Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 933

Czy sa tu jacys mezczyzni?

Polecane posty

Gość mmm

piszcie jeszcze pózniej was poczytam 🙂

Gość gość

Jak ty nas poczytasz, jak ty pisać nie umiesz?? 😉

Gość mmm
7 minut temu, Gość gość napisał:

Jak ty nas poczytasz, jak ty pisać nie umiesz?? 😉

taa ja nie umię

Gość gość

taatynieumiszbotynieuznajeszwielkichimałychlitedriżadnychznakówprzestankowychbniestosujesz.TotypisaćNIEUMISZ!!!

Gość gość

taatynieumiszbotynieuznajeszwielkichimałychlitedriżadnychznakówprzestankowychbniestosujesz.TotypisaćNIEUMISZ!!!

Gość Benio
3 godziny temu, Gość 933 napisał:

Jak zainteresowac soba mezczyzne, by sie zakochal i zabiegal? Nie pytam po to, zeby sie kims bawic i miec z tego ubaw, tylko zalezy mi na zwiazku.

Jak do tej pory sie nie udalo, choc jestem wesola i generalnie lubiana. Zadbana tez, jako kobieta prowadze sie dobrze i nie mam zlej reputacji.Powiedzcie bez ogrodek, nie t co wypada,zgodnie z normami tylko jak jest naprawde - o co tu chodzi ? O wyglad czy po prostu jakies konkretne korzysci ze znajomosci a zakochanie to mit?

Tu nie ma reguł. Kiedyś moja koleżanka mnie podrywała. Ona była taka delikatna. Miała w sobie to coś. Byłem w siódmym niebie. Innym razem podrywała mnie siostra jednej z moich znajomych ze szkoły. Uciekałem przed nią gdzie pieprz rośnie. Obie zachowywały się podobnie. No, może ta druga była bardziej nachalna, ale to nie stanowiłoby problemu gdyby tak zachowywała się ta pierwsza. Prawda jest taka, że jeżeli dziewczyna podoba się facetowi i od razu jest między nimi chemia, więcej jej wypada. Gdy taka dziewczyna wykazuje inicjatywę, facet tym bardziej jest szczęśliwy. Gdy takie same zachowania wykazuje dziewczyna, z którą od razu nie ma chemii, nic z tego nie będzie. Szukając partnera trzeba mieć farta. Trzeba trafić na swojego- na tego właściwego. Opisałem sytuacje z czasów gdy mieliśmy 18-20 lat. Wtedy wypadało chodzić za rączkę z dziewczyną, którą poznało się kilka godzin wcześniej. Osoby w wieku 30+ mają trudniej gdyż zawieranie znajomości nie jest w tym wieku takie proste jak w przypadku nastolatków i tak szybkie spoufalenia osób podobających się sobie nawzajem, rzadziej się zdarzają. 

Gość ...
2 godziny temu, Gość mnb napisał:

odpowiem jako kobieta bo sama przez to przeszłam.

Jako dziecko raczej nie byłam jakaś ładna. Z wiekiem wyładniałam ale raczej jestem przeciętna nie jakaś super laska. Jestem dość szczupła to na pewno pomaga.

Kiedyś mało randkowałam. W lo zakochał się we mnie chłopak. Bylismy razem 3 lata ale z czasem sie posypało. W wieku 23 lat wyprowadziłam sie do innego miasta na studia mgr. Zmieniłam swoje życie. Nie zaczełam się puszczac 😄😄😄 ale zaczęłam dużo randkować. Praktycznie kilka razy w tyg miałam randke czasem kilka dziennie. Byłam otwarta po prostu. Założylam konto na portalu randkowym, umawiałam sie też z facetami poznannymi na ulicy, w klubach, na imprezach studenckich. To było świeżo po rozstaniu z chłopakiem wiec chciałam sie wyyszalec ale nie uprawiałam seksu tylko znajomosci kilku tygodniowe, czasem kilku miesieczne.

