Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pobudzona

czy faceci wartosciuja kobiete od tego kiedy sie z nimi przespi?

Polecane posty

Gość pobudzona

spotykam sie z pewnym chłopakiem ;-) piszemy do siebie bardzo dużo , teraz ide na 4 randkę i on zaprasza mnie do siebie.... nie jesteśmy dziecmi ... mamy za soba nieudane związki i facet naprawde mi sie podoba . boje sie jednak , żeby nie pomyślał o mnie , że jestem łatwa. a z drugiej strony przeciez spotykamy i podobamy sie sobie i mamy ochote  a ja jestem temperamentna i .... co radzicie ? powtrzymac sie jeszcze czy nie ma to sensu ?

Gość Zpaznokcilakier

Co ma być, to będzie, tak już jest urządzony świat. 

Gość Gość

Nie kochasz go a chcesz się oddać obcemu facetowi który tylko ci się podoba? No cóż tempo nieudanych związków w twoim życiu będzie tylko rosnąć i następny facet będzie cie miał po 3 randkach, następny po 2 az skończysz z kolesiem ktorego imienia nie znasz...

Gość klin
5 godzin temu, Gość pobudzona napisał:

spotykam sie z pewnym chłopakiem ;-) piszemy do siebie bardzo dużo , teraz ide na 4 randkę i on zaprasza mnie do siebie.... nie jesteśmy dziecmi ... mamy za soba nieudane związki i facet naprawde mi sie podoba . boje sie jednak , żeby nie pomyślał o mnie , że jestem łatwa. a z drugiej strony przeciez spotykamy i podobamy sie sobie i mamy ochote  a ja jestem temperamentna i .... co radzicie ? powtrzymac sie jeszcze czy nie ma to sensu ?

nie dawaj doopy aż do ślubu, jak to było dawniej, dobrze ci radze

Gość roślina

Nikt nie szanuje nic do dostaje łatwo, nie ważne co to jest, zapamiętaj.