Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bartek

AAA PRZEMEK RATUJ MNIE OD PONIEDZIAŁKU IDE DO PRACY DO OBI JEEE

Polecane posty

Gość Bartek

nie wiem czy się cieszyć czy płakać bo z jednej strony bym w końcu ruszył a z drugiej strony przeraża mnie to i lęki się budzą :( lęk czy podołam, lęk czy wytrzymam psychicznie i fizycznie, lęk przed opdowiedzialnością, lęk przed kompromitacją, lęk przed tym że czegoś nie będę wiedział, lęk przed tym że jest bezpośredni kontakt z klientami i współpracownikami, trzeba z nimi gadać itd aaaa to będzie piekło chyba, Przemek przyjacielu pomódl się za mnie

Gość gosc

haruj haruj garb ci sam wyrosnie

1 godzinę temu, Gość Bartek napisał:

nie wiem czy się cieszyć czy płakać bo z jednej strony bym w końcu ruszył a z drugiej strony przeraża mnie to i lęki się budzą 😞 lęk czy podołam, lęk czy wytrzymam psychicznie i fizycznie, lęk przed opdowiedzialnością, lęk przed kompromitacją, lęk przed tym że czegoś nie będę wiedział, lęk przed tym że jest bezpośredni kontakt z klientami i współpracownikami, trzeba z nimi gadać itd aaaa to będzie piekło chyba, Przemek przyjacielu pomódl się za mnie

Nareszcie idziesz do pierwszej pracy w życiu 

A co jako sprzedawca będziesz tam robił? 

Odmówie nowele pompejską w twojej intencjii

Gość gosc
2 godziny temu, mаn on the moon napisał:

Nareszcie idziesz do pierwszej pracy w życiu 

A co jako sprzedawca będziesz tam robił? 

Odmówie nowele pompejską w twojej intencjii

bait przemuś

o chu(j praca w obi to nieźle ci tam dadzą wycisk będziesz zapie(rdalał jak maszyna na tym sklepie a roboty będzie więcej i więcej aż ... garba dostaniesz od chodzenia i dźwigania jakiegoś gówna po sklepie xD

Gość gosc
26 minut temu, Tosziro napisał:

o chu(j praca w obi to nieźle ci tam dadzą wycisk będziesz zapie(rdalał jak maszyna na tym sklepie a roboty będzie więcej i więcej aż ... garba dostaniesz od chodzenia i dźwigania jakiegoś gówna po sklepie xD

Największy nygus tego forum sie pojawił😄

Gość Bartek

Jeee

4 godziny temu, Tosziro napisał:

Napisał nieudacznik z wykształceniem podstawowym co nawet takiej roboty nie dostanie