Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anonim1234

Brak zainteresowania ze str partnera

Polecane posty

Mam problem z partnerem nie wiem jak do niego dotrzec 😕 mamy dziecko i kolejne w drodze od jakiegos czasu wydaje mi sie ze męczy go zycie rodzinne...nie interesuje się niczym zwiazanym z nami tylko liczy się to co on chce...z jego str jest brak jakiego kolwiek zainteresowania...juz sama nie wiem jak mu wytłumaczyć żeby wreszcie do niego dotarlo ze ma rodzinę bo bedac z nim i tak czuje sie jakbym byla sama a on zawsze twierdzi ze przesadzam...

Widać nie dajesz mu radości ani jako partnerka ani jako kochanka. Nie da się nikomu niczego przetłumaczyć. Człowiek idzie tak gdzie mu dobrze, a ucieka stamtąd gdzie mu źle. Taka natura.

Pewnie zrealizowałaś się jako inkubator i jedyne co mu dajesz to popalić. I nie mówię o używkach

Gość gość
29 minut temu, Piaskun napisał:

Widać nie dajesz mu radości ani jako partnerka ani jako kochanka. Nie da się nikomu niczego przetłumaczyć. Człowiek idzie tak gdzie mu dobrze, a ucieka stamtąd gdzie mu źle. Taka natura.

Pewnie zrealizowałaś się jako inkubator i jedyne co mu dajesz to popalić. I nie mówię o używkach

A o czym? O zapałkach? 🤔

Gość Ccc
2 godziny temu, Anonim1234 napisał:

Mam problem z partnerem nie wiem jak do niego dotrzec 😕 mamy dziecko i kolejne w drodze od jakiegos czasu wydaje mi sie ze męczy go zycie rodzinne...nie interesuje się niczym zwiazanym z nami tylko liczy się to co on chce...z jego str jest brak jakiego kolwiek zainteresowania...juz sama nie wiem jak mu wytłumaczyć żeby wreszcie do niego dotarlo ze ma rodzinę bo bedac z nim i tak czuje sie jakbym byla sama a on zawsze twierdzi ze przesadzam...

Wiele kobiet po urodzeniu dziecka przerabia to co Ty.

Facet czuje się mniej ważny mniej potrzebny niż wcześniej.

Jeśli dzieci stawiasz na pierwszym miejscu zaniedbujesz go....

Zajmij się NIM a on zajmie się wtedy Toba.

17 minut temu, Gość gość napisał:

48 minut temu, Piaskun napisał:

Ucieka stamtad gdzie mu źle??? Czyli przy rodzinie przy dziecku ? A to ze nie spedza czasu z dzieckiem i jemu tez nie okazuje zanteresowania to wina dziecka bo tez mu nie daje radosci? 

18 minut temu, Gość Ccc napisał:

Wiele kobiet po urodzeniu dziecka przerabia to co Ty.

Facet czuje się mniej ważny mniej potrzebny niż wcześniej.

Jeśli dzieci stawiasz na pierwszym miejscu zaniedbujesz go....

Zajmij się NIM a on zajmie się wtedy Toba.

to chyba normalne ze dzieci zawsze sa na pierwszym miejscu a dla niego chyba tez rodzina powinna byc na pierwszym miejscu a nie jego potrzeby (zaintresowania ) 

Gość Ccc
16 minut temu, Anonim1234 napisał:

to chyba normalne ze dzieci zawsze sa na pierwszym miejscu a dla niego chyba tez rodzina powinna byc na pierwszym miejscu a nie jego potrzeby (zaintresowania ) 

Tak.... Dzieci na pierwszym miejscu dla ciebie i cała rodzina na pierwszym miejscu dla niego. A on na którym jest miejscu? Dla kogo?

Ja Ci tylko radzę...

Gość Kiuy
1 godzinę temu, Gość Ccc napisał:

Tak.... Dzieci na pierwszym miejscu dla ciebie i cała rodzina na pierwszym miejscu dla niego. A on na którym jest miejscu? Dla kogo?

Ja Ci tylko radzę...

Na pewno jest przed matka dzieci

8 godzin temu, Anonim1234 napisał:

Pełna parą naprzód ku rozwodowi! 

Zła a głupia kobieta z Ciebie.

Gość Gość
17 minut temu, Piaskun napisał:

Pełna parą naprzód ku rozwodowi! 

Zła a głupia kobieta z Ciebie.

Taki mocny w teorii jestes, a nie masz pojecia jak to jest jak sie dziecko urodzi, ono sie soba nie zajmie! Trzeba poswiecac mu 100% uwagi, jest mnostwo nowych obowiazkow, wiadomo ze wszystko sie kreci wokol dziecka...Matka po calym dniu latania przy dziecku, karmienia, przewijania, usypiania itp. nie ma juz sily na nic wieczorem, marzy tylko zeby sie wyspac no ale biedny facecik niedopieszczony bo nie nadastawila mu tyłka 😂. Facet jest jak duze dziecko, nie rozumie z czym wiaze sie zakladanie rodziny, trzeba widac przy nim skakac bez wzgledu na okolicznosci bo jak nie to pojdzie zabawiac sie do kochanki. Takie tematy tylko upewniaja mnie w decyzji ze nie chce miec dziecka bo Polacy sa baznadziejni i malo wyrozumiali. Przychodzi co do czego to kobieta ma pozniej przes.ra.ne! Pier...e facetow! 

Gość donal
12 godzin temu, Anonim1234 napisał:

nie docenia co ma aż to straci, młody i jeszcze nie rozumie tego, wyjedź gdzieś na tydzień/dwa z dzieckiem i się nie odzywaj to zobaczy jak to jest was stracić

Gość zapiekanki
9 godzin temu, Gość Ccc napisał:

Ja Ci tylko radzę...

on jest na ostatnim miejscu, oczywiście dopóki kasa jest, jak się kończy kasa to wtedy jest na chwile na pierwszym miejscu jako oracz rodzinny, da kase to ma znowu spadać, życie żonatego faceta to praca/dom/spanie i naprawy oraz rozwiązywanie problemów które baba narobiła

Gość zapiekanki
26 minut temu, Gość Gość napisał:

Taki mocny w teorii jestes, a nie masz pojecia jak to jest jak sie dziecko urodzi, ono sie soba nie zajmie! Trzeba poswiecac mu 100% uwagi, jest mnostwo nowych obowiazkow, wiadomo ze wszystko sie kreci wokol dziecka...Matka po calym dniu latania przy dziecku, karmienia, przewijania, usypiania itp. nie ma juz sily na nic wieczorem, marzy tylko zeby sie wyspac no ale biedny facecik niedopieszczony bo nie nadastawila mu tyłka 😂. Facet jest jak duze dziecko, nie rozumie z czym wiaze sie zakladanie rodziny, trzeba widac przy nim skakac bez wzgledu na okolicznosci bo jak nie to pojdzie zabawiac sie do kochanki. Takie tematy tylko upewniaja mnie w decyzji ze nie chce miec dziecka bo Polacy sa baznadziejni i malo wyrozumiali. Przychodzi co do czego to kobieta ma pozniej przes.ra.ne! Pier...e facetow! 

ej, nie polacy tylko wszyscy faceci, ruscy, niemcy, francuzi czy inni amerykanie

Gość Jhu

To po bo było robić to drugie..

Należało poprzestać na jednym.

Gość Billy Jean

Dlatego ja zostanę zostaję prawiczkiem.