klnie jak szewc, totalne bezguscie byleby ino zaszpanować obwieszona złotem futerka białe kozaczki  bereciki z koralikami  itp. nie umie sie wysłowić mówić płynnie , wszystko zaczyna od aaaa albo a więc,  mówi chaotycznie ale wiedzę ma duża, o czym byś nie rozmawiał to wiedza na każdy temat , historia w małym paluszku  a , jak mnoży dzieli liczy w pamięci, w firmie wszystko pamięta  co gdzie na jakiej kartce , pamięć fenomenalna, tak ze nie umiem jej ocenić

Gość gosc
5 godzin temu, Gość wykształcona napisał:

Nie wiem jak to nazwać ale mam taką znajomą co;  jest po studiach podobno jakieś 2 kierunki ekonomia i zarządzanie, , mąz własna działąlność i prowadzi mu biuro,  jest chamska pyskata klnie jak szewc, totalne bezguscie byleby ino zaszpanować obwieszona złotem futerka białe kozaczki  bereciki z koralikami  itp. nie umie sie wysłowić mówić płynnie , wszystko zaczyna od aaaa albo a więc,  mówi chaotycznie ale wiedzę ma duża, o czym byś nie rozmawiał to wiedza na każdy temat , historia w małym paluszku  a , jak mnoży dzieli liczy w pamięci, w firmie wszystko pamięta  co gdzie na jakiej kartce , pamięć fenomenalna, tak ze nie umiem jej ocenić

ciekawa babka po prostu. Fajni sa tacy nietypowi ludzie. Ja mam magistra, ale nie przechwalam sie z tego powodu ani nie czuje lepsza 😛 studiowalam bo lubię swoj kierunek i tyle... 

Gość khkkkkk

Czy ktoś może być wykształcony i inteligentny ale tępy?

x

No jest taki jeden w moim otoczeniu.Prawie nie do wiary,ze skonczyl dwa fakultety :D

Gość Człowiek nikt

Nie pomogą doktoraty jak jest człowiek dupowaty. 

Gość podpowiem rade
Dnia 13.03.2019 o 03:36, Gość gość napisał:

ja jestem inteligentny ale gafowaty 😞 np. podoba mi sie dziewczyna chce jej powiedzieć komplement ale mówie to nieudolnie i nie tak jakbym chciał 😞 patrze sie w nią jak w obrazek ale nie umiem tego okazać

to napisz do niej list