Teraz do sedna. Było tak że niektórym mówiłam po 3 randkach ze nic z tego i mozemy sie kumplowac. Ci najbardziej sie zakochiwali. Jeśli facetowi zalezy na seksie to ucieknie po takim tekscie a jesli wypatrzył w tobie cos wiecej to bedzie chcial kontaktu bo liczy ze cos z tego bedzie wiecej. Najlepiej też działa na mezczyzn niedostepnosc. Trzeba odmawiac spotkan ale na co któres sie godzic. Nagle uciekac ze spotkania ze niby cos kolezanka chce. Trzeba tak podchodzic zeby mezczyznza widzial ze nie jestes zdesperowana i nie szukasz nikogo na sile. Ze bardziej traktujesz go jak kolege. Dodatkowo bardzo działa jeszcze lekki flirt seksualny. Jakies wstawki dwuznaczna w rozmowie, albo seksowne ubranie. Tylko przy seksownym ubraniu najlepiej nie rozmawiac o seksie tylko wtedy same tematy grzeczne poruszczac. Najwaznejsze jednak jest dogadywac sie bo jesli facet uzna ze jestes sympatyczna, jest z toba o czym pogadac a do tego seksowna to sie szybko zauroczy a z czasem zakocha. Miałam kilka takich przypadków. Faceci pod oknami mi stali zapłakani bo tak to na nich działa mimo ze wczesniej mwóili ze np nigdy nie byli zakochani albo ze zwiazki traktuja przelotnie.

Po milionie takich randek jak juz nauczyłam sie meskiej psychiki i podejscia jej spotkałam jego.... no cudownny był. Piekny. Wygladał jak Hiszpan ale był polakiem. Zastosowałam wszytskie metody i teraz jest we mnie zabójczo zakochany. Z nim obecnie jestem w zwiazku. Jest moim drugim partnerem seksualnym ale nie zamierzam go wymieniac na innego. Ciesze sie ze tak randkowałam bo dzieku temu udało mi sie go rozkochac znajac techniki które działaja na mezczyzn. W innym wypadku byc moze nie zwróciłby na mnie uwagi. tymbardziej ze dziwczyny same go podrywały.

Na mnie by to nie działało. Nie to nie, nawet jakby mi tylko na niej zależało.

Gość Gość
3 godziny temu, Gość mnb napisał:

odpowiem jako kobieta bo sama przez to przeszłam.

Jako dziecko raczej nie byłam jakaś ładna. Z wiekiem wyładniałam ale raczej jestem przeciętna nie jakaś super laska. Jestem dość szczupła to na pewno pomaga.

Kiedyś mało randkowałam. W lo zakochał się we mnie chłopak. Bylismy razem 3 lata ale z czasem sie posypało. W wieku 23 lat wyprowadziłam sie do innego miasta na studia mgr. Zmieniłam swoje życie. Nie zaczełam się puszczac 😄😄😄 ale zaczęłam dużo randkować. Praktycznie kilka razy w tyg miałam randke czasem kilka dziennie. Byłam otwarta po prostu. Założylam konto na portalu randkowym, umawiałam sie też z facetami poznannymi na ulicy, w klubach, na imprezach studenckich. To było świeżo po rozstaniu z chłopakiem wiec chciałam sie wyyszalec ale nie uprawiałam seksu tylko znajomosci kilku tygodniowe, czasem kilku miesieczne.

Teraz do sedna. Było tak że niektórym mówiłam po 3 randkach ze nic z tego i mozemy sie kumplowac. Ci najbardziej sie zakochiwali. Jeśli facetowi zalezy na seksie to ucieknie po takim tekscie a jesli wypatrzył w tobie cos wiecej to bedzie chcial kontaktu bo liczy ze cos z tego bedzie wiecej. Najlepiej też działa na mezczyzn niedostepnosc. Trzeba odmawiac spotkan ale na co któres sie godzic. Nagle uciekac ze spotkania ze niby cos kolezanka chce. Trzeba tak podchodzic zeby mezczyznza widzial ze nie jestes zdesperowana i nie szukasz nikogo na sile. Ze bardziej traktujesz go jak kolege. Dodatkowo bardzo działa jeszcze lekki flirt seksualny. Jakies wstawki dwuznaczna w rozmowie, albo seksowne ubranie. Tylko przy seksownym ubraniu najlepiej nie rozmawiac o seksie tylko wtedy same tematy grzeczne poruszczac. Najwaznejsze jednak jest dogadywac sie bo jesli facet uzna ze jestes sympatyczna, jest z toba o czym pogadac a do tego seksowna to sie szybko zauroczy a z czasem zakocha. Miałam kilka takich przypadków. Faceci pod oknami mi stali zapłakani bo tak to na nich działa mimo ze wczesniej mwóili ze np nigdy nie byli zakochani albo ze zwiazki traktuja przelotnie.

