Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 933

Czy sa tu jacys mezczyzni?

Polecane posty

Go艣膰 mmm

piszcie jeszcze p贸zniej was poczytam 馃檪

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰

Jak ty nas poczytasz, jak ty pisa膰 nie umiesz?? 馃槈

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mmm
7 minut temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

Jak ty nas poczytasz, jak ty pisa膰 nie umiesz?? 馃槈

taa ja nie umi臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

taatynieumiszbotynieuznajeszwielkichima艂ychlitedri偶adnychznak贸wprzestankowychbniestosujesz.Totypisa膰NIEUMISZ!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

taatynieumiszbotynieuznajeszwielkichima艂ychlitedri偶adnychznak贸wprzestankowychbniestosujesz.Totypisa膰NIEUMISZ!!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Benio
3 godziny temu, Go艣膰 933 napisa艂:

Jak zainteresowac soba mezczyzne, by sie zakochal i zabiegal? Nie pytam po to, zeby sie kims bawic i miec z tego ubaw, tylko zalezy mi na zwiazku.

Jak do tej pory sie nie udalo, choc jestem wesola i generalnie lubiana. Zadbana tez, jako kobieta prowadze sie dobrze i nie mam zlej reputacji.Powiedzcie bez ogrodek, nie t co wypada,zgodnie z normami tylko jak jest naprawde - o co tu chodzi ? O wyglad czy po prostu jakies konkretne korzysci ze znajomosci a zakochanie to mit?

Tu nie ma regu艂. Kiedy艣 moja kole偶anka mnie podrywa艂a. Ona by艂a taka delikatna. Mia艂a w sobie to co艣. By艂em w si贸dmym niebie. Innym razem podrywa艂a mnie siostra jednej z moich znajomych ze szko艂y. Ucieka艂em przed ni膮 gdzie pieprz ro艣nie. Obie zachowywa艂y si臋 podobnie. No, mo偶e ta druga by艂a bardziej nachalna, ale to nie stanowi艂oby problemu gdyby tak zachowywa艂a si臋 ta pierwsza. Prawda jest taka, 偶e je偶eli dziewczyna podoba si臋 facetowi i od razu jest mi臋dzy nimi chemia, wi臋cej jej wypada. Gdy taka dziewczyna wykazuje inicjatyw臋, facet tym bardziej jest szcz臋艣liwy. Gdy takie same zachowania wykazuje dziewczyna, z kt贸r膮 od razu nie ma chemii, nic z tego nie b臋dzie. Szukaj膮c partnera trzeba mie膰 farta. Trzeba trafi膰 na swojego- na tego w艂a艣ciwego. Opisa艂em sytuacje z czas贸w gdy mieli艣my 18-20 lat. Wtedy wypada艂o chodzi膰 za r膮czk臋 z dziewczyn膮, kt贸r膮 pozna艂o si臋 kilka godzin wcze艣niej. Osoby w wieku 30+ maj膮 trudniej gdy偶 zawieranie znajomo艣ci nie jest w tym wieku takie proste jak w przypadku nastolatk贸w i tak szybkie spoufalenia os贸b podobaj膮cych si臋 sobie nawzajem, rzadziej si臋 zdarzaj膮.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ...
2 godziny temu, Go艣膰 mnb napisa艂:

odpowiem jako kobieta bo sama przez to przesz艂am.

Jako dziecko raczej nie by艂am jaka艣 艂adna. Z wiekiem wy艂adnia艂am ale raczej jestem przeci臋tna nie jaka艣 super laska. Jestem do艣膰 szczup艂a to na pewno pomaga.

