Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ludzie to zwierzeta

Powiedzialem kobieci od chwilowek ze jestem lekarzem i odrazu byla milsza

Polecane posty

Gość Ludzie to zwierzeta

Powiedzialem ze jestem lekarzem rezydentem i nam nie placili to wzialem chwilowke. Tak dziala wplyw autorytetu. Odrazu doradzila co zrobic zeby jak najmniej splacic i jak udokumentowac moja pseudo wplate zeby bylo ok. Jak 50 razy wczesniej gadalem ze nie mam pracy i nie moge splacic to mnie potrafila od miernot zbluzgac przez tel (sic!). Ludzie to jednak modyfikowalne dno. Podejrzewam źe tak samo dziala np wyglad w kontaktach biznesowych czy zawodowych. Ludzie to zwierzeta, reaguja na okreslone bodzce, mozna na nich testy jak na zwierzetach robic,

Gość gość
4 minuty temu, Gość Ludzie to zwierzeta napisał:

Powiedzialem ze jestem lekarzem rezydentem i nam nie placili to wzialem chwilowke. Tak dziala wplyw autorytetu. Odrazu doradzila co zrobic zeby jak najmniej splacic i jak udokumentowac moja pseudo wplate zeby bylo ok. Jak 50 razy wczesniej gadalem ze nie mam pracy i nie moge splacic to mnie potrafila od miernot zbluzgac przez tel (sic!). Ludzie to jednak modyfikowalne dno. Podejrzewam źe tak samo dziala np wyglad w kontaktach biznesowych czy zawodowych. Ludzie to zwierzeta, reaguja na okreslone bodzce, mozna na nich testy jak na zwierzetach robic,

ależ dobrze zrobiła, w zasadzie w ten sposób chroni bankrutów przed jeszcze większym bajzlem w życiu. Widzi bankruta to go zwyzywa i może zmotywuje do roboty a nie taplania sie w większe długi. Widzi lekarza, to wie, że nie podpisuje cyrografu z diabłem. Chwilówki to cyrograf.