Po milionie takich randek jak juz nauczyłam sie meskiej psychiki i podejscia jej spotkałam jego.... no cudownny był. Piekny. Wygladał jak Hiszpan ale był polakiem. Zastosowałam wszytskie metody i teraz jest we mnie zabójczo zakochany. Z nim obecnie jestem w zwiazku. Jest moim drugim partnerem seksualnym ale nie zamierzam go wymieniac na innego. Ciesze sie ze tak randkowałam bo dzieku temu udało mi sie go rozkochac znajac techniki które działaja na mezczyzn. W innym wypadku byc moze nie zwróciłby na mnie uwagi. tymbardziej ze dziwczyny same go podrywały.

Kretyńskie "sposoby". Wielu fajnych facetów odpuści od razu, gdy zobaczy, że kobieta ich lekceważy, odwołuje spotkania itd. Takie gierki są dobre dla gimbazy.

Gość Gość
3 godziny temu, Gość mnb napisał:

Aha i jeszcze w seksie zeby mezczyzne rozkochac trzeba "zgrywać dziewicę". Tz nie mwóic ze jest sie dziewica jesli sie nie jest. Trzeba mówic zawsze prawdziwa ilosc partnerów seksualnych ale podczas seksu albo po mówic partnerowi ze cos robiło sie z nim pierwszy raz np ze pierwszy raz ktos cie ugyzł przy seksie albo pierwszy raz w takiej pozycji to robiłas albo ze pierwszy raz masz taka ochote na seks z mezczyzna jak on.

Pomagaja tez teksty "mi możesz zaufać, mozesz mi wszystko powiedziec, nie skrzywdze cie". Faceci sa wtedy wpatrzeni jak w obrazek

Brednie. Wielu nie chciałoby dziewicy, jeśli kobieta ma np. więcej niż 25 lat. Bo to jakaś kłoda niezainteresowana seksem.

Gość gość
1 minutę temu, Gość Gość napisał:

Kretyńskie "sposoby". Wielu fajnych facetów odpuści od razu, gdy zobaczy, że kobieta ich lekceważy, odwołuje spotkania itd. Takie gierki są dobre dla gimbazy.

potwierdzam, absolutnie nie zamierzam zadawać sie z ...kami które stosują jakiekolwiek gierki. Takie graczki stać tylko na graczy którzy świdrują na 4 fronty i po wydupceniu zrywają kontakt.

Gość mnb
2 godziny temu, Gość Gość napisał:

Te wszystkie metody są żałosne i działają na krótką chwilę. I ma mało inteligentnych ludzi. Co z tego że ci się udało zwrócić na siebie uwagę jak za jakiś czas klapki spadają każdemu i zaczyna się rzeczywistośc? 

Rozkochałam go. Pójdzie za mną w ogień  trwa to juz kilkanaście mc. Planujemy ślub i dzieci. Bedziemy razem.

Gość mnb
1 godzinę temu, Gość ... napisał:

Na mnie by to nie działało. Nie to nie, nawet jakby mi tylko na niej zależało.

Widocznie by ci nie zależało. To nie chodzi żeby mówić nie tylko delikatnie zwodzić. Wielu z was mówi ze na was nie podziałałoby to a potem latacie za dziewczyna ktora was olewa :D no paradoks :D

Gość mnb
40 minut temu, Gość Gość napisał:

I o to tu chodzi żeby nie było to lekceważące tylko pokazywało że masz dużo rzeczy do roboty i ciężko ci wcisnąc kogos w grafik :) . U mnie działało znakomicie.