Kiedy艣 ma艂o randkowa艂am. W lo zakocha艂 si臋 we mnie ch艂opak. Bylismy razem 3 lata ale z czasem sie posypa艂o. W wieku 23 lat wyprowadzi艂am sie do innego miasta na studia mgr. Zmieni艂am swoje 偶ycie. Nie zacze艂am si臋 puszczac 馃槃馃槃馃槃 ale zacz臋艂am du偶o randkowa膰. Praktycznie kilka razy w tyg mia艂am randke czasem kilka dziennie. By艂am otwarta po prostu. Za艂o偶ylam konto na portalu randkowym, umawia艂am sie te偶 z facetami poznannymi na ulicy, w klubach, na imprezach studenckich. To by艂o 艣wie偶o po rozstaniu z ch艂opakiem wiec chcia艂am sie wyyszalec ale nie uprawia艂am seksu tylko znajomosci kilku tygodniowe, czasem kilku miesieczne.

Teraz do sedna. By艂o tak 偶e niekt贸rym m贸wi艂am po 3 randkach ze nic z tego i mozemy sie kumplowac. Ci najbardziej sie zakochiwali. Je艣li facetowi zalezy na seksie to ucieknie po takim tekscie a jesli wypatrzy艂 w tobie cos wiecej to bedzie chcial kontaktu bo liczy ze cos z tego bedzie wiecej. Najlepiej te偶 dzia艂a na mezczyzn niedostepnosc. Trzeba odmawiac spotkan ale na co kt贸res sie godzic. Nagle uciekac ze spotkania ze niby cos kolezanka chce. Trzeba tak podchodzic zeby mezczyznza widzial ze nie jestes zdesperowana i nie szukasz nikogo na sile. Ze bardziej traktujesz go jak kolege. Dodatkowo bardzo dzia艂a jeszcze lekki flirt seksualny. Jakies wstawki dwuznaczna w rozmowie, albo seksowne ubranie. Tylko przy seksownym ubraniu najlepiej nie rozmawiac o seksie tylko wtedy same tematy grzeczne poruszczac. Najwaznejsze jednak jest dogadywac sie bo jesli facet uzna ze jestes sympatyczna, jest z toba o czym pogadac a do tego seksowna to sie szybko zauroczy a z czasem zakocha. Mia艂am kilka takich przypadk贸w. Faceci pod oknami mi stali zap艂akani bo tak to na nich dzia艂a mimo ze wczesniej mw贸ili ze np nigdy nie byli zakochani albo ze zwiazki traktuja przelotnie.

Po milionie takich randek jak juz nauczy艂am sie meskiej psychiki i podejscia jej spotka艂am jego.... no cudownny by艂. Piekny. Wyglada艂 jak Hiszpan ale by艂 polakiem. Zastosowa艂am wszytskie metody i teraz jest we mnie zab贸jczo zakochany. Z nim obecnie jestem w zwiazku. Jest moim drugim partnerem seksualnym ale nie zamierzam go wymieniac na innego. Ciesze sie ze tak randkowa艂am bo dzieku temu uda艂o mi sie go rozkochac znajac techniki kt贸re dzia艂aja na mezczyzn. W innym wypadku byc moze nie zwr贸ci艂by na mnie uwagi. tymbardziej ze dziwczyny same go podrywa艂y.

Na mnie by to nie dzia艂a艂o. Nie to nie, nawet jakby mi tylko na niej zale偶a艂o.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
3 godziny temu, Go艣膰 mnb napisa艂:

odpowiem jako kobieta bo sama przez to przesz艂am.

Jako dziecko raczej nie by艂am jaka艣 艂adna. Z wiekiem wy艂adnia艂am ale raczej jestem przeci臋tna nie jaka艣 super laska. Jestem do艣膰 szczup艂a to na pewno pomaga.

Kiedy艣 ma艂o randkowa艂am. W lo zakocha艂 si臋 we mnie ch艂opak. Bylismy razem 3 lata ale z czasem sie posypa艂o. W wieku 23 lat wyprowadzi艂am sie do innego miasta na studia mgr. Zmieni艂am swoje 偶ycie. Nie zacze艂am si臋 puszczac 馃槃馃槃馃槃 ale zacz臋艂am du偶o randkowa膰. Praktycznie kilka razy w tyg mia艂am randke czasem kilka dziennie. By艂am otwarta po prostu. Za艂o偶ylam konto na portalu randkowym, umawia艂am sie te偶 z facetami poznannymi na ulicy, w klubach, na imprezach studenckich. To by艂o 艣wie偶o po rozstaniu z ch艂opakiem wiec chcia艂am sie wyyszalec ale nie uprawia艂am seksu tylko znajomosci kilku tygodniowe, czasem kilku miesieczne.

Teraz do sedna. By艂o tak 偶e niekt贸rym m贸wi艂am po 3 randkach ze nic z tego i mozemy sie kumplowac. Ci najbardziej sie zakochiwali. Je艣li facetowi zalezy na seksie to ucieknie po takim tekscie a jesli wypatrzy艂 w tobie cos wiecej to bedzie chcial kontaktu bo liczy ze cos z tego bedzie wiecej. Najlepiej te偶 dzia艂a na mezczyzn niedostepnosc. Trzeba odmawiac spotkan ale na co kt贸res sie godzic. Nagle uciekac ze spotkania ze niby cos kolezanka chce. Trzeba tak podchodzic zeby mezczyznza widzial ze nie jestes zdesperowana i nie szukasz nikogo na sile. Ze bardziej traktujesz go jak kolege. Dodatkowo bardzo dzia艂a jeszcze lekki flirt seksualny. Jakies wstawki dwuznaczna w rozmowie, albo seksowne ubranie. Tylko przy seksownym ubraniu najlepiej nie rozmawiac o seksie tylko wtedy same tematy grzeczne poruszczac. Najwaznejsze jednak jest dogadywac sie bo jesli facet uzna ze jestes sympatyczna, jest z toba o czym pogadac a do tego seksowna to sie szybko zauroczy a z czasem zakocha. Mia艂am kilka takich przypadk贸w. Faceci pod oknami mi stali zap艂akani bo tak to na nich dzia艂a mimo ze wczesniej mw贸ili ze np nigdy nie byli zakochani albo ze zwiazki traktuja przelotnie.

Po milionie takich randek jak juz nauczy艂am sie meskiej psychiki i podejscia jej spotka艂am jego.... no cudownny by艂. Piekny. Wyglada艂 jak Hiszpan ale by艂 polakiem. Zastosowa艂am wszytskie metody i teraz jest we mnie zab贸jczo zakochany. Z nim obecnie jestem w zwiazku. Jest moim drugim partnerem seksualnym ale nie zamierzam go wymieniac na innego. Ciesze sie ze tak randkowa艂am bo dzieku temu uda艂o mi sie go rozkochac znajac techniki kt贸re dzia艂aja na mezczyzn. W innym wypadku byc moze nie zwr贸ci艂by na mnie uwagi. tymbardziej ze dziwczyny same go podrywa艂y.

Krety艅skie "sposoby". Wielu fajnych facet贸w odpu艣ci od razu, gdy zobaczy, 偶e kobieta ich lekcewa偶y, odwo艂uje spotkania itd. Takie gierki s膮 dobre dla gimbazy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
3 godziny temu, Go艣膰 mnb napisa艂:

Aha i jeszcze w seksie zeby mezczyzne rozkochac trzeba "zgrywa膰 dziewic臋". Tz nie mw贸ic ze jest sie dziewica jesli sie nie jest. Trzeba m贸wic zawsze prawdziwa ilosc partner贸w seksualnych ale podczas seksu albo po m贸wic partnerowi ze cos robi艂o sie z nim pierwszy raz np ze pierwszy raz ktos cie ugyz艂 przy seksie albo pierwszy raz w takiej pozycji to robi艂as albo ze pierwszy raz masz taka ochote na seks z mezczyzna jak on.

Pomagaja tez teksty "mi mo偶esz zaufa膰, mozesz mi wszystko powiedziec, nie skrzywdze cie". Faceci sa wtedy wpatrzeni jak w obrazek

聽Brednie. Wielu nie chcia艂oby dziewicy, je艣li kobieta ma np. wi臋cej ni偶 25 lat. Bo to jaka艣 k艂oda niezainteresowana seksem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
1 minut臋 temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Krety艅skie "sposoby". Wielu fajnych facet贸w odpu艣ci od razu, gdy zobaczy, 偶e kobieta ich lekcewa偶y, odwo艂uje spotkania itd. Takie gierki s膮 dobre dla gimbazy.

potwierdzam, absolutnie nie zamierzam zadawa膰 sie z ...kami kt贸re stosuj膮 jakiekolwiek gierki. Takie graczki sta膰 tylko na graczy kt贸rzy 艣widruj膮 na 4 fronty i po wydupceniu zrywaj膮 kontakt.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mnb
2 godziny temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Te wszystkie metody s膮 偶a艂osne i dzia艂aj膮 na kr贸tk膮 chwil臋. I ma ma艂o inteligentnych ludzi. Co z tego 偶e ci si臋 uda艂o zwr贸ci膰 na siebie uwag臋 jak za jaki艣 czas klapki spadaj膮 ka偶demu i zaczyna si臋 rzeczywisto艣c?聽

Rozkocha艂am go. P贸jdzie za mn膮 w ogie艅聽 trwa to juz kilkana艣cie mc. Planujemy 艣lub i dzieci. Bedziemy razem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mnb
1 godzin臋 temu, Go艣膰 ... napisa艂:

Na mnie by to nie dzia艂a艂o. Nie to nie, nawet jakby mi tylko na niej zale偶a艂o.

Widocznie by ci nie zale偶a艂o. To nie chodzi 偶eby m贸wi膰 nie tylko delikatnie zwodzi膰. Wielu z was m贸wi ze na was nie podzia艂a艂oby to a potem latacie za dziewczyna ktora was olewa :D no paradoks :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mnb
40 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

I o to tu chodzi 偶eby nie by艂o to lekcewa偶膮ce tylko pokazywa艂o 偶e masz du偶o rzeczy do roboty i ci臋偶ko ci wcisn膮c kogos w grafik :) . U mnie dzia艂a艂o znakomicie.

Przyk艂ady. Facet chce sie um贸wi膰 na pt 20 a ja m贸wie ze juz jestem um贸wiona ze znajomymi (to by艂a prawda) to on proponuje sobote - wtedy m贸wie 偶e jad臋 do rodzic贸w bo dawno ich nie widzia艂am ale mam czas w poniedzia艂ek. Poniedzia艂ek to dzien kiedy kazdy pracuje, ma jakies sprawy wiec on specjalnie musi brac wolne w pracy zeby sie ze mna spotkac. To juz sprawia ze duzo wiecej inwestuje na pierwsze spotkanie. Nie czu艂 sie lekcewa偶ony. Po prostu zbyt p贸藕no zaproponowa艂 spotkanie i juz by艂am um贸wiona wiec musia艂 dopasowac sie do mnie. To taka pod艣wiadoma gra kt贸ra czyni cuda a facet nic nie wyczuwa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mmm
1 godzin臋 temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

a to czeba?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mnb
44 minuty temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

聽Brednie. Wielu nie chcia艂oby dziewicy, je艣li kobieta ma np. wi臋cej ni偶 25 lat. Bo to jaka艣 k艂oda niezainteresowana seksem.

A gdzie napisa艂am o dziewicy? Napisa艂am 偶eby pokazywac聽 偶e robi sie z nim cos po raz pierwszy. M臋偶czyzna tak jak ka偶da inna osoba czuj膮 sie wtedy wyj膮tkowo i bardziej sie anga偶uja.

Co woleliby艣cie us艂ysze膰 - 100 razy ju偶 sie tak samo bzyka艂am jak z toba z innymi facetami. Czy wow pierwszy raz cos takiego spr贸bowa艂am, mega mi sie podoba艂o.

Mo偶ecie m贸wic ze to nie dzia艂a ale dzia艂a 艣wietnie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mnb
47 minut temu, Go艣膰 go艣膰 napisa艂:

potwierdzam, absolutnie nie zamierzam zadawa膰 sie z ...kami kt贸re stosuj膮 jakiekolwiek gierki. Takie graczki sta膰 tylko na graczy kt贸rzy 艣widruj膮 na 4 fronty i po wydupceniu zrywaj膮 kontakt.

Tylko 偶e to tak dzia艂a 偶e m臋偶czyzna nie wie 偶e to jakie艣 gierki. Ju偶 pr臋dzej gierkami s膮 fochy dziewczyn albo manipulacja seksem. Gierka a raczej wykorzystanie pod艣wiadomo艣ci kt贸ra ja stosuje dzia艂a ca艂kiem inaczej. Mezczyzna czuje sie dobrze w naszym towarzystwie a jednoczesnie czuje ze jestesmy dla niego wyzwaniem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Gosc goooo艣膰

Gosc Benio i jeste艣 z jedn膮 z nich? Czy spotka艂es swoj膮 inn膮 mi艂o艣膰?聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mnb

Powiem wam tak. Nie chcecie nie wierzcie ale to tak samo jak kobiety m贸wia ze nie lec膮 na bad boya a rzeczywisto艣c pokazuje co innego. M臋偶czy藕ni mog膮 m贸wi膰 偶e olewanie ich nie dziala i to g艂upie gierki ale same pomy艣lcie. Wi臋kszo艣膰 chce porz膮dn膮 dziewice a jaka jest porz膮dna dziewica? NIEDOSTEPNA. Wszystko co niedostepne i unikalne jest po偶膮dane np markowe rzeczy czy unikalne monety kolekcjonerskie. Tak dzia艂a m贸zg. Je艣li pod艣wiadomie sprawimy 偶e m臋zczyzna postrzega nas jako cos rozchwytywanego聽 sam te偶 chce to chwycic. Proste

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ...
1 godzin臋 temu, Go艣膰 mnb napisa艂:

Widocznie by ci nie zale偶a艂o. To nie chodzi 偶eby m贸wi膰 nie tylko delikatnie zwodzi膰. Wielu z was m贸wi ze na was nie podzia艂a艂oby to a potem latacie za dziewczyna ktora was olewa 馃槃 no paradoks 馃槃

Ja nie latam. Jak olewa, to nie jest zainteresowana. Jak nie jest zainteresowana, to nie. Potem si臋 dziwicie, 偶e m贸wicie 50 razy nie, a oni dalej was podrywaj膮, mimo 偶e nie chcecie. My si臋 w takie gierki nie bawimy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 szkoda gada膰
1 godzin臋 temu, Go艣膰 mnb napisa艂:

Widocznie by ci nie zale偶a艂o. To nie chodzi 偶eby m贸wi膰 nie tylko delikatnie zwodzi膰. Wielu z was m贸wi ze na was nie podzia艂a艂oby to a potem latacie za dziewczyna ktora was olewa 馃槃 no paradoks 馃槃

Najpierw m贸wi膮, 偶e nie znaczy tak, a potem si臋 dziwi膮, 偶e faceci nachalni...

Przez to gwa艂ciciele te偶 nie rozumiej膮 "nie" i uwa偶aj膮, 偶e wy tak naprawd臋 tego chcecie.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

B膮d藕 s艂u偶膮c膮 zawsze mu pomagaj pierwsza 馃榾.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Benio
14 godzin temu, Go艣膰 Gosc goooo艣膰 napisa艂:

Gosc Benio i jeste艣 z jedn膮 z nich? Czy spotka艂es swoj膮 inn膮 mi艂o艣膰?聽

Nie jestem z 偶adn膮 z nich. Partnerk臋 mojego 偶ycia spotka艂em kilka lat p贸藕niej.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰

Nie tylko czeba, ale nawet TRZA!!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
21 godzin temu, Go艣膰 mnb napisa艂:

Wymys艂y gimbazy.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

I o to tu chodzi 偶eby nie by艂o to lekcewa偶膮ce tylko pokazywa艂o 偶e masz du偶o rzeczy do roboty i ci臋偶ko ci wcisn膮c kogos w grafik 馃檪 . U mnie dzia艂a艂o znakomicie.

Przyk艂ady. Facet chce sie um贸wi膰 na pt 20 a ja m贸wie ze juz jestem um贸wiona ze znajomymi (to by艂a prawda) to on proponuje sobote - wtedy m贸wie 偶e jad臋 do rodzic贸w bo dawno ich nie widzia艂am ale mam czas w poniedzia艂ek. Poniedzia艂ek to dzien kiedy kazdy pracuje, ma jakies sprawy wiec on specjalnie musi brac wolne w pracy zeby sie ze mna spotkac. To juz sprawia ze duzo wiecej inwestuje na pierwsze spotkanie. Nie czu艂 sie lekcewa偶ony. Po prostu zbyt p贸藕no zaproponowa艂 spotkanie i juz by艂am um贸wiona wiec musia艂 dopasowac sie do mnie. To taka pod艣wiadoma gra kt贸ra czyni cuda a facet nic nie wyczuwa

Tylko frajer da艂by si臋 tak poni偶a膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰

Tylko 偶e to tak dzia艂a 偶e m臋偶czyzna nie wie 偶e to jakie艣 gierki. Ju偶 pr臋dzej gierkami s膮 fochy dziewczyn albo manipulacja seksem. Gierka a raczej wykorzystanie pod艣wiadomo艣ci kt贸ra ja stosuje dzia艂a ca艂kiem inaczej. Mezczyzna czuje sie dobrze w naszym towarzystwie a jednoczesnie czuje ze jestesmy dla niego wyzwaniem.

Ma艂o kt贸ry facet jest na tyle u艂omny, 偶eby nie po艂apa膰 si臋, 偶e to s膮 jakie艣 g艂upawe gierki ze strony kobiety. I najcz臋艣ciej tak膮 ...k臋 olewa.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Go艣膰
20 godzin temu, Go艣膰 mnb napisa艂:

Powiem wam tak. Nie chcecie nie wierzcie ale to tak samo jak kobiety m贸wia ze nie lec膮 na bad boya a rzeczywisto艣c pokazuje co innego. M臋偶czy藕ni mog膮 m贸wi膰 偶e olewanie ich nie dziala i to g艂upie gierki ale same pomy艣lcie. Wi臋kszo艣膰 chce porz膮dn膮 dziewice a jaka jest porz膮dna dziewica? NIEDOSTEPNA. Wszystko co niedostepne i unikalne jest po偶膮dane np markowe rzeczy czy unikalne monety kolekcjonerskie. Tak dzia艂a m贸zg. Je艣li pod艣wiadomie sprawimy 偶e m臋zczyzna postrzega nas jako cos rozchwytywanego聽 sam te偶 chce to chwycic. Proste

Niedost臋pna znaczy niezainteresowana. Proste.聽

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Alf
11 minut temu, Go艣膰 Go艣膰 napisa艂:

Tylko frajer da艂by si臋 tak poni偶a膰.

Masz racj臋. Nigdy nie umawia艂em si臋 z dziewczynami stosuj膮cymi gierki. Szkoda czasu i nerw贸w. Mia艂em takiego farta w 偶yciu, 偶e dziewczyny, kt贸re spotyka艂em w wi臋kszo艣ci by艂y mi przychylne. One jako pierwsze wychodzi艂y z inicjatyw膮. Nie stosowa艂y 偶adnych gierek. Je偶eli od razu si臋 sobie spodobali艣my 偶adna ze stron tego聽nie ukrywa艂a. Nie by艂o 偶adnych podchod贸w, unik贸w, niedom贸wie艅. Od razu po zapoznaniu je偶eli nawzajem wpadli艣my sobie w oko, trzymali艣my si臋 za r臋ce, przytulali艣my si臋. Czasami ju偶 na pierwszym spotkaniu ca艂owali艣my si臋, a nawet wi臋cej......聽Pi臋kne to by艂y czasy gdy mia艂o si臋 20 lat.聽

Udost臋pnij ten post