Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Xzx

Czuje że mnie zdradza

Polecane posty

Gość Xzx

Nie wiem co robić.

Jestem młoda kobieta dobijajaca do 30 stki która zna poczucie wlasnej wartosci twardo stapajaca po ziemi. Jestem też w związku prawie 4 letnim a za kilka miesięcy bierzemy ślub. Nigdy nie mieliśmy przed sobą tajemnic aż do wczoraj. Wychodząc z domu mojemu ukochanemu przyszła wiadomość na messangerze i nagle poczułam coś w rodzaju kobiecej intuicji -zapytałam się czy mogę ja odczytać. Zabronił mi i uciekł z telefonem do łazienki. Kiedy wrócił próbował oszukać mnie że że dostał wiadomość  od kolegi (nawet mi ja pokozal) tylko godzina się nie zgadzała. Może przesadzam ale czuje że coś jest nie tak. Przylapalam go kilka razy jak pisał z innymi i teraz nie wiem co mam robić. On prowadził przede mną bardzo buje życie erotyczne ale nigdy nie bałam się o to że mnie może zdradzić aż do teraz. Dodam że znam jego hasło na fb o czym zapewne zapomniał (przy wymianie tel instalowalam mu aplikację gdy on nie miał na to czasu) i wpadlam na pomysł żeby zalogować się na jego messangerze. Tylko nie wiem czy to jest fair. Boję się też że gdy to zrobię on dostanie powiadomienie że z innego urządzenia ktoś zalogowal się na jego konto. Martwię sie tym bardziej że zdecydowaliśmy się na ślub który jest niebawem. Jeżeli mnie zdradza chce się dowiedzieć o tym teraz nie po ślubie 

Gość Kiss

Zrób to koniecznie. Masz prawo wiedzieć na czym stoisz, a skoro nie pokazał Ci messengera masz uzasadnione podejrzenia.

Nie wiem tylko czy nie za późno zdecydowałaś się na zajrzenie. Powinnaś zrobić to już wczoraj.

Gość ...

Jeśli chcesz znaleźć odpowiedź na wszystkie Twoje wątpliwości , chcesz poznać przyczyny problemu i wiedzie  co Cię czeka w przyszłości napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość Ell.

Czlowiek, ktory nie ma nic  do ukrycia pokazalby na wyrazna prosbe. Byloby to rozwianie twoich watpliwosci. Jesli przylapalas go kilkakrotnie, ze pisal z innymi to wniosek prosty. Nie gra uczciwie, jest niegodzien zaufania i nie warto na tym etapie zamieniac sie w detektywa. Bedziesz go sledzic, tropic i nie spac nocy. Warto? Ja mysle, ze nie. Nie gdy jeszcze jestes przed slubem, nie masz dzieci, chomika, psa i kredytow. 

Mnie kobieca intuicja nigdy nie zawodzie, poskladanie 2 +2 tez nie. 

Gość gosc

czujesz że zdradza a zachowujesz się jak ofiara przemocy...faceci biora sobie właśnie takie jak ty na stałe, naiwne i bez charakteru żeby mogli na boku zdradzać, znajdz zwoje poczucie wartości w końcu bo całe życie będziesz robić za popychadło, jemu jest po prostu z tobą wygodnie i lepiej nie będzie tylko gorzej.... chcesz sobie życie zniszczyć...droga wolna.