Przykłady. Facet chce sie umówić na pt 20 a ja mówie ze juz jestem umówiona ze znajomymi (to była prawda) to on proponuje sobote - wtedy mówie że jadę do rodziców bo dawno ich nie widziałam ale mam czas w poniedziałek. Poniedziałek to dzien kiedy kazdy pracuje, ma jakies sprawy wiec on specjalnie musi brac wolne w pracy zeby sie ze mna spotkac. To juz sprawia ze duzo wiecej inwestuje na pierwsze spotkanie. Nie czuł sie lekceważony. Po prostu zbyt późno zaproponował spotkanie i juz byłam umówiona wiec musiał dopasowac sie do mnie. To taka podświadoma gra która czyni cuda a facet nic nie wyczuwa

Gość mmm
1 godzinę temu, Gość gość napisał:

a to czeba?

Gość mnb
44 minuty temu, Gość Gość napisał:

Brednie. Wielu nie chciałoby dziewicy, jeśli kobieta ma np. więcej niż 25 lat. Bo to jakaś kłoda niezainteresowana seksem.

A gdzie napisałam o dziewicy? Napisałam żeby pokazywac  że robi sie z nim cos po raz pierwszy. Mężczyzna tak jak każda inna osoba czują sie wtedy wyjątkowo i bardziej sie angażuja.

Co wolelibyście usłyszeć - 100 razy już sie tak samo bzykałam jak z toba z innymi facetami. Czy wow pierwszy raz cos takiego spróbowałam, mega mi sie podobało.

Możecie mówic ze to nie działa ale działa świetnie

Gość mnb
47 minut temu, Gość gość napisał:

potwierdzam, absolutnie nie zamierzam zadawać sie z ...kami które stosują jakiekolwiek gierki. Takie graczki stać tylko na graczy którzy świdrują na 4 fronty i po wydupceniu zrywają kontakt.

Tylko że to tak działa że mężczyzna nie wie że to jakieś gierki. Już prędzej gierkami są fochy dziewczyn albo manipulacja seksem. Gierka a raczej wykorzystanie podświadomości która ja stosuje działa całkiem inaczej. Mezczyzna czuje sie dobrze w naszym towarzystwie a jednoczesnie czuje ze jestesmy dla niego wyzwaniem.

Gość Gosc goooość

Gosc Benio i jesteś z jedną z nich? Czy spotkałes swoją inną miłość? 

Gość mnb

Powiem wam tak. Nie chcecie nie wierzcie ale to tak samo jak kobiety mówia ze nie lecą na bad boya a rzeczywistośc pokazuje co innego. Mężczyźni mogą mówić że olewanie ich nie dziala i to głupie gierki ale same pomyślcie. Większość chce porządną dziewice a jaka jest porządna dziewica? NIEDOSTEPNA. Wszystko co niedostepne i unikalne jest pożądane np markowe rzeczy czy unikalne monety kolekcjonerskie. Tak działa mózg. Jeśli podświadomie sprawimy że męzczyzna postrzega nas jako cos rozchwytywanego  sam też chce to chwycic. Proste

Gość ...
1 godzinę temu, Gość mnb napisał:

Widocznie by ci nie zależało. To nie chodzi żeby mówić nie tylko delikatnie zwodzić. Wielu z was mówi ze na was nie podziałałoby to a potem latacie za dziewczyna ktora was olewa 😄 no paradoks 😄

Ja nie latam. Jak olewa, to nie jest zainteresowana. Jak nie jest zainteresowana, to nie. Potem się dziwicie, że mówicie 50 razy nie, a oni dalej was podrywają, mimo że nie chcecie. My się w takie gierki nie bawimy.

Gość szkoda gadać
1 godzinę temu, Gość mnb napisał:

Widocznie by ci nie zależało. To nie chodzi żeby mówić nie tylko delikatnie zwodzić. Wielu z was mówi ze na was nie podziałałoby to a potem latacie za dziewczyna ktora was olewa 😄 no paradoks 😄

Najpierw mówią, że nie znaczy tak, a potem się dziwią, że faceci nachalni...

Przez to gwałciciele też nie rozumieją "nie" i uważają, że wy tak naprawdę tego chcecie.

Gość gość

Bądź służącą zawsze mu pomagaj pierwsza 😀

Gość Benio
14 godzin temu, Gość Gosc goooość napisał:

Gosc Benio i jesteś z jedną z nich? Czy spotkałes swoją inną miłość? 

Nie jestem z żadną z nich. Partnerkę mojego życia spotkałem kilka lat później. 

Gość gość

Nie tylko czeba, ale nawet TRZA!!

Gość Gość
21 godzin temu, Gość mnb napisał:

Wymysły gimbazy. 

Gość Gość

I o to tu chodzi żeby nie było to lekceważące tylko pokazywało że masz dużo rzeczy do roboty i ciężko ci wcisnąc kogos w grafik 🙂 . U mnie działało znakomicie.

Przykłady. Facet chce sie umówić na pt 20 a ja mówie ze juz jestem umówiona ze znajomymi (to była prawda) to on proponuje sobote - wtedy mówie że jadę do rodziców bo dawno ich nie widziałam ale mam czas w poniedziałek. Poniedziałek to dzien kiedy kazdy pracuje, ma jakies sprawy wiec on specjalnie musi brac wolne w pracy zeby sie ze mna spotkac. To juz sprawia ze duzo wiecej inwestuje na pierwsze spotkanie. Nie czuł sie lekceważony. Po prostu zbyt późno zaproponował spotkanie i juz byłam umówiona wiec musiał dopasowac sie do mnie. To taka podświadoma gra która czyni cuda a facet nic nie wyczuwa

Tylko frajer dałby się tak poniżać.

Gość Gość

Tylko że to tak działa że mężczyzna nie wie że to jakieś gierki. Już prędzej gierkami są fochy dziewczyn albo manipulacja seksem. Gierka a raczej wykorzystanie podświadomości która ja stosuje działa całkiem inaczej. Mezczyzna czuje sie dobrze w naszym towarzystwie a jednoczesnie czuje ze jestesmy dla niego wyzwaniem.

Mało który facet jest na tyle ułomny, żeby nie połapać się, że to są jakieś głupawe gierki ze strony kobiety. I najczęściej taką ...kę olewa. 

Gość Gość
20 godzin temu, Gość mnb napisał:

Powiem wam tak. Nie chcecie nie wierzcie ale to tak samo jak kobiety mówia ze nie lecą na bad boya a rzeczywistośc pokazuje co innego. Mężczyźni mogą mówić że olewanie ich nie dziala i to głupie gierki ale same pomyślcie. Większość chce porządną dziewice a jaka jest porządna dziewica? NIEDOSTEPNA. Wszystko co niedostepne i unikalne jest pożądane np markowe rzeczy czy unikalne monety kolekcjonerskie. Tak działa mózg. Jeśli podświadomie sprawimy że męzczyzna postrzega nas jako cos rozchwytywanego  sam też chce to chwycic. Proste

Niedostępna znaczy niezainteresowana. Proste. 

Gość Alf
11 minut temu, Gość Gość napisał:

Tylko frajer dałby się tak poniżać.

Masz rację. Nigdy nie umawiałem się z dziewczynami stosującymi gierki. Szkoda czasu i nerwów. Miałem takiego farta w życiu, że dziewczyny, które spotykałem w większości były mi przychylne. One jako pierwsze wychodziły z inicjatywą. Nie stosowały żadnych gierek. Jeżeli od razu się sobie spodobaliśmy żadna ze stron tego nie ukrywała. Nie było żadnych podchodów, uników, niedomówień. Od razu po zapoznaniu jeżeli nawzajem wpadliśmy sobie w oko, trzymaliśmy się za ręce, przytulaliśmy się. Czasami już na pierwszym spotkaniu całowaliśmy się, a nawet więcej...... Piękne to były czasy gdy miało się 20 lat.