Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość felix

najbardziej to mnie śmieszy jak jakiś zasyfiały brzydal męski kozaczy

Polecane posty

Gość felix

uważa sie za fajnego a wyglada jak cieć i brudas. Ja jestem przystojny i zadbany i jestem nie tak pewny siebie jak te grube janisze

3 minuty temu, Gość felix napisał:

uważa sie za fajnego a wyglada jak cieć i brudas. Ja jestem przystojny i zadbany i jestem nie tak pewny siebie jak te grube janisze

Dlatego Janusz na 100 prób jedną wyrwie a ty dalej marszczysz Freda.

Gość mmm
1 minutę temu, Piaskun napisał:

Piaskun!! Napisales Freda z wielkiej litery??????? Szacun!!!! 🤣

Przed chwilą, Gość mmm napisał:

Piaskun!! Napisales Freda z wielkiej litery??????? Szacun!!!! 🤣

Każdy sądzi po sobie i swoim rozmiarze. Dla Ciebie to fred dla mnie Fred to i tak z przyzwyczajenia piszę...

Poza tym wolę być w dobrych relacjach z szefem 😛

Gość gosc
7 minut temu, Gość felix napisał:

Masz całkowitą rację. Michał Wiśniewski co rusz znajdzie głupia co nie zmienia faktu że ma chory łeb. Patrz piaskun. Na razie po jednej jest bo na kolejne go nie stac, ale mentalność podobna. Lepiej marszczyć Freda i mieć coś we łbie niż naruszyć Freda jak ty i nie mieć nic .

Gość gosc

Marszczyc. I oczywiście uderz w stół i piaskun się odezwie w każdym temacie o brudasach, skanerach, biedakach i glupkach. Przypadek? 😆

3 minuty temu, Gość gosc napisał:

Masz całkowitą rację. Michał Wiśniewski co rusz znajdzie głupia co nie zmienia faktu że ma chory łeb. Patrz piaskun. Na razie po jednej jest bo na kolejne go nie stac, ale mentalność podobna. Lepiej marszczyć Freda i mieć coś we łbie niż naruszyć Freda jak ty i nie mieć nic .

Wiesz, gdybyś jeszcze była bystra, umiała pisać, znała jakikolwiek język (wliczając w to ojczysty) to może i bym się tyciutkę przejął. Nie obiecuję, ale może. 

Niestety ubóstwem języka i myśli budzisz we mnie li tylko politowanie i to tak bardzo, że tego piątaka, co zawsze żulom żałuję, tobie bym rzucił.

Gość mmm
4 minuty temu, Piaskun napisał:

Każdy sądzi po sobie i swoim rozmiarze. Dla Ciebie to fred dla mnie Fred to i tak z przyzwyczajenia piszę...

Poza tym wolę być w dobrych relacjach z szefem 😛

ach tak rozumiem... no cóz... klaniam ci sie piaskun wobec powyzszego 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Gość felix
14 minut temu, Piaskun napisał:

Haha chciałbyś, zajeebiste kobiety same mnie podrywaja a taki janusz jak ty moze sie poślinic

Gość felix

Moja obecna kobieta ma figure klepsydry, twarz jak niczym aktorka z hollywood i kierownicze stanowiskolo. Wielu januszy śmierdziuchów sie do niej ślini. Nie mają wstydu 

1 minutę temu, Gość felix napisał:

Haha chciałbyś, zajeebiste kobiety same mnie podrywaja a taki janusz jak ty moze sie poślinic

Tak cię podrywają, że aż musisz tematy o Januszach zakładać na kafe? Pewnie zaraz powiesz, że piszesz z iPada trzymanego na dupie laski, którą właśnie posuwasz...

Szacunek, kłaniam się, czapkę zdejmuję przed bohaterem niepiśmiennych kafeterianek, Felixem Kucobójcą

Gość ...

takie janusze myślą ze kazda laska poleci bo im fioot dynda buhahaha

Gość felix
4 minuty temu, Piaskun napisał:

Tak cię podrywają, że aż musisz tematy o Januszach zakładać na kafe? Pewnie zaraz powiesz, że piszesz z iPada trzymanego na dupie laski, którą właśnie posuwasz...

Szacunek, kłaniam się, czapkę zdejmuję przed bohaterem niepiśmiennych kafeterianek, Felixem Kucobójcą

Zazdrość cie zżera kafeteryjny przegrywie, siedzisz i z babami się kłócisz niczym pinda na targu od miesięcy. Jesteś zwykłym pośmiewiskiem.

Gość mmm

bardzo lubie czytac piaskuna bez wzgledu na to jaki Fred mu tam dynda 🤣

Gość gosc
2 minuty temu, Gość felix napisał:

Zazdrość cie zżera kafeteryjny przegrywie, siedzisz i z babami się kłócisz niczym pinda na targu od miesięcy. Jesteś zwykłym pośmiewiskiem.

Współczuję kobiecie tych śliniących się świń. To jest odrażające. Fe. Też mnie to wkurza.

16 minut temu, Gość felix napisał:

Możliwe, możliwe. Wielka szkoda, że tytułem pośmiewiska gawiedź obdziela na po równo. Trochę nieuczciwe, że ja spracowany dziad, komediant po godzinach, który tworzę postać, by chociaż tu zyskać trochę uwagi (no bo kto zwróciłby uwagę na magazyniera w JanuszexPolu dorabiającego na drugim etapie na kasie w Żabce) jestem równany do Ciebie.

Ty, Mistrzu, nie musisz, jako ja, arlekin ze spalonego wozu Tespisa, tworzyć postaci. Nie musisz znać teorii ni praktyki fachu aktorskiego. Nie musisz grać głupca czy samochwała. Ty, Mistrzu, wzorze niedościgniony, jesteś urodzonym, naturalnym talentem w temacie i dlatego Tobie oddaję pierwszeństwo do laurów.

Wiem, że jesteś wzruszony moją wielkodusznością, ale (otrzyj łzy, patrzą na nas!) nie musisz dziękować...

Gość gosc
2 minuty temu, Piaskun napisał:

Możliwe, możliwe. Wielka szkoda, że tytułem pośmiewiska gawiedź obdziela na po równo. Trochę nieuczciwe, że ja spracowany dziad, komediant po godzinach, który tworzę postać, by chociaż tu zyskać trochę uwagi (no bo kto zwróciłby uwagę na magazyniera w JanuszexPolu dorabiającego na drugim etapie na kasie w Żabce) jestem równany do Ciebie.

Ty, Mistrzu, nie musisz, jako ja, arlekin ze spalonego wozu Tespisa, tworzyć postaci. Nie musisz znać teorii ni praktyki fachu aktorskiego. Nie musisz grać głupca czy samochwała. Ty, Mistrzu, wzorze niedościgniony, jesteś urodzonym, naturalnym talentem w temacie i dlatego Tobie oddaję pierwszeństwo do laurów.

Wiem, że jesteś wzruszony moją wielkodusznością, ale (otrzyj łzy, patrzą na nas!) nie musisz dziękować...

No fakt miernoto, na pewno nie